saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?
selam zeynepcim,bu da benden sanacanım tabii ki iyi birsey, sonucta yüksek ates demek, adet henuz yok demek, yükselsin yükselsin iyidir, adet olunacagi gün genelde ateste fark edilir bi düsüs oluyor canım....
oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...
seninde arkadasimmm
kardelen selam canım..
saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?
canım tabii ki iyi birsey, sonucta yüksek ates demek, adet henuz yok demek, yükselsin yükselsin iyidir, adet olunacagi gün genelde ateste fark edilir bi düsüs oluyor canım....
oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...
seninde arkadasimmm
kardelen selam canım..
merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah
inşallah canım,inşallah.merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah
leylacım dur dedim accık kendimi özletim:78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsın anlıcağın ben hiç az değilim sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz
merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah
ay gerçekten avatarındaki bebiş çok şirin
zeynom şükür kavuşturanabende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86:
zeloşum fındık artık kesin olarak kız oldu babası buse diye çağırıyor..fındık bekliyorduk fıstık geldi diyor..gülüyorum bende...saol bitanem..iyiyiz çok şükür..senin misafirin varmış sanırım..annenmi geldi gözün aydın tatlişim..leylacım dur dedim accık kendimi özletim:78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsın anlıcağın ben hiç az değilim sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz
amin canım benim...ayyy tuylerim diken diken oldu okurken coook uzuldum yaaaa....rabbim sifa versin bebegini ona bagislasin.....kiyamam yaaa
amin zeynocum..canım yaa, uzuldum, Allah sifasını eksik etmesin, yar ve yardımcıları olsun onların ve cümlemizin...
iyi diyelim iyi olalım canım
amin saracım..üzüldüm canım Allah yardımcıları olsun canım.
saol kardelenim..selam zeynepcim,bu da benden sana
çok geçmiş olsun tekrardan leylacım.
rabbim sana boyle bir bebeis versin insallah hayirlisiyla
zeynom şükür kavuşturanabende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86:
kızlar ben biraz çıkıyorum,işlerimi halletmeliyim,görüşürüz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?