- 7 Mart 2011
- 7.373
- 8.053
- 398
- 36
hem de süper olurdu
ne güzel olurdu..buseyide alıp gelirdim..buseyle mushab oynarken bizde yemek hazırlardık...hayali bile güzel prensesim...
busem bugün tam 16.cı ayından gün aldı....16 cı yaşlarını da görürüz inşallah....16,26,36,46;56,66,76......Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin...
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız?
ben izmir köfte ve pilav yapıcam
tabi oğlum izin verirse
eskisi değilim çünkü yoğunum iş çok canım..yazdımya 28 ine kadar yoğun olacam diye..unutkan saram...
evet canım...haklısın..
süper menü...benim yemek yapasım yok valla...sana yemeğe gelem sen yapta prensesim...
olur valla tatlım hadi çık gel
şaka bir yana keşke gelebilsen
sen oturur ben yapardım
güzel olurdu dimi?
busem bugün tam 16.cı ayından gün aldı....16 cı yaşlarını da görürüz inşallah....16,26,36,46;56,66,76......Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin...
saram sen de bir görünüp bir kayboluyon hayırdır bacım
amin canım benim...hem de süper olurdu
ama ne yazıkki hayal
maşalah busemize
Rabbim onu sana bağışlasın
evlatlarımıza hayırlı uzun ömür nasip etsin
bende özlüyorum canım...gel tabiki...ben tavuklu biber dolması ve lahana sarması
arpa şehriye çorbası
ayran
senin menünde güzelmiş canım ellerine sağlık
özlüyoz heralde ondan diyoz tızım yoksam unutmadım ayın 28 ine kadar yoğun olacağını
bende gelimmi dolmalarımı alıpta gelem ama senin bebeğin var yemekle uğraşma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben tavuklu biber dolması ve lahana sarması
arpa şehriye çorbası
ayran
özlüyoz heralde ondan diyoz tızım yoksam unutmadım ayın 28 ine kadar yoğun olacağını
senin menünü prenses beğendi
tavuklu biber dolması nasıl oluyor saram:26::26:
gel kız gel ben yemek yaparken siz musabı oyalayın yeter
zaten dolmada getircen ohh mis
amin canım benim...hem de süper olurdu
ama ne yazıkki hayal
maşalah busemize
Rabbim onu sana bağışlasın
evlatlarımıza hayırlı uzun ömür nasip etsin
bende özlüyorum canım...gel tabiki...ben tavuklu biber dolması ve lahana sarması
arpa şehriye çorbası
ayran
AY Saracım bana kızmada ben tavuklu dolma sevmem...tavuğu sade seviyorum hangi yemeğe girerse girsin yiyemiyorum çorbasını bile..eminim sen güzel yaparsın ama ben yiyemiyorum işti...huysuzum birazcık...tavuklu dolma şöyle oluyo prensesim
soğanı maydanozu bi tane domatesi bi tane biberi küçük doğruyosun pirincini yıkayıp ekliyosun tuzunu pul biberini biber salçasını domates salçasını koyuyosun sonra tavukları küçük küçük kuşbaşı gibi doğrayıp yıkayıp bu karışıma ekliyosun çok az yarım çay bardağı kadarda sıcak su ilaveedip güzelce karıştırıyosun sonra bu karışıma biberlerin içine dolduruyosun lahanalarada sarıyosun ocağa koyup üzerini geçmeyecek kadar sıcak su ilave edip kaynayınca altını kııyosun kısık ateşte pişiriyosun çok lezzetli oluyo istersen patlıcan kabak ve domatesde doldurabilirsin bu harçla
çocukları ben oyalarım siz sarayla yemekleri yapın yeter prensesim...senin menünü prenses beğendi
tavuklu biber dolması nasıl oluyor saram:26::26:
gel kız gel ben yemek yaparken siz musabı oyalayın yeter
zaten dolmada getircen ohh mis
tavuklu dolma şöyle oluyo prensesim
soğanı maydanozu bi tane domatesi bi tane biberi küçük doğruyosun pirincini yıkayıp ekliyosun tuzunu pul biberini biber salçasını domates salçasını koyuyosun sonra tavukları küçük küçük kuşbaşı gibi doğrayıp yıkayıp bu karışıma ekliyosun çok az yarım çay bardağı kadarda sıcak su ilaveedip güzelce karıştırıyosun sonra bu karışıma biberlerin içine dolduruyosun lahanalarada sarıyosun ocağa koyup üzerini geçmeyecek kadar sıcak su ilave edip kaynayınca altını kııyosun kısık ateşte pişiriyosun çok lezzetli oluyo istersen patlıcan kabak ve domatesde doldurabilirsin bu harçla
AY Saracım bana kızmada ben tavuklu dolma sevmem...tavuğu sade seviyorum hangi yemeğe girerse girsin yiyemiyorum çorbasını bile..eminim sen güzel yaparsın ama ben yiyemiyorum işti...huysuzum birazcık...
çocukları ben oyalarım siz sarayla yemekleri yapın yeter prensesim...ne kadar hazırcıyım demi ama...
alışkın değilsen yiyemezsin canım...tavuk esasen herşeye yakışmıyor bence...et olsa olurda...ben de tavuğu sade seviyorum
evet çorbasını da sulu yemeğini de...........
gerçi ben çok yemek seçerim
ama dolmada hiç denemedim acep yiyebilir miyim ki?
ben yemek yapmayı çok severim eee sara da öyle
biz hallederiz merak etme
alışkın değilsen yiyemezsin canım...tavuk esasen herşeye yakışmıyor bence...et olsa olurda...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- 88prenses22+,
- sara_28+
- saraaaaaaaaaaaaaaaa seslendim hemen geldin dimi..seni gidi seni...
saç kavurmaya bayılırım ben canım...onun için özel saç bile aldım...misafirliğe gelin yapayım..valla parmaklarınızı yersiniz ...bizim evde tavuk her yemeğe konmazdı
alışkn değilim yani
ben de hiç denemiyorum yiyemezsem diye
evet ben de etçilim et her şeye yakışıyor
saç kavurmaya bayılırım ben canım...onun için özel saç bile aldım...misafirliğe gelin yapayım..valla parmaklarınızı yersiniz ...
tabiki canım maa aile gelebilirsin...koca bir saç yaparım..bende eşimde misafiri çok severiz...ben de çok severim canım
gelirim
babam da bayılır
onu da getirsem oluur mu?
kaçak saraaaaaaaaaaaaaacımmmmmmm...nere gittin yahuuuuuuu...işi çıkmıştır..selam vermeden gitti...sara yine kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?