Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar hepinize iyi geceler öpt. byyyyyyyyyyyyy
iyi geceler bitanem...tatlı rüyalar...
olabilir canım belki kupa alıyoduriyi geceler leyloşum sizi kocaman öpt.byyyyy
bende seni öpüyorum zeloşum... bak adını andık saracım geldi bile...kesin duydu bizi...
kızlar,ben kaçıyorum,hepinize hayırlı geceler.
hayırlı geceler kardelenim...dinlen canım sende tatlı rüyalar...
selam kızlaaaaaaaar

kulağını çıtlattık hemen geldin saram..hg tatlim...

hoşbulduk canım.başım ağrıyodu erken uyumuşum.şimdi uyandım baktım eşimde uyumuyo tv izliyo bende size bakayım dedim.

bugün kaçıncı günüki saranın...sen nerden biliyorsun kardelenim banyo yapıp yapmadığını..Allah iyiliğini versin emi...

daha bikaç gün var dediydi,sanırım dün dü,ordan tabisi,yoksa nerden olcek,delüüüüüüüüüüüüüüüüü

hoşbulduk canım.başım ağrıyodu erken uyumuşum.şimdi uyandım baktım eşimde uyumuyo tv izliyo bende size bakayım dedim.
iyi ettin tatlım...geçmiş olsun canım...benimde uykum kaçtı..akşam biraz kestirmiştim...o yüzden uykum gelmiyor...
daha bikaç gün var dediydi,sanırım dün dü,ordan tabisi,yoksa nerden olcek,delüüüüüüüüüüüüüüüüü

kardelenim ya gider ayak beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün tatlişim...sana iyi geceler bitanem...çıkacaksın sanırım...

zelalım ben bildiğim iki kür aynı anda yapılmıyo kaş yapayım derken göz çıkartma.

oy oy oy kıyamam ben sana saracım yaaa...ben bitti sanmıştım canım...pagdonnnnnnn

kızlar neşeniz bol olsun herkese iyi geceler
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tşkr ederim canım ama bugün ben nedense çok keyifsizim hiç tadım yok

bazen insan kendini keyifsiz hissedebiliyor canım...baharda gelmek üzere diyorlarya bahar yorgunluğu diye..kıştan çıkış bahara giriş...dikkat etmek lazım tatlım...öptüm seni ececim...

bazen insan kendini keyifsiz hissedebiliyor canım...baharda gelmek üzere diyorlarya bahar yorgunluğu diye..kıştan çıkış bahara giriş...dikkat etmek lazım tatlım...öptüm seni ececim...

kızlar bişi sorcam ben normalde ayın 7 sinde adet oluyordum geçen ay günüm geçtigi için 14 de oldum bu ayda mı 14 de olmam gerekiyo

kızlar men en iyisi gidip yine yatayım başım çok ağrıyo menim yaaaaa

herkese iyi geceler tatlı rüyalar.hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…