sıkıntılar paylaşıldıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça artar hatrescim...biz sen gelmeyince çok merak ettik elbetteki seni sevdiğimizden...girip oraya yazınca bizede bir selam bile vermeyince doğal olarak üzüldük..hiç bir zaman yargısız insaf yapmıyoruz...seni sevdiğimiz için üzüldük o kadar..sorun değil canım..ne zaman konuşmak yazmak istersen paylaşabilirsin..demekki sıkıntıların var..inşallah herşey yoluna girer hatrescim..gelen gelmeyen yazan yazmayan herkesi seviyoruz biz...yazdıklarınızı görüyorum okuyorum kızlar ama şu an çok bi şey yazmıyorum çünkü gerçekten bayağı bi zamandır sinirlerim alt üstdiğer topice yazdığımı da yeni yazmıştım zaten,yargısız insaf yapmayın bence
hamarat hatun seni...hemen geliyorum çaya hayır demem yetercim...ne yaptınız hatunlarrrrrrr koltukların yerini değiştirdimmm tv ve sehpası için odayı ayarladım perdeleri değiştirdim (güneşlikler kötü gözüktü gözüme)yıkadım perdeleriii şimdide çay yaptımmmmm HADİ BURUN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
tamam canım..sana kolay gelsin...şimdi çıkmak zorundayım bu gerginlikle bir de misafirim var hazırlık yapmam lazım görüşürüz inşallah............
[ı]
hamarat hatun seni...hemen geliyorum çaya hayır demem yetercim...[/ı]
sara abla geçmişimi okuyosunEki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712
Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712
İyi ki doğdun saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nice senelere kocişinle birlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712 Eki Görüntüle 341712
hemen geliyorummmmmmm canım...hadi bebeğim hmen gelllll
a.s canım..hg ..tanıyamadım seni...kusura bakma nebulacım...nikmi değiştirdin acaba..?selam kızlar
nasılsınız bakim?
kimseye kızmıyorum canım..sadece sevdiğim dostlarım gelip yazmayınca onları merak ediyorum..sadece sevdiğimden yani..kötü bir niyetim yok nebulacım...canları saolsunda varsın yazmasınlar ne diyeyim...leyloş kimseye kızma tatlım
hem üzme kendini
a.s canım..hg ..tanıyamadım seni...kusura bakma nebulacım...nikmi değiştirdin acaba..?:26::26::26:
kimseye kızmıyorum canım..sadece sevdiğim dostlarım gelip yazmayınca onları merak ediyorum..sadece sevdiğimden yani..kötü bir niyetim yok nebulacım...canları saolsunda varsın yazmasınlar ne diyeyim...
selam kızlar
nasılsınız bakim?
leyloş kimseye kızma tatlım
hem üzme kendini
ayyyyy senmiydin prensesim..kendi nikinle neden gelmiyorsun tatlişim...mushap uyudumu?yaramazlık yapıyormu?tatlım ben prenses
kız kardeşimin niki:)))))))))))))))))))
öyle canım yapacak birşey yok özleyen merak eden gelir yazar zaten
saraaaaaaaaaaaaa nere gittin tatlişim...?leylaaaaaaaa
anladım canım..iyi etmişsin...ben olsam hergün giderim anneme...hem çocuğada iyi gelir...biz gurbetteyiz bir yere gidemiyoruz ki...anca parka işte...sende kendine ve yavruna iyi bak prensesim..öpüyorum tatlım...annemlerdeyim canım
oğlum durmayınca yoruldum
anneme geldim
şimdi çıkıyorum
kendine iyi bak öptüm
ayyyyy senmiydin prensesim..kendi nikinle neden gelmiyorsun tatlişim...mushap uyudumu?yaramazlık yapıyormu?
[ı]
anladım canım..iyi etmişsin...ben olsam hergün giderim anneme...hem çocuğada iyi gelir...biz gurbetteyiz bir yere gidemiyoruz ki...anca parka işte...sende kendine ve yavruna iyi bak prensesim..öpüyorum tatlım...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?