kızlar ben biraz çıkıyorum,işlerimi halletmeliyim,görüşürüz sonra.
evet canım bende öyle hissediyorum,
hatta simdi is aldım biraz oturup calismam lazım, kafam bi dünya, is cikmiyo.......
oplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ kardelen5233+ zelalca+ LeYLa_21+ pikepolat+
kizlar sisi sefiyom....
gerçektende kızlar farkında olmadan birbirimize çok bağlandık.ben pc yi açmadığım zaman bile siz hep aklımdasınız.hepinizi çok seviyorum.
ne is yapiyorsun sen?...:26::26::26::26:
amin zeloşum ya..gerçekten çok üzüldük yani...canım Rabbim hayırlı şifalar versin güzel bebişe acısın güzel Allahım inş. arkadaşının yardımcısı olsun onlara güzel bi mucize nasip etsin bebişini arkadaşına bağışlasın
bizde seni seviyosssss sevgi böcüğüm benim...oplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
kizlar sisi sefiyom....
operim ben o fistigi
bizde seni çoooooook seviyoruz canım yaşasın dostluğumuz daim olsungerçektende kızlar farkında olmadan birbirimize çok bağlandık.ben pc yi açmadığım zaman bile siz hep aklımdasınız.hepinizi çok seviyorum.
bizde seni sefiyoz bebeğimoplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
kizlar sisi sefiyom....
zeloşum fındık artık kesin olarak kız oldu babası buse diye çağırıyor..fındık bekliyorduk fıstık geldi diyor..gülüyorum bende...saol bitanem..iyiyiz çok şükür..senin misafirin varmış sanırım..annenmi geldi gözün aydın tatlişim..
amin canım benim...
amin zeynocum..
amin saracım..
saol kardelenim..
hadin,hepicinizi öptüm,bende sizi sefiyorummmmmmmmmmmmmmmm
özletmeden gel canım geri,Zelalca gibi yapma, hehe..........:86:
evet canım bende öyle hissediyorum,
Hatta simdi is aldım biraz oturup calismam lazım, kafam bi dünya, is cikmiyo.......
bizde seni çoooooook seviyoruz canım yaşasın dostluğumuz daim olsun
bizde seni sefiyoz bebeğimkardeşine söle sözünü unutmasın ben unutturmam zaten
amaninnnnnnnn bizim pipi başka bi şey mi çıktıolsun ben kızları daha çok seviyom kk bi üye daha geliyo Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım fındığımızı korusun
bakıyom laf sokmaya başladınız nerden öğreniyosunuz siz bakim:86::86:
bakıyom laf sokmaya başladınız nerden öğreniyosunuz siz bakim:86::86:
kıyamam ben akidişimegeleyimmi yardıma
evet canım gelseneeeeeeee.............isi bırakıp gezeris ki hem......
amin bitanem...duanızı eksik etmeyin zeloşum..Rabbim sizlere bu duyguyu nasip etsin inşallah canım..
kıj ben ne anladım o zaman gelsemde işin kalcak gelmesemde
amin bitanem...duanızı eksik etmeyin zeloşum..Rabbim sizlere bu duyguyu nasip etsin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?