Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saracım Karadeniz doğasıyla kuş sesleriyle insanı büyülüyor ama insanı bizim doğu insanın yarısı kadar sıcak değil.Ben orada yaşadığım sürece inanır mısın yaz tatillerimi eğer memlekete gitmemişsem ya da annemler gelmemişse hep ağlayarak geçirirdim, o zamanlar çalışıyor olmasaydım kafayı üşütürdüm heralde, komşuluk zaten yoktu, onlar ancak tarlasını bahçesini belleme derdinde...Toplumsal değerler çok da önemli değil onlara göre,öyle olanları da bir elin parmaklarının sayısını geçmez bence...

Sağol canım benim gerçekten çok duaya ihtiyacımız var, dua müminin silahıdır dualarımızla aşacağız inşallah...Canım havalar orda da çok sıcaksa eğer ondandır büyük ihtimal,ama dediğin gibi ilaçlardan da olabilir...Rana'nın bütün vücudu küçük sivilcelerle doldu,doktorun verdiği ilacı içirdim geçti şükür ama burası çok nemli olduğu için çok sık tekrarlıyor.
Benim arkadaşım karadenize yanıma gezmeye gelmişti hayran kalmıştı Uzungöl' e Sümela' ya.Bir gün komşumla karşılaştık arkadaş da yanımda, komşum arkadaşa dedi ki bak kızım ( o bekar) sakın buraların güzelliğine kanıp da buralara tayin alayım deme, ancak çalıştırırlar seniBen bekarken Karadenizin hastasıydım ama insanları beni o güzelim memleketten soğuttu.Çok şükür eşim o sevmediğim insanlardan çıkmadı yoksa ayvayı yemiştim

napıon leyloşşşşşşşşş ösledim kıss seniiii busem napıo öpüyom biricik gelinimiiii

Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hatresim Allah hiç biz zaman kötülere fırsat vermesin hepimiz şeytanların şerrinden korusun

doğa olarak harika canım heee tayin istesen ne güzel olur bakarsın o zaman cidden komşuda oluruz

leylacım bu sıra kime baksan alerji salgın gibi bişey bende de var sende ihmal etme buseyi götür doktora ilaçlar dokunmuşda olabilir yada yediği bişey

çok haklısın hatresim ya sen karadenizde yaşadınmı canım o zaman beni çok iyi anlarsın hakkatende tarlayı bahçeyi belleme derdindeler

Son düzenleme:
Canım ben oraya gelin gitmiştim ne kadar hayrandım Karadeniz'e oysa ki, ama insanları beni hayal kırıklığına uğrattı.Her yer insanla güzeldir bilirsin,insanı insan olmadıktan sonra doğa pek bir şey ifade etmiyor. O YÜZDEN KAÇTIM YA ORDAN

hıııııı anladım canım sen kaçabilmişsin ne güzel bende alışmaya çalışıyorum işte

napıon leyloşşşşşşşşş ösledim kıss seniiii busem napıo öpüyom biricik gelinimiiii
ah canım benim..bende seni özledim tatlım...kız seninki ikinci bebek tickerini yesinler...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..kızlar melike benim damadımın annesi oluyor..şuan ikinciye hamile...kazara hamile kalmış..ikisi bir büyür..oğlu buseyle yaşıt..şuan ikinciye hamile..darısı başımıza olsun hepimizin...sen nasılsın oğlun nasıl meloşummmmmmmm?

vaaaaay dünür gelmiş topiğimize ha leyloşum hoşgelmiş sefa getirmiş dünür hanım diyecem ama gitmiş bile

ilaçmı dokundu acaba...pek yemek yemiyor canım ya...4 tane şurup içiyor günde birde yoğurduna ishal için kattığım bir toz var..omu dokunduki acaba...ilaçlarını azaltmayı düşünüyorum..bir tane çinko ilacı vermiş omu dokundu bilemedim valla...:26::26:

iyiyiz çok şükür kuzusum bunda çok berbat geciyo mide bulantım ve kusma oluyo kuzu sorma fenalardayım cinsiyetini iki hafta sonra ögrenicez inşallah bende kaana şimdi yeni yeni yemeklerden yemeye basladı az makarna yaptım yedirmeye calışıyom peşinde koşa koşa bakalım kuzum ya beni zor günler bekliyoo sanırım benimde anladıgım bu anammm bi istedik bi göz allah verdi iki gözzzz ayy burdaki arkadaslara sakın olmuyo felan diye üzülmeyin olmasa benim olmazdı girmedigim topik kalmamıştır surda bebegim olmuyo diye bakın ilkini klomenle kaldım ikinciye tırt die kalmışım haberim yokk darısıda size olsun inşallahhhh

Oyyyy kızlar sıcak çok sıcak ( ama cehennem daha sıcak Allahım yakmasın bizleri) her yerimden ter akıyor Rana baktım hem terlemiş hem de altına çiş yapmış poposu hava alsın diye bezini çıkarmıştım ortalık çişşşşşş

ay mide bulantısı fena canım ya...Allah yardım etsin meloşummmmmmmmm...çocuklar bizi çok zorluyor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin...evet meloşşşşşşşş herkese güzel bir örnektir...Rabbim isteyen herkese versin içindede bizim kızlarımızı tez vakitte inşallah...iyi olmana çok sevindim yanıma gelmenede çok sevindim meloşummmmmmmm..beni çok mutlu ettin bitanem....

Leylacım yazdım canım...
baktım canım...
oyyyyyyy öğleyinde buse ortalığı batırmış..annem telde konuşuyormuş..altını açmış tel gelmiş..hahahahahah...

canımsın kuzusummmm seni görüümde gelmem mi hiç canıma rkadasım benimmmmmm
ama ilk gebeligimde bunların hiç birini yasamamıştım kuzu cok rahattım ben yaaaaaa

aaa leyloşşş gebelik şeysind ene yazıooo koptum aamaaa yaaaaaaa

Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)

hahaha safiyeee benim kaynananın adı beeee bu ne tesadüf şimdiiiiiiiiiiiiiii

canımsın kuzusummmm seni görüümde gelmem mi hiç canıma rkadasım benimmmmmm
ama ilk gebeligimde bunların hiç birini yasamamıştım kuzu cok rahattım ben yaaaaaa
her gebelik aynı olmuyor malesef meloşum ya...geçer bunlarda üzülme...dayan canım...gerçi yolun uzun daha ama... sağlıklı doğumlar canım...
aaa leyloşşş gebelik şeysind ene yazıooo koptum aamaaa yaaaaaaa

Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)

hahaha safiyeee benim kaynananın adı beeee bu ne tesadüf şimdiiiiiiiiiiiiiii
kız benide güldürdün he...bu seferde kızın olur inşallah...tam kararlaşır...bir erkek bir kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…