Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim seker, naber nasilsin, ates ölçüyomusun?

zeynocum bişey diyecem sana canım ben bu sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı dünde 35,5 di yani yükseliyo bu iyiyemi işaret yoksa kötüyemi bilemedim.regle yakın yükselirmi düşermi?:26::26::26::26::26::26::26:

canııııııııım hoşgeldin.özledim seni gel bi sarılıp öpeyim seni.

gel bebem gel sarılalım hasret giderelim ay hiç sarılmayada halim kalmadı annem yiğenimide getirmişti canımı okudubabam sabah gitti annemlerde şimdi çıktılar siz nasılsınız şekerler iyi kaynatmışsınız oku oku bitmez şimdi

kardelenim sen yumoş takibindesin değilmi.inşallah o yumoşlar büyür büyürde sonra çatlar dokuz ay on gün sonrada nurtopu gibi bi yeğenimiz olur.

oooyy oooyyyy kıyamam ben sana.iyiyiz canım bizde buradayız hep bildiğin gibi.

zeloşşşşşşşşş nerdesin sen?

oooyy oooyyyy kıyamam ben sana.iyiyiz canım bizde buradayız hep bildiğin gibi.

canım tabii ki iyi birsey, sonucta yüksek ates demek, adet henuz yok demek, yükselsin yükselsin iyidir, adet olunacagi gün genelde ateste fark edilir bi düsüs oluyor canım....

Kızlara herkese hayırlı günler nasılsınız canlarım özledim gı sizi
oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...
kizlar neseniz daim olsun

seninde arkadasimmm

kardelen selam canım..

merhaba güzelcim, nasıl gidiyor, moralın daha iyi gibi insallah?

geldim seker, naber nasilsin, ates ölçüyomusun?

kız ne kaynatıyosunuz özel özel.......

saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?

kardelenim sen yumoş takibindesin değilmi.inşallah o yumoşlar büyür büyürde sonra çatlar dokuz ay on gün sonrada nurtopu gibi bi yeğenimiz olur.
inşallah canım,inşallah
iyiyim canım sadece yorgunum uykusuzum bitkinim çökmüşüm sen nasılsın canişim
demek iflahını kesti yeğen,hadi geçmiş ola.
kizlar neseniz daim olsun
amin canım,amin,hoş geldin.

merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah

ayyy tuylerim diken diken oldu okurken coook uzuldum yaaaa....rabbim sifa versin bebegini ona bagislasin.....kiyamam yaaa

canım yaa, uzuldum, Allah sifasını eksik etmesin, yar ve yardımcıları olsun onların ve cümlemizin...

iyi diyelim iyi olalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…