heeeee keşke komşu olaydık ne güzel olurdu benim burda hiç kafa dengim yok iyiki çalışıyorum yoksa evde sıkıntıdan patlardım biliyomusun
beraber yemekler yapar yerdik sahura kadar sohbetler ederdik buseyide alıp yürüyüşe çıkardık buranın doğpası çok güzel sabah kuş sesleriyle uyanıyorum küçük bi dere var su sesi kuş sesi istemediğin kadar yeşillik cennet gibi resmen sadece insanlarına daha alışamadım o yüzden hiç arkadaşım yok daha komşular var ama merhaba merhaba hep senin sıcak olman yetmiyo leyloşum
Sağol canım benim gerçekten çok duaya ihtiyacımız var, dua müminin silahıdır dualarımızla aşacağız inşallah...Canım havalar orda da çok sıcaksa eğer ondandır büyük ihtimal,ama dediğin gibi ilaçlardan da olabilir...Rana'nın bütün vücudu küçük sivilcelerle doldu,doktorun verdiği ilacı içirdim geçti şükür ama burası çok nemli olduğu için çok sık tekrarlıyor.ayyyy ne güzel saram ya..bulunduğun yerin kıymetini bil arkadaşım...herkese nasip olmuyor öyle doğası güzel yerde yaşamak..kız bende senin yanına tayinmi istesem ha ne dersin saracım...
dualarımız seninle bitanem..belliki bu olay her neyse seni çok üzmüş..Rabbim tez vakitte sıkıntınızı atlatmayı nasip etsin kötüyede aman vermesin canım benim...busenin de ilaçlardan mı sıcaktan mı ne bacaklarında alerji olmuş..kabartılar var öğleyin baktım altını değiştirirken de...neden oldu bilemedim..ilaçlar çokmu geldi kuzuma acaba ya..ne etsem bilemedim..yarında geçmezse doktorunu arayacam...
Sağol canım ancak dua ile aşabileceğimiz bir durum, duanızı esirgemeyin...
Canım Allah şeytan ruhlu insanlara fırsat vermez inşallah...Bela geliyorum demezmiş gerçekten öyle bir çıkmaza girdi sevdiklerimAşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık şaşırmış kalmışız...
Sağol canım biz de seni öpüyoruz teyzesiTatlım uyuyor şimdi yoksa yazabilir miydim böyle.O kadar sıcak ki ara ara Ranayı kontrol ediyorum her yeri boncuk boncuk ter Öksürüğü de eskiye nazaran çok şükür hafifledi.
ayyyy ne güzel saram ya..bulunduğun yerin kıymetini bil arkadaşım...herkese nasip olmuyor öyle doğası güzel yerde yaşamak..kız bende senin yanına tayinmi istesem ha ne dersin saracım...
dualarımız seninle bitanem..belliki bu olay her neyse seni çok üzmüş..Rabbim tez vakitte sıkıntınızı atlatmayı nasip etsin kötüyede aman vermesin canım benim...busenin de ilaçlardan mı sıcaktan mı ne bacaklarında alerji olmuş..kabartılar var öğleyin baktım altını değiştirirken de...neden oldu bilemedim..ilaçlar çokmu geldi kuzuma acaba ya..ne etsem bilemedim..yarında geçmezse doktorunu arayacam...
Saracım Karadeniz doğasıyla kuş sesleriyle insanı büyülüyor ama insanı bizim doğu insanın yarısı kadar sıcak değil.Ben orada yaşadığım sürece inanır mısın yaz tatillerimi eğer memlekete gitmemişsem ya da annemler gelmemişse hep ağlayarak geçirirdim, o zamanlar çalışıyor olmasaydım kafayı üşütürdüm heralde, komşuluk zaten yoktu, onlar ancak tarlasını bahçesini belleme derdinde...Toplumsal değerler çok da önemli değil onlara göre,öyle olanları da bir elin parmaklarının sayısını geçmez bence...
Leylacım yazdım canım...hatres özele baktın mı canım?
napıon leyloşşşşşşşşşösledim kıss seniiii busem napıo öpüyom biricik gelinimiiii
Canım ben oraya gelin gitmiştim ne kadar hayrandım Karadeniz'e oysa ki, ama insanları beni hayal kırıklığına uğrattı.Her yer insanla güzeldir bilirsin,insanı insan olmadıktan sonra doğa pek bir şey ifade etmiyor. O YÜZDEN KAÇTIM YA ORDANAllah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hatresim Allah hiç biz zaman kötülere fırsat vermesin hepimiz şeytanların şerrinden korusun
doğa olarak harika canım heee tayin istesen ne güzel olur bakarsın o zaman cidden komşuda oluruz
leylacım bu sıra kime baksan alerji salgın gibi bişey bende de var sende ihmal etme buseyi götür doktora ilaçlar dokunmuşda olabilir yada yediği bişey
çok haklısın hatresim ya sen karadenizde yaşadınmı canım o zaman beni çok iyi anlarsın hakkatende tarlayı bahçeyi belleme derdindeler
Canım ben oraya gelin gitmiştim ne kadar hayrandım Karadeniz'e oysa ki, ama insanları beni hayal kırıklığına uğrattı.Her yer insanla güzeldir bilirsin,insanı insan olmadıktan sonra doğa pek bir şey ifade etmiyor. O YÜZDEN KAÇTIM YA ORDAN
ah canım benim..bende seni özledim tatlım...kız seninki ikinci bebek tickerini yesinler...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..kızlar melike benim damadımın annesi oluyor..şuan ikinciye hamile...kazara hamile kalmış..ikisi bir büyür..oğlu buseyle yaşıt..şuan ikinciye hamile..darısı başımıza olsun hepimizin...napıon leyloşşşşşşşşşösledim kıss seniiii busem napıo öpüyom biricik gelinimiiii
ah canım benim..bende seni özledim tatlım...kız seninki ikinci bebek tickerini yesinler...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..kızlar melike benim damadımın annesi oluyor..şuan ikinciye hamile...kazara hamile kalmış..ikisi bir büyür..oğlu buseyle yaşıt..şuan ikinciye hamile..darısı başımıza olsun hepimizin...sen nasılsın oğlun nasıl meloşummmmmmmm?
