Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AMINNNNN CANIM ALLAH tum cocugu olmayanlara en kisa zamanda nasip etsin ....Buse buyudukce daha fazla anamaya basladikca senin icin dahada zor olucak ALLAH sanada tum calisan annelede kolaylik versin ...ALLAH eltinede bana tum bebek bekleyenlerede yardim etsin

AMİNNNNNNN CADICIMMM...
guvecler gercekten cok guzelmis fiytlarida gayet uygun ...onlarin yemeyide bir baska guzel oluyo
AY VALLA CABANIN GÜVECİ HARİKA OLUR YA..BEN BAYILIRIYORUM...

iyiz demek adet olmus aslinda bel arisindan zor oturup kalkiyorum cadilarda iyice asaya inmis onlara zarar vermemek icin nasil oturup kalkicami sasiriyorum ikiz bebek tasimak nekadar zormus sanada gecmis olsun canim boyun

sağol canım

güzelmiş saracım ya...nasıl alınabilir bunlar..net üzerinden mi alacaksın?valla benimde hoşuma gitti heee..süper bişey...nasıl alacaz canım?:26::26:

yok tatlım net üzerinden almıyorum A 101 marketleri hemen her yerde var eminim ankarada adım başı vardır marketten alacam kaldıysa tabi a 101 de perşembe günleri indirim günü oluyo böyle ürünler hemen kapışılıyo

444 4 101 nolu teli arayınca siparişle gelir sanırım...market bulamazsan...

bunu bilmiyodum ciddimisin :44::44::44::44::44::44::44:

guvecler gercekten cok guzelmis fiytlarida gayet uygun ...onlarin yemeyide bir baska guzel oluyo

evet canım güveç yemekleri çok güzel oluyo

SARACIMMMMMMM ALACAN MI CANIM GÜVEÇ KABINI?BEN ÇOK BEĞENDİM VALLA..

EVET CANIM SİPARİŞLE GELİR...

leyloş ya benim reglime daha nerdeyse bi hafta var ama sağ kasığımda ceviz büyüklüğünde bişey batıyo bi kaç gündür üşüttümmü acaba :26::26::26::26::26:

mrb kızlar nasılsınız biz iyiyiz hamdolsun sadece ufak bi sorunumuz var ogluşum göbegini hala düşürmedi bugün 18 ci günü oldugu halde pazartesi hastaneye götürdük dr sadece batikon verdi bunla sil başka bişey yapma dedi o da sanrım mikrop kapmaması için yarın bidaha götürecegiz bakalım ne diyecek dr umuz inşallah hayırlısı ile kısa zamanda düşerde ogluşumda rahatlar teyzeleri acıyo sanırım bezi denk geldiginde aglıyor kuzum bende dayanamıyorum leylacım buse hastaymış geçmiş olsun canım saracım sen nasılsın canım geçmişe pek bakamadım yüzünden bi okudum ama sanırım sende hastaymışsın iftar daveti yüzünden kendini çok yormuşsun canım bence kendini o kadar mahvetme tamam dinimizce çok sevap yemek vermek ama kendini hastalandıracak kadar da yorma canım maşallah valla hem çalışma hayatı hem ev işi bide bu davet işi iyi altından kalkıyorsun canım ya her kadın yapamaz senin bu yaptıgını dikkat et canım kendine insanın saglıgı bi gittimi bidaha geri gelmiyo önce kendi saglıgını düşün diger kızlar sizler nasılsınız kusura bakmayın tek tek soramadım dedigim gibi geçmişi okuayamadım herkes kendineçoook iyi baksın öpüyorum

evet canım maşallah iyi dayanıyorum ama sanırım hasta oldum işte insan bi yere kadar dayanıyo

oğluşunada geçmiş olsun şimdiye kadar düşmesi gerekirdi göbeğinin doktor ne zaman düşeceğini söylemedimi bebişini benim yerimede öp kokla

Slm canım bu aralar canımızı sıkan çok kötü olumsuz şeyler yaşadık aşmaya çalışıyoruz, Allahım bizleri endişe ettiklerimizden emin kılsın inşallah...

Merhaba Leyloşum canım ben de sizleri özledim dedim ya aşmaya çalıştığımız çok ciddi sorunlarımız var, stresli bir dönemdeyiz... Buse'ye de üzüldüm annesi Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin inşallah...

hııııı anladım canım

ben bol sarımsaklı yeşil biberli ve domatesli yapıyorum içine bi tane patlıcan doğruyorum ve tabiki kuşbaşı et çok güzel oluyo
Güveç kaplarının büyüğünden almıştım önceden ama şu altılı küçükleri almayı ben de istiyorum,arkadaşın biri bu küçük kaplarda kaşarlı tavuklu mantar sote yapmıştı, bayıldım.
Saracım ben uzungölde bir tesiste güveç yemiştim yıllar geçti hala tadı damağımda, ne süper bir güveçti ya
Bir keresinde de bir öğrencimiz bizleri iftara davet etmişti onun annesinin de güveci ve pirinç pilavı da lezzeti damağımda kalanlardan...o bayan ev sobasında yapmıştı yemeklerini yani odun ateşinde, bu da zaten başka bir tat veriyor yemeklere.Bizler gazlı ocaklarla o tatları bir türlü yakalayamıyoruz.

