Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Amin canım amin, saniyeler gözümde saat olmaya başladı artık

tahmin edebiliyorum ama zorda olsa sakin ol ranayla oyalan hem bende burdayım inan bugün aklım hepsendeydi aksi gibi bende yoğun bi gün geçirdim sabah hastane öğlen iş te çok yoruldum

Yok canım ya, onlar adet günü geçmeden yapıldığında yüzde 90 olumsuz çıktığı için hiç alma gereği duymadım

iyide tızım bu normal gebelik değilki adetin geçmesini bekleyesin bunda bugün yapsan bebek varsa illa çıkardı

tüh yaaaaa değerin kaçmış peki
sağlık olsun üzülme diyecem ama şimdi bunlar boş gelir biliyorum hatresim Allah sabır versin demekki vakti değilmiş

:26::26::26:şaşkınım sadece, ilk kez olumsuz bir tüp denemesi yaşadım, RAna' ya kardeş yapamadm

hepimizin düşüncelerini söze dökmüşsün canım okudukça duygulandım duygulandıkça gözlerim yaş doldu Allah büyük elbet bizimde bu hasretimiz diner bi gün

Eki Görüntüle 656866 Yalancı paça çorbası ve bayat ekmek mantısıEki Görüntüle 656855

hatresim bunlar enfes gözüküyo ellerine sağlık canım

geçmiş olsun canımmm

sağol yüreği güzel arkadaşım

:26::26::26:şaşkınım sadece, ilk kez olumsuz bir tüp denemesi yaşadım, RAna' ya kardeş yapamadm

seni anlıyorum hemde o kadar iyi anlıyorumki kelimeler kifayetsizdir şimdi ama senin ve eşinin canı sağolsun rana sağolsun en azından rana var ve sen onunla teselli oluyosun bunları düşün ve kendini bırakma olurmu canım

ne haber fıstıkk
ahh yeterrr bebeğin için yazdığın cümleler öylesine tanıdıkki sanki beni anlatmışsınnnnkızlarrrr bi yerde buluşup dertleşip sarılıp ağlasak içimizi döksek keşke

çok geçmiş olsunnnnnn saracım

hatresimm dilek tuttum hatres gebeyse bende olucam die sevinçten geldim ama yeterin yazdıkları bende duygu patlaması yaptııı
üzülme takma demek bana inan çok saçma gelio nasıl üzünülmez ve nasıl takılmaz yapabilsek zaten başkalarının demesine gerek yok ama senin şükredeceğin bi kızın var binlerce şükürkii bir teselin var.allah uzun ömür versin.bugün yolda 3yaşında maviş bi kız annesi yetrin dediği gibi ensesinden tutmuş zorla götürüo oda nasıl ağlıooo anlatamamm ahh diyorummm nasıl kıyıyoo onun öyle ağlamasınaaa.bizim çocuklarımız inş şanslı olacak çünkü biz evlat ne dmek daha doğmadan anladık değerlerinii.daha doğmadan piştikk olgunlaştıkkk.

Son düzenleme:
saol bitanem...bende yapacam inşallah severde yer ya...öptüm seni bebişlerini edacım...
geçmiş olsun saracım ya...dikkat et kendine...
Saram negatifmiş maalesef
üzüldüm hatresim ya...herşeyde bir hayır vardır demişler hatresim..belkide şuan için senin için böylesi hayırlıdır bacım...şüphesiz Rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir ve hakkımızda hayırlı olanı verir...inşallah bir dahaki sefere göbüşün dolar canım...üzme kendini...seni ve ranişi çok öptüm...

kızlar o yazayı ben yazmadım ama yüreğimin taaa içinde hisetiğim için sizlerle paylaşmak istedim yeni negatif almış birisi olarak beni anlatıyordu

Canim uzme kendini ne olur hayirlisi olsun hakkinda insallah bi dahaki sefere nasip etsin rabbim

saram çok geçmiş olsun canım

hatresim hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden

saracım ben dün akşam adet oldum baya bi ümitlenmiştim gecikince ama demekki zamanı değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…