slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
Size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
Ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm ama demekki hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun en azından
inşallah kısa zamanda bebeğin yine gelir ve bu sefer seni hiç bırakmaz
üzülme canım herşey güzel olacak inan banasaol saracım.eşim ve benim doğum günümüzde kürtaj oldum.hiç unutamayacağım bi tarih.hep ekim doğumlu bi bebeğim olmasını çok istemiştim(
yanılmıosam sendemi 1kez kürtaj oldun
üzülme canım herşey güzel olacak inan bana
yok tatlım ben kürtaj olmadım 7 haftalıkken bebeğim düştü
üzülme canım herşey güzel olacak inan bana
yok tatlım ben kürtaj olmadım 7 haftalıkken bebeğim düştü
kendiliğindenmi düştü???
Merhaba kızlar.. Nasılsınız görüşmeyeli? Biz 18 ekimde aşılama yaptırdık, 1 kasımda (perşembe) kan testi istedi ama gün yaklaştıkça beklemek çok zor geliyorbugün karnımda ve sağ bacağımda ağrı var Özellikle bacağım çok kötü, bıçak batar gibi böyle biey yaşayan var mı aranızda? Lütfen dua edin benim için
merhaba arkadaşlar,, benimde sşon 6 günüm hastalanmama busefer olmuştur inş. rabbim bizede bağışlamıştırson birkaçgündür sabahları mide bulantım oluyor ama psikolojikmi bilmiyorum.akıntımda var : kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama işte biliyorsunuz beklemek zor
inşallah olmuştur canım nasılsın görüşmeyeli
çok üzüldüm canım ya..inşallah tekrar hamile kalırsın...Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım...slm kızlar.
inşallah hamile kalırsın kadercim..dualarımız seninle tatlım..Merhaba kızlar.. Nasılsınız görüşmeyeli? Biz 18 ekimde aşılama yaptırdık, 1 kasımda (perşembe) kan testi istedi ama gün yaklaştıkça beklemek çok zor geliyorbugün karnımda ve sağ bacağımda ağrı var Özellikle bacağım çok kötü, bıçak batar gibi böyle biey yaşayan var mı aranızda? Lütfen dua edin benim için
saracım geçmiş kurban bayramın mübarek olsun..bayramda yoktum görüşemedik...dün döndüm tatilden..güzel geçti çok şükür..kurbanımızı da kestik..Rabbim kabul eylesin...buse çok mutluydu...bir hafta içinde çok gelişme kaydetti yavrum..değişiklik iyi geldi...inşallah olmuştur canım nasılsın görüşmeyeli
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
talihacım nasılsın canım..?geçmiş bayramın mübarek olsun...
çok üzüldüm canım ya..inşallah tekrar hamile kalırsın...Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım...
inşallah hamile kalırsın kadercim..dualarımız seninle tatlım..
saracım geçmiş kurban bayramın mübarek olsun..bayramda yoktum görüşemedik...dün döndüm tatilden..güzel geçti çok şükür..kurbanımızı da kestik..Rabbim kabul eylesin...buse çok mutluydu...bir hafta içinde çok gelişme kaydetti yavrum..değişiklik iyi geldi...iki hafta sonra izne ayrılacam...eşimin memleketine kaynımın düğününe gidecez...abiye kıyafet ayakkabı çanta falan aldım...inşallah güzel geçer...sen neler yaptın canım..bayramın nasıl geçti?
inşallah hamilesindir canım...saol tatlım senin mübarek olsun...beklemedeyimgene yaklaştı kırmızılar..6 günüm falan kaldı...korkuyla bekliyorum
amin canım..Rabbim hepimizin kurbanını kabul eylesin inşallah saracım..geçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba...seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim kurbanınızda sevabınıza yazılsın inşallah
kıyafetlerinide güle güle giyin eminim çok yakışmıştır canım menim
benim bayramımda güzel geçti bizde kurban kestik Allah kabul ederse
ama ben dün çok fena hasta oldum sol kasığım battı durdu midem bulan dı üşüttüm sanırım bugün daha iyiceyim ama ara ara yine batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?