Son düzenleme:

tekrar geçmiş olsun canım hayır canım dr hiç bişey söylemedi gün vermedi bakalım yarın gidecegiz ne diecek inşallah kötü bişey söylemez tamam öperim senin için

tatlım Allah işlerinizde kolaylık versin sıkıntılarınızı gidersin inşallah çabuk atlatacağınız bişeydir

hatrescim her zaman için odun ateşinde pişen yemeğin lezzeti başka olur bide bunu toprak kapta yaparsan yemede yanında yat ama dediğin gibi nerde bulacaz odun ateşini şimdilerde yufkayı bişle elektrikli saclarda yapıyolar

tekrar geçmiş olsun canım hayır canım dr hiç bişey söylemedi gün vermedi bakalım yarın gidecegiz ne diecek inşallah kötü bişey söylemez tamam öperim senin için

sağol canım inşallah kötü bişey söylemez doktor kalbini ferah tut göbeği eninde sonunda düşecek

hııııı anladım canım

ben bol sarımsaklı yeşil biberli ve domatesli yapıyorum içine bi tane patlıcan doğruyorum ve tabiki kuşbaşı et çok güzel oluyo
sen pişir bende buseyide alıp senin güvecini yemeye gelelim..buse masayı karıştırır teyzesi...süper olur valla patlıcanlı bende severim saracım..kız keşke yakın komşu olsaydık ...Allahım senin gibi hamarat komşun olmasını çok isterdim saram ya...
leyloş ya benim reglime daha nerdeyse bi hafta var ama sağ kasığımda ceviz büyüklüğünde bişey batıyo bi kaç gündür üşüttümmü acaba :26::26::26::26::26:
üşütmüş olabilirsin canım..ayaklarına patik giy...idrar yolunu üşütmüşsündür büyük ihtimal..geçmiş olsun kuzum..
saol ececim...şükür yavrum daha iyi teyzesi..ilaçlarını kullanıyoruz..oğluşunun göbüşü düşmemiş..ama yakında düşer merak etme...çabuk düşüyor zaten...bugün yarın düşer merak etme..sizinki biraz inatçı çıkmış...oğlunu bırakmak istemiyor sanırım... benim yerime öp kokla annesi...oy yerim ben o cennet kokuluyu...
hatrescim inşallah aşılmayacak şeyler değildir tatlım..beni meraklandırdın şimdi...umarım kötü bişey yoktur bitanem...Rabbim tez vakitte sorun neyse atlatmanızı nasip etsin gülüm..öptüm seni ve ranamızı...

heeeee keşke komşu olaydık ne güzel olurdu benim burda hiç kafa dengim yok iyiki çalışıyorum yoksa evde sıkıntıdan patlardım biliyomusun

beraber yemekler yapar yerdik sahura kadar sohbetler ederdik buseyide alıp yürüyüşe çıkardık buranın doğpası çok güzel sabah kuş sesleriyle uyanıyorum küçük bi dere var su sesi kuş sesi istemediğin kadar yeşillik cennet gibi resmen sadece insanlarına daha alışamadım o yüzden hiç arkadaşım yok daha komşular var ama merhaba merhaba hep senin sıcak olman yetmiyo leyloşum

Sağol canım ancak dua ile aşabileceğimiz bir durum, duanızı esirgemeyin...

Canım Allah şeytan ruhlu insanlara fırsat vermez inşallah...Bela geliyorum demezmiş gerçekten öyle bir çıkmaza girdi sevdiklerimAşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık şaşırmış kalmışız...
Sağol canım biz de seni öpüyoruz teyzesiTatlım uyuyor şimdi yoksa yazabilir miydim böyle.O kadar sıcak ki ara ara Ranayı kontrol ediyorum her yeri boncuk boncuk terÖksürüğü de eskiye nazaran çok şükür hafifledi.

ayyyy ne güzel saram ya..bulunduğun yerin kıymetini bil arkadaşım...herkese nasip olmuyor öyle doğası güzel yerde yaşamak..kız bende senin yanına tayinmi istesem ha ne dersin saracım...
dualarımız seninle bitanem..belliki bu olay her neyse seni çok üzmüş..Rabbim tez vakitte sıkıntınızı atlatmayı nasip etsin kötüyede aman vermesin canım benim...busenin de ilaçlardan mı sıcaktan mı ne bacaklarında alerji olmuş..kabartılar var öğleyin baktım altını değiştirirken de...neden oldu bilemedim..ilaçlar çokmu geldi kuzuma acaba ya..ne etsem bilemedim..yarında geçmezse doktorunu arayacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…