Hayırlı sabahlarr
hayırlı günler
Cumanız mübarek olsunn hatuncuklarrrrrr
leyla cım nasılsın
saol bitanem iyiyim çok şükür..sen nasılsın başakcım..doğuma az kalmış ...Rabbim senide yavrunuda kurtarsın hayırlısıyla..bana yazmışsın ama görmedim..yeni farkettim..bu aralar işim yoğun kusura bakma tatlışim...
gitmiş leyla görmemişim canım ya..yazamadım çıktım..kusuruma bakma olurmu güzelim...
ooooooo prensesim..nerelerdesin kaçak diyecektim ama nişandaymışsın..musabın dişi çıkmış..yerim ben onu...
geçmiş olsun yetercim...dikkat et kendine... evet leyloşum ama bak geldim
sanki aşağıda bir prenses gördümmmmmm ....huhuhuhuhhhhhhhhhhhhhhhh prensesim hg tatlişim...
hb canım iki saattir yazmaya çalışıyorum musab bırakmıyor
hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden kızlar....bayramda yokum...
amin saracım..saol bitanesi...baktım oyuna girmişsin...biraz ferahlamışken gelde iki sohbet edelim canım...bundada keşke msn gibi dürtecek bişey olsaydı.... şimdi sana sesimi nasıl duyuracam ki? :26::26::26::26:
hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden kızlar....bayramda yokum...
tatile gidiyoruz canım...nasip olursa kurbanda kesecez...sen bir yerlere gidiyormusun?beğendiğini görünce geldim canım
seninde bayramın kutlu olsun bayramda nereye gidiyosun leyloşum
hg talihacım..nerelerdesin sen bakalım...arkadaşlar merhaba nasılsınızz...bende iyiyim çalışmalara devam işte bugün 16.günümm hayırlısı artık bakalımm..folik asit kullanmaya başladım bu ay..inş. bu ay hayırlı haberler alırım...
arkadaşlar merhaba nasılsınızz...bende iyiyim çalışmalara devam işte bugün 16.günümm hayırlısı artık bakalımm..folik asit kullanmaya başladım bu ay..inş. bu ay hayırlı haberler alırım...
tatile gidiyoruz canım...nasip olursa kurbanda kesecez...sen bir yerlere gidiyormusun?
hg talihacım..nerelerdesin sen bakalım...
tatile gidiyoruz canım...nasip olursa kurbanda kesecez...sen bir yerlere gidiyormusun?
hg talihacım..nerelerdesin sen bakalım...
hadi inşallah bayram hediyesi olur tatlım
saol canım benim inş. bu ay rabbim biede hayırlı evlat nasip eder
iyi yapıyosunuz bu tatil size iyi gelecek kısmet olursa bizde kurban kesecez ama biz tatile gitmiyoruz canım evdeyiz
Hayırlısı olsun canım...evdede güzel geçer inşallah...bakalım buseye iyi gelecek inşallah....hadi inşallah bayram hediyesi olur tatlım
iyi yapıyosunuz bu tatil size iyi gelecek kısmet olursa bizde kurban kesecez ama biz tatile gitmiyoruz canım evdeyiz
herşeyde bir hayır vardır talihacım..bazı şeyleri sorgulamak bize düşmez canım Rabbimin takdiridir...bizler kul olarak sadece dua edip Rabbimizden dilemeliyiz...umudunu asla yitirme...Rabbim yeterki isteyin diyor...bizler diliyoruz ve istiyoruz..Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...canım yaa kafam bozuk öyle takılıyorum işdecanım sıkılıyor bu duruma artık..sabrım tükeniyor anlam veremiyorum..
aramıza hg canım..kendinden biraz bahsedermisin?merhaba bayanlar bende sabırla bebeğini bekleyenlerdenim...hoşsohbet olan bir topik arıyorum....
aramıza hg canım..kendinden biraz bahsedermisin?
tanıştığımıza sevindim canım....inşallah yavrun çok bekletmeden gelir canım...hoşbulduk canım..2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyor bebek istiyoruz..ilk adet düzensizlği yüzünden doktora gittim prloktanim yüksekti ilac kullandım düştü sonra adetlerim düzene girdi 1 gün gec yada günü gününe olmaya başladım.gectigimiz ay 6 gün gecikti test yaptım negatif.sonraki ay yine 19 unda oldum bu ayda 19 unda bekliyrum ama glmedi kırmızılarım öyle bekliyorum işte
tanıştığımıza sevindim canım....inşallah yavrun çok bekletmeden gelir canım...
burda ortam nasıl kalabalık mıdır
zaman zaman kalabalık oluyoruz canım çünkü topiğimiz kızlara uğurlu geldi ve hemen hemen hepsi hamile kalıp doğurdular bile şimdi bebekleriyle ilgileniyolar fırsat buldukçada geliyolar inşallah sanada uğurlu gelir ve hamile kalırsın kısa zamanda
zaman zaman kalabalık oluyoruz canım çünkü topiğimiz kızlara uğurlu geldi ve hemen hemen hepsi hamile kalıp doğurdular bile şimdi bebekleriyle ilgileniyolar fırsat buldukçada geliyolar inşallah sanada uğurlu gelir ve hamile kalırsın kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?