Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet tatlım
baktım bacım hiç yazmamış açılış yapayım dedim
musab bugün çok huzursuz devamlı ağlıyor
biraz da anneannesi teyzeleri baksın dedim
niye huzursuz acaba..ateşi falan varmı canım...daha dişleri çıkmaz ama...?:26:

zaten hergün annemdeyim napıyım evde yalnız sıkılıyorum
amasenin de annen yanında o yeter tatlişim
sen bana göre daha avantajlısın..sadece görmek istediğinde görüyorsun...insan 24 saat yanyana olunca yüzgöz oluyor haliyle..insanın günü gününü tutmuyor..bazı avantajları olsada dezavantajıda var prensesim..herşeyi yazsam bağdata varır valla...keşke bende ev hanımı olsaydım da yavruma kendim baksaydım....o zaman çalışmıyorum diye şikayet ederdim benim çenem durmazdı

bilmiyorum ki canım ya bazen böyle oluyor
ateşide yok,
öptüm canım hoşçakal
görüşürüz bitanem..annenlere selam söyle prensesim...düzelir merak etme bazen çocuklar huysuzlanırlar...arada sen yinede ateşini kontrol et olurmu?

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çayım bitti şekerim bir bardak daha alayım....ordasın biliyorum...

[ı]yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çayım bitti şekerim bir bardak daha alayım....ordasın biliyorum...[/ı]

canım benimmm hemen getiridim çayınnn
burdayım kız facede oyuna bulaştım yine yaaa:44::44::44::44::44::44::44: Kendimden eşimden derken deli gibi oyun oynuyorumm

valla şu an candy crush diye bir şeyyy :26::26::26::26::26::26::26::26::26:citivall vardıııı vs vs

saraaaaaaaaaaaaa nere gittin tatlişim...?:26::26::26::26:

tatlım işim çıkmıştı çıkmak zorunda kaldım bu sıralar biraz yoğunum

sara abla geçmişimi okuyosun

evet canım bi ara baktım öyle yazdığını görünce beğendim hoşuma gitti

hatrescim yargısız infaz yaptığımız yok seni ne kadar merak ettiğimi kaç kere yazdım sorunlarının olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun canım arada da olsa gel iyiyim de haber ver yeter

hamarat bacım menim çayın yanına kısırda yaparsan gelirim

Saracım merhaba evet canım merak etmişsiniz teşekkür ederim, merak eden de etmeyen de sağolsun. Saracım yazmayışıma yaptığın nazik sitemlerin için ayrıca teşekkür ederim. Canım keyifsiz olunca inan hiç yazasım gelmiyor, ara baktım ama geçen günkü topic haricin de hiç yazmadım.
Betül hayatını kaybetmiş yeni gördüm ne kadar üzüldüm Allah rahmet eylesin Rabbim Melikesi' ni korusun

tatlım seni anlıyorum ben inanki sadece haber alacağımız tek yer burası olduğu için merak ediyoruz işte seninde bizi anladığına eminim

betül için hepimiz çok üzgünüz sanki kötü bi rüya gibi biri gelecek ve yalan olduğunu söyleyecek bu kötü rüyadan uyandıracak hepimizi
ama malesef hayat çok acımasız

Evet haklısın canım birbirimizden haber alacağımız tek yer burası.Ben hep derdim net haricinde birbirimizi tanımadığımız için ölsek kalsak haberimiz olmayacak. Betülün ablası haber vermeseydi nerden bilecektik bunuBetül yaşça da daha gençti di mi?Peygamberimiz aleyhissalatu vesselam efendimiz " Genç olarak ölüp de bedenini toprak altında çürütene acırım " demiş, efendimiz bile acımış genç ölene biz nasıl üzülmeyiz

evet canım çok gençti sanırım 25 yaşındaydı henüz mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın

evet canım çok gençti sanırım 25 yaşındaydı henüz mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın
Evet profiline baktım ben de 25 yaşındaymış, doğumda vefat eden kadın şehit olurmuş ,ne kadar güzel Rabbim onu da cennetine aldı inşallah Ne kadar yalan bir dünya...
hatrescim rana nasıl iyidir inşallah
Canım Rana bir ara hep öksürüyordu hatırlarsan sonra maalesef bronşit oldu,elhamdülillah onu atlattık ama şimdi de sanırım sulardan kaynaklı ya da üşütmeye bağlı hastalığı var,kaç gündür ağzına yemek koyamıyorum doğru dürüst.Geçen parka götürmüştüm salıncakta salladım kuzumu bi baktım hep çıkarmış bi tuhaf oldum ya, eve geldim o kadar içim daraldı ki ağladım ağladım....

Canım sen naptın başladın mı tedaviye ya da yok mu kendiliğinden gerçekleşen bir mucize

geçmiş olsun canım üşütmüş olmasın nane limon ver diyecem ama inatçı olduğunu içmeyeceğini biliyorum sen yinede zorla içirmeye çalış

Canım sen naptın başladın mı tedaviye ya da yok mu kendiliğinden gerçekleşen bir mucize

başlayacam tedaviye ama yapmam gereken testler var onlarla uğraşıyorum kendiliğinden gelen yok malesef henüz

Yok teyzesi içiremem inan benim kız da keçi inadı var,geçen arkadaşım da onu yedirmeye çalıştı güzel yedi, istemedikten sonra Rana ya bir şey veremiyo insan diyodu inatçılığını kastederek...
Canım hayırlısı inşallah Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…