merak edip gelmişsin sağol nazocum kalplerimiz karşılıklı çünkü bende seni çok seviyorum
evet canım..çektirdim ve kurtuldum çok şükür...ağrısı beni mahvetmişti ya...
ne güzel bir haber...çok sevindim saracım..inşallah bebek haberinide alırız tatlım...
dualarımız seninle canım..hiç korkma..bişey olmaz...çabucak atlatırsın inşallah...
gunaydın basosss deprem oldu ya
günaydın sara ablacımm mubarek cuma gunu dıs amelıyatın guzel acısız gecsın ınsallah.. sende bende ısteyen herkes bebek haberı alsın en yakın zamana ınsallahh..
Rabbim şifa versin yardımcın olsun
ohh bende çoks evindm ablacım çok şükür testin neg. çıkmasına
sara abla sen bizim oraya gelmiyosun ama kusura bakma mesajını bizim oraya götürüyorum
gözünaydın saracımmm dişin içinde çook geçmiş olsun canımm
Allah şifa versin inşallah.
saracım geçmiş olsun canım
inş çekmiş ve kurtulmuşsundur
ayrıca testinin negatif olmasına da çok sevindim
kızlar kaç gündür gelemedim
görümcemin nişanı vardı
dün de doğumgünümdü falan filan
oğlum artık yabancıları tanıyor
kim alsa kucağımdan paso ağlıyor
bir de diş çıkarmış teyzeleri
sol alt azı dişi patlamış oğlumun
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26::26::26::26::26:inşş herkes iyidirbenim kulağımda bir sorun oluştuu:18::18::18::18::18::18::18:çok kötü bir ağrı zonklama delireceğim:18::18::18::18::18::18::18:dr gittim ilaçaların hala etkisi olmadı üzerine adette oldummm hepinizi
çok şükür kurtuldun dişinden ağrısıda geçmiş şükür
bende seni seviyorum canımduygularımız aynı
dün yazamadım fırsatım olmadı ama hep aklımdaydın
ıyı aksamlar ablacım ohh sükür ıyısın cook cook gecmıslerr olsun..
biliyorum tatlımçünkü sizde benim aklımdaydınız ama yazacak halim yoktu inanki
çok sağol canım menim sen nasılsın
sen pek ihmal etmezdinde acaba kötü bişeymi olduki dedim ALLAH tan kötü bişey yok iyisin
biliyorum tatlımçünkü sizde benim aklımdaydınız ama yazacak halim yoktu inanki
çok sağol canım menim sen nasılsın
şükür kötü bişey yok tatlım ama ağrım çok oldu ve yüzüm çok şiş hala ağrı kecini etkisiyle durabiliyorum
sağolun kızlar bu gün daha iyiyimm saram sanada geçmiş olsun canım benimm
allaha sukur ablacım ıyı olmaya calısıormm kasımda ılk asılamam var heyecanlıyım :)
olsun canım oda geçer bir daha o dişten çekmiyeceksin en azından
saracım ben çıkayım yeğen acıktım deyip duruyor bişeyler hazırlayım
sağol tatlım iyi olmana sevindim
inşallah aşılaman tutar canım
kasımda benimde tüp bebek denemem var inşallah tutar canım
tamam tatlım yeğenini doyur canım menim
ewet ablacım bılıyorum okumustum senınde tup bebek tedavın var ınsalalh rabbım yuzumuzu guldurur ablacım..
amin canım inşallah bu tedavilerle bebeklerimize kavuşuruz
merhaba kızlar cuma günü dişimi aldırdım ameliyatı kolay oldu ama bu sefer ağrısı çok fena oldu
iki gündür kayınvalidemlerdeydim sağolsunlar ilgilendiler yüzüm çok feci şişti iki gecedir çok ağrıdı hiç uyuyamadım desem yeridir
neyseki bugün yüzümdeki şiş çok az da olsa inmiş ve ağrısı biraz hafiflemiş şimdi eve geldim sizlere haber vereyim dedim
tekrar geçmş olsun sara abla Allah şifa versin
kayınvalidenlerden de Allah razı olsun
geçmiş olsun bitanem..nihayet kurtulmuşsun dişinden...iyi olmana sevindim...yüzünün şişi indimi canım?merhaba kızlar cuma günü dişimi aldırdım ameliyatı kolay oldu ama bu sefer ağrısı çok fena oldu
iki gündür kayınvalidemlerdeydim sağolsunlar ilgilendiler yüzüm çok feci şişti iki gecedir çok ağrıdı hiç uyuyamadım desem yeridir
neyseki bugün yüzümdeki şiş çok az da olsa inmiş ve ağrısı biraz hafiflemiş şimdi eve geldim sizlere haber vereyim dedim
geçmiş olsun yetercim..dikkat et kendine ya..sağolun kızlar bu gün daha iyiyimm saram sanada geçmiş olsun canım benimm
Hayırlı sabahlarr
hayırlı günler
Cumanız mübarek olsunn hatuncuklarrrrrr
leyla cım nasılsın
saol bitanem iyiyim çok şükür..sen nasılsın başakcım..doğuma az kalmış ...Rabbim senide yavrunuda kurtarsın hayırlısıyla..bana yazmışsın ama görmedim..yeni farkettim..bu aralar işim yoğun kusura bakma tatlışim...
gitmiş leyla görmemişim canım ya..yazamadım çıktım..kusuruma bakma olurmu güzelim...
ooooooo prensesim..nerelerdesin kaçak diyecektim ama nişandaymışsın..musabın dişi çıkmış..yerim ben onu...kızlar kaç gündür gelemedim
görümcemin nişanı vardı
dün de doğumgünümdü falan filan
oğlum artık yabancıları tanıyor
kim alsa kucağımdan paso ağlıyor
bir de diş çıkarmış teyzeleri
sol alt azı dişi patlamış oğlumun
geçmiş olsun yetercim...dikkat et kendine...mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26::26::26::26::26:inşş herkes iyidirbenim kulağımda bir sorun oluştuu:18::18::18::18::18::18::18:çok kötü bir ağrı zonklama delireceğim:18::18::18::18::18::18::18:dr gittim ilaçaların hala etkisi olmadı üzerine adette oldummm hepinizi
geçmiş olsun bitanem..nihayet kurtulmuşsun dişinden...iyi olmana sevindim...yüzünün şişi indimi canım?
geçmiş olsun yetercim..dikkat et kendine ya..
saol bitanem iyiyim çok şükür..sen nasılsın başakcım..doğuma az kalmış ...Rabbim senide yavrunuda kurtarsın hayırlısıyla..bana yazmışsın ama görmedim..yeni farkettim..bu aralar işim yoğun kusura bakma tatlışim...
görmemişim canım ya..yazamadım çıktım..kusuruma bakma olurmu güzelim...
ooooooo prensesim..nerelerdesin kaçak diyecektim ama nişandaymışsın..musabın dişi çıkmış..yerim ben onu...
geçmiş olsun yetercim...dikkat et kendine...
Ben bugün çok yoğunum saracım ya...bayılacam valla...bayramönü işler arttı valla...inşallah yüzün iyileşir hemencecik...[/COLOR]sağol leylacım yüzümün şişi hala inmedi malesef sen nasılsın[/I][/B][/FONT]
Ben bugün çok yoğunum saracım ya...bayılacam valla...bayramönü işler arttı valla...inşallah yüzün iyileşir hemencecik...
amin saracım..saol bitanesi...baktım oyuna girmişsin...biraz ferahlamışken gelde iki sohbet edelim canım...amin canım sağol sanada Allah kolaylık versin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?