Sabırla Bebeğini Bekleyenler

üzüldüm canım Allah yardımcıları olsun canım.

selam zeynepcim,bu da benden sana

çok geçmiş olsun tekrardan leylacım.

zeynom şükür kavuşturanabende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86:

sagol canim insallah hepimizin

inşallah canım,inşallah.

leylacım dur dedim accık kendimi özletim :78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsınanlıcağın ben hiç az değilim sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz
16: alemsin hatun, hehe......

amin....... merhaba canım, insallah hayırlısı olur tatlım, göbecigin dolsun....

hg aşkmeleğicanım Rabbim hasretini dindirsin bebişine en yakın zamanda kavuştursun senitatlım eşin varikosel oldumu benim eşim çift taraflı oldu biraz faydasını gördük

canım aramıza hoşgeldin.hepimizin ortak derdi ve ortak dileği hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmak.sana ve hepimize Allahım daha fazla hasret ve çile çektirmeden evlat nasip etsin inşallah.

canım Rabbim hayırlı şifalar versin güzel bebişe acısın güzel Allahım inş. arkadaşının yardımcısı olsun onlara güzel bi mucize nasip etsin bebişini arkadaşına bağışlasın

leylacım dur dedim accık kendimi özletim :78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsınanlıcağın ben hiç az değilim sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz
zeloşum fındık artık kesin olarak kız oldu babası buse diye çağırıyor..fındık bekliyorduk fıstık geldi diyor..gülüyorum bende...saol bitanem..iyiyiz çok şükür..senin misafirin varmış sanırım..annenmi geldi gözün aydın tatlişim..
ayyy tuylerim diken diken oldu okurken coook uzuldum yaaaa....rabbim sifa versin bebegini ona bagislasin.....kiyamam yaaa
amin canım benim...
canım yaa, uzuldum, Allah sifasını eksik etmesin, yar ve yardımcıları olsun onların ve cümlemizin...

iyi diyelim iyi olalım canım
amin zeynocum..
üzüldüm canım Allah yardımcıları olsun canım.
amin saracım..
selam zeynepcim,bu da benden sana

çok geçmiş olsun tekrardan leylacım.
saol kardelenim..

oplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ kardelen5233+ zelalca+ LeYLa_21+ pikepolat+

kizlar sisi sefiyom....

zeynom şükür kavuşturanabende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86:

gerçektende kızlar farkında olmadan birbirimize çok bağlandık.ben pc yi açmadığım zaman bile siz hep aklımdasınız.hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…