- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
olabilir canım belki kupa alıyoduriyi geceler leyloşum sizi kocaman öpt.byyyyy
olabilir canım belki kupa alıyoduriyi geceler leyloşum sizi kocaman öpt.byyyyy
iyi geceler bitanem...tatlı rüyalar...kızlar hepinize iyi geceler öpt. byyyyyyyyyyyyy
bende seni öpüyorum zeloşum...olabilir canım belki kupa alıyoduriyi geceler leyloşum sizi kocaman öpt.byyyyy
hayırlı geceler kardelenim...dinlen canım sende tatlı rüyalar...kızlar,ben kaçıyorum,hepinize hayırlı geceler.
selam kızlaaaaaaaar
kız,niye günah alıyosunuz,sara cım daha banyo yapmadı
kız,niye günah alıyosunuz,sara cım daha banyo yapmadı
iyi geceler bitanem...tatlı rüyalar...
bende seni öpüyorum zeloşum...bak adını andık saracım geldi bile...kesin duydu bizi...
hayırlı geceler kardelenim...dinlen canım sende tatlı rüyalar...
kulağını çıtlattık hemen geldin saram..hg tatlim...
bugün kaçıncı günüki saranın...sen nerden biliyorsun kardelenim banyo yapıp yapmadığını..Allah iyiliğini versin emi...
sağol kardelencim bunlar menim günahımı alıyo men daha hastayım.
oy oy oy kıyamam ben sana saracım yaaa...ben bitti sanmıştım canım...pagdonnnnnnn
iyi ettin tatlım...geçmiş olsun canım...benimde uykum kaçtı..akşam biraz kestirmiştim...o yüzden uykum gelmiyor...hoşbulduk canım.başım ağrıyodu erken uyumuşum.şimdi uyandım baktım eşimde uyumuyo tv izliyo bende size bakayım dedim.
daha bikaç gün var dediydi,sanırım dün dü,ordan tabisi,yoksa nerden olcek,delüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar neşeniz bol olsun herkese iyi geceler
evet ya leyloşum metukamın yüreğine sağlık busemize ve sana ne güzel şiir yazmış bende çok duygulandımRabbim hayırlısıyla inş. busemizi kucağına aldığın günleri bize göstersin o mutluluğu bize yaşatsın tatlım aslında ben incir kürü içiyom unutmuşum yanıma almamışım bende orda soğan kaynattım boş geçmiyim diye ama tadı berbat nasıl içiyolar hayret ediyom sence incir kürüde bi bardak içeyimmi yoksa bu günlük yetermi:26::26::26:
daha bikaç gün var dediydi,sanırım dün dü,ordan tabisi,yoksa nerden olcek,delüüüüüüüüüüüüüüüüü
oy oy oy kıyamam ben sana saracım yaaa...ben bitti sanmıştım canım...pagdonnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkızlar neşeniz bol olsun herkese iyi geceler
saol ececim...senin neşende bol olsun tatlişim...sanada iyi geceler...
tşkr ederim canım ama bugün ben nedense çok keyifsizim hiç tadım yok
bazen insan kendini keyifsiz hissedebiliyor canım...baharda gelmek üzere diyorlarya bahar yorgunluğu diye..kıştan çıkış bahara giriş...dikkat etmek lazım tatlım...öptüm seni ececim...
kızlar bişi sorcam ben normalde ayın 7 sinde adet oluyordum geçen ay günüm geçtigi için 14 de oldum bu ayda mı 14 de olmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?