ilaçmı dokundu acaba...pek yemek yemiyor canım ya...4 tane şurup içiyor günde birde yoğurduna ishal için kattığım bir toz var..omu dokunduki acaba...ilaçlarını azaltmayı düşünüyorum..bir tane çinko ilacı vermiş omu dokundu bilemedim valla...Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hatresim Allah hiç biz zaman kötülere fırsat vermesin hepimiz şeytanların şerrinden korusun
doğa olarak harika canım heee tayin istesen ne güzel olur bakarsın o zaman cidden komşuda oluruz
leylacım bu sıra kime baksan alerji salgın gibi bişey bende de var sende ihmal etme buseyi götür doktora ilaçlar dokunmuşda olabilir yada yediği bişey
çok haklısın hatresim ya sen karadenizde yaşadınmı canım o zaman beni çok iyi anlarsın hakkatende tarlayı bahçeyi belleme derdindeler
ah canım benim..bende seni özledim tatlım...kız seninki ikinci bebek tickerini yesinler...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..kızlar melike benim damadımın annesi oluyor..şuan ikinciye hamile...kazara hamile kalmış..ikisi bir büyür..oğlu buseyle yaşıt..şuan ikinciye hamile..darısı başımıza olsun hepimizin...sen nasılsın oğlun nasıl meloşummmmmmmm?
hoşgeldin melikecim nasılsın seni biyerlerden tanıyor gibiyim
ay mide bulantısı fena canım ya...Allah yardım etsin meloşummmmmmmmm...çocuklar bizi çok zorluyor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin...evet meloşşşşşşşş herkese güzel bir örnektir...Rabbim isteyen herkese versin içindede bizim kızlarımızı tez vakitte inşallah...iyi olmana çok sevindim yanıma gelmenede çok sevindim meloşummmmmmmm..beni çok mutlu ettin bitanem....iyiyiz çok şükür kuzusum bunda çok berbat geciyo mide bulantım ve kusma oluyo kuzu sorma fenalardayım cinsiyetini iki hafta sonra ögrenicez inşallah bende kaana şimdi yeni yeni yemeklerden yemeye basladı az makarna yaptım yedirmeye calışıyom peşinde koşa koşabakalım kuzum ya beni zor günler bekliyoo sanırım benimde anladıgım bu anammm bi istedik bi göz allah verdi iki gözzzz ayy burdaki arkadaslara sakın olmuyo felan diye üzülmeyin olmasa benim olmazdı girmedigim topik kalmamıştır surda bebegim olmuyo diye bakın ilkini klomenle kaldım ikinciye tırt die kalmışım haberim yokk darısıda size olsun inşallahhhh
baktım canım...Leylacım yazdım canım...
oyyyyyyy öğleyinde buse ortalığı batırmış..annem telde konuşuyormuş..altını açmış tel gelmiş..hahahahahah...Oyyyy kızlar sıcak çok sıcak ( ama cehennem daha sıcak Allahım yakmasın bizleri) her yerimden ter akıyor Rana baktım hem terlemiş hem de altına çiş yapmış poposu hava alsın diye bezini çıkarmıştım ortalık çişşşşşş
ay mide bulantısı fena canım ya...Allah yardım etsin meloşummmmmmmmm...çocuklar bizi çok zorluyor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin...evet meloşşşşşşşş herkese güzel bir örnektir...Rabbim isteyen herkese versin içindede bizim kızlarımızı tez vakitte inşallah...iyi olmana çok sevindim yanıma gelmenede çok sevindim meloşummmmmmmm..beni çok mutlu ettin bitanem....
her gebelik aynı olmuyor malesef meloşum ya...geçer bunlarda üzülme...dayan canım...gerçi yolun uzun daha ama...canımsın kuzusummmm seni görüümde gelmem mi hiç canıma rkadasım benimmmmmm
ama ilk gebeligimde bunların hiç birini yasamamıştım kuzu cok rahattım ben yaaaaaa
aaa leyloşşş gebelik şeysind ene yazıooo koptum aamaaa yaaaaaaa
Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
hahaha safiyeee benim kaynananın adı beeee bu ne tesadüf şimdiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?