Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam arkadaşlar topiğinizi yeni fark ettim ben 1buçuk senelik evliyim 1 yıldır korunmuyoruz 6 aydırda tedavi görüyorum büyük bir ümitle bekliyorum bebişimin gelmesini bende aranıza katılmak bu sürecte birlikte olmak istiyorum sizinle beni de aranıza alır mısınız

gel gel bende yeni katıldım beraber gine ortalarına atlayak :119:

ne güzel ne güzel inşallah benim batım 19 undaydı ama gecen ay 6 gün geciktiydi sonra yine aynı tarihte oldum bu ayda bakalım 19 unda olurum diye bekliyordum ama gelmedi

inşallah kırmızılar yerine bebeğin gelirde çifte bayram yaparsın canım

tabiki aramıza katılabilirsin hoşgeldin inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir hamile kalırsın canım daha sık gel tanışıp kaynaşalım

işte gledim burdayımmmmmm :119: Gelsin anasının kuzusu gelsin bebişimiz önce göbüşümüze sonra kucağımızaaaaaa

teşekkürler canım gelirim tabi ki inşallah hepimize uğurlu gelir.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaar

bugünler çok hayırlı çok mübarek günler bu günlerde birbirimize bol bol dua edelim malum müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş

dua ve sevgiyle güzel bir gün olsun herkese

selam kızlar
saracım haklısın,bugünler çok kıymetli,bolca dua etmeli
hümeyra,yesalp hoşgeldiniz kızlar,inşallah sizler de yakında kavuşursunuz bebişlerinize
leyloş bakanlık yasağına mı takıldı yoksa?
bugün bi arkadaşımın daha,üç defa tüp bebek denemesi yapan ve negatif alan bi arkadaşımın,doğal yolla hamile kaldığını duydum,çok mutluyum.
bide aklıma ne geldi sara biliyon mu?inşallah ta öyledir,hani bizim zeloş bi hamile kalmıştı,kimyasaldı,düştü ya,acaba bizden ayrıldığı ayda hamileydi de pc den uzak kalmak için mi gitti ki?
biliyorum zeloş bizi okuyosun,kendinden haber vermek bu kadar mı zor,seni gerçekten,tüm samimiyetimle çok merak ediyorum

hoşgelmişsin kardelencim leyloş bugün gelmedi ama bayram tailine gidecekti belki bugünden gitmiştir.
zeloşa gelince bana en son tüp bebekte negatifi aldığımda yani haziran ayında mesaj yazmıştı gittiğinde hamile olsa şimdiye doğmuş olurdu bebeği ve bunu söylerdi diye tahmin ediyorum
ama inşallah oda bende isteyen herkeste bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz.arkadaşınada çok sevindim gözü aydın olsun hayırlı uğurlu olsun Allah büyük ve mucizelerini istediğine gönderir inşallah bizide görür Rabbim.

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

mübarek kurban bayramınız kutlu olsun hanımlar
bebeksiz geçen son bayramımız olsun inşallah

Son düzenleme:
hepimize hayırlı bayramlar kızlar
rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin

kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrrrrrrrr

bebeksiz geçen son bayramımız olsun inşallahhhhhhhh

güzel bi gün geçirmeniz dileği ile

bayramınız kutlu olsun kızlar
bebeksiz son bayramımız olsun inşallah

slm kızlar.

size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…