sorma leyla teyzesi hiç durmuyo bi oraya bi burayatatlım sizleride özledim bi günde ne kadar bağlanmışım sizlere
aminnnnnnnn canım....bugün bende çok duygulandım..iş yerinde gözyaşlarımı tutamadım..metukam bana ve kızıma şiir yazmış...Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ya...
soğan suyunu bir kez kaynattım...bardağa koydum bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu..ALLAH kolaylık versin zeloşum onu içmek ölüm ya....
bence ikisini bir arada icmesoan yalnisim yoksa fazla icilmiyordu onu bitir bence ondan sonra diyerine gec ........ bu benim fikrim
kızlar,kızlar,ay yazasım hiç yok,bu akşam sizi okuyarak geçiriyorum ben.
saol bitanem..bende şimdi özelden yazdım ona...leyloş,ebroşa hatırlatcam inşallah canım
kızlar,kızlar,ay yazasım hiç yok,bu akşam sizi okuyarak geçiriyorum ben.
canım inciri bugün içmeyeyimmi yani
evet ya leyloşum metukamın yüreğine sağlık busemize ve sana ne güzel şiir yazmış bende çok duygulandımRabbim hayırlısıyla inş. busemizi kucağına aldığın günleri bize göstersin o mutluluğu bize yaşatsın tatlım aslında ben incir kürü içiyom unutmuşum yanıma almamışım bende orda soğan kaynattım boş geçmiyim diye ama tadı berbat nasıl içiyolar hayret ediyom sence incir kürüde bi bardak içeyimmi yoksa bu günlük yetermi:26::26::26:
saol bitanem..bende şimdi özelden yazdım ona...
neden ki canım yorgunmusun?bende laptoptan giriyorum eğile eğile bebiş sıkışıyor karnımda tepikliyor
zeloş,inciri ihmal etme,sen gene iç bence,çünkü 21 güne tamamlaman lazım.
yorgunluk değilde,canım istemiyo,galiba artık strese girmeye başladım.:18:
zeloş,inciri ihmal etme,sen gene iç bence,çünkü 21 güne tamamlaman lazım.
yorgunluk değilde,canım istemiyo,galiba artık strese girmeye başladım.:18:
sende Allaha emanet ol cadıcım..iyi geceler canım çıkıyorsun sanırım...arkadaslar beli ki bugun herkez halsiz yorgun yazmak istemiyo hepini cok seviyorum kendiniza iyi bakin allaha emanet olun
evet leylacım kendimi çok yorgun hissediyomtatlım ne olur busemizi zorlama yeter artık git uyu dinlen
arkadaslar beli ki bugun herkez halsiz yorgun yazmak istemiyo hepini cok seviyorum kendiniza iyi bakin allaha emanet olun
kızlar saracım erken çıkmış...yoksa çalışmasınımı var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?