amin bitanem...valla mahvoluyorum efsunum ya...Rabbim yardım etsin ne edeyim...kızımın canı sağ olsunda..elbet bu dönemlerde geçecek hayırlısıyla..sen nasılsın bitanem?Allah kolaylık versin leyloşum yaaa 1 saatlik uykuyla bide misafr ağırlayacaksın...
buseciğin uykusu düzene girsin inşşallah bi an önceee
Benim eski günlerim geldi aklıma...Allah yardım etsin Leyloş...
Çocuklarda gece gündüz kavramı biraz zor yerleşiyor ama az kaldı atlatmanıza, 2 yaşından sonra toparlıyor çocuklar kendini.
En azından bizim öyle oldu
Saol canım..bende iyiyim çok şükür...bu akşam yatılı misafirim var..memleketten abimler geliyor yeğenlerim falan..yarında yarım gün izin aldım...yoruldum öğle arası koşuşturdum..börekti yemekti derken yemeğimi bile zor yedim valla...
çocuklar konusunda haklısın ama elde değil ya...çok üzülüyorum ya...inşallah düzelir..uykusu düzene girse...bugece kaçta uyudu biliyormusun hatresim..akşam 9,30 gibi uyudu gece yarısı pörtledi kalktı..yemek falan yedirdim...sabahı sabah ettik..sabah tam 6dıy yatağa girdiğim..1 saatlik uykuyla ayaktayım canım...bu akşamda geç yatarım misafir var çünkü....Allahım yardım etsin...
saol bitanem...bence tek sorun sürekli emmesi canım...ama öğleyin eve gittim emmekte istemedi..birazcık grip olmuş gibi..annem o yüzden iştahı yok sanırım dedi...kolay gelsin canım gözün aydın abinler geliyo
buseyide kendi haline bırak biraz acıkınca nasılsa yer sen üstüne düştükçe inadına yemiyodur belki
saol bitanem...bence tek sorun sürekli emmesi canım...ama öğleyin eve gittim emmekte istemedi..birazcık grip olmuş gibi..annem o yüzden iştahı yok sanırım dedi...
Ohhhh ne güzel ne güzel benim gibi türkü dostlarım vaaaaaaaaaaaaaaamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Saram valla gittiğimiz yerde keşke sen de olsaydın...
İlkönce gittiğimiz de öyle küçük bir yer olunca hepimizde bir hayal kırıklığı oldu, çünkü eşimin arkadaşıydı diye gitmiştik.Sonra nerde müzik dinleyeceğiz ki dedik.
Çocuk güldüAldı eline gitarı gitar eşleğinde( bağlama çalan arkadaş yokmuş orda) başladı türkü söylemeye
Kulaklarımızın pasını sildi valla
cnm sarma yapacaktım vazgeçtimen iyisi
Maşallah di mi bize, Sara bak topicimiz şenleniyor gittikçe
Hadi kolay gelsin menün ne bu arada?
Benim ki
sulu patates
pirinç pilavı
yanına da ya yoğurt ya da ayran...
Eskiden pirinç pilavını çok yapardım, şimdi tel şehriye pilavını daha çok sevdiğimiz için hep onu yapar oldum , bu akşam da pirinç olsun bari dedim.
Leyloş bunu sen de yap Buse hanım bayılır kesin.
Gözün aydın edancım...kız niye taşınıyorsunuz ki,siz buraya da yeni taşınmamış mıydınız?
amin bitanem...valla mahvoluyorum efsunum ya...Rabbim yardım etsin ne edeyim...kızımın canı sağ olsunda..elbet bu dönemlerde geçecek hayırlısıyla..sen nasılsın bitanem?
aminnnnnnnnnn hatresim ya...inşallah herkes öyle söylüyor ama bakalım...birde yemek öğünlerini güzel yese..ben yanında olsam sürekli herşeyi oturur onunda çalışan anne olunca malesef olmuyor tatlım...bazen işi bile bırakmayı düşünüyorum ya kafam çok bozuluyor....
ah ne iyi olurdu saram ya...tam öğleyin çıkacam memem diye başladı..azcık emzirde öyle geldim yani...bu bahaneyle kes memeden leyloşum işte
saol bitanem...bence tek sorun sürekli emmesi canım...ama öğleyin eve gittim emmekte istemedi..birazcık grip olmuş gibi..annem o yüzden iştahı yok sanırım dedi...
haklısın hatresimde işte ana yüreği..yemeyince insan üzülüyor..ay insan ufacık bir kaseyi bitirmezmi ya...millet yanımda konuşuyor benim çocuğum 2 bardak süt içiyor şu kadar yiyor bilmem ne benimde zoruma gidiyor valla..üzülüyorum ya...benimki süt bile içmiyor...Düzelir düzelir merak etme, bana da öyle diyorlardı inanasım gelmiyordu bile ama aynen de denilenler gibi oldu.
Kız benim Rana 1,5 yaşına kadar hep gündüz uyudu geceleri 9 dan sonra istisnalar hariç hep ayaktaydı
Uykusuzlak insanı perişan ediyor, vücuttaki her organın belli bir uyuma saati varmış, eğer o organlar uyku saatlarinde dinlememişlerse vücut aşırı tepki verirmiş, ki yaşadıkça da görüyoruz bunu.
Valla Leyloş çalışsan bir derd çalışmasan ayrı bir derd.
Ben Rana için bıraktım işi elhamdülillah kızım için olduğundan iyi yapmışım diyorum, yabancı bakıcılara veremem, e annem de yanımda yok. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
E tabi bazen ben de evde olunca sıkılıyorum ama olsun diyorum yine yavrum için her şey...Annem yanımda olup bakabilseydi bebişime o zaman belki düşünürdüm tekrar çalışmayı.
Senin annen yanında çok şükür.Buseye elinden geldiği kadar baktığına inanıyorum ben.Sen yanında olsan da yemiyorsa yemiyor inan.Ben kızımın yanında değil miyim sanki. Canı iste dimi bir güzel yiyiyor ki
Şimdi eskisi kadar sıkmıyorum bırakıyorum kendi haline böyle daha iyi oluyor bence.Sen de öyle yap tatlım
ah ne iyi olurdu saram ya...tam öğleyin çıkacam memem diye başladı..azcık emzirde öyle geldim yani...
akşamki menüm nasıl canım yorumlarınızı bekliyorum
tas kebabı
pilav
mercimek çorbası
börek var
hoşaf
ayran
etli taze fasulye
güzelmi_?
ne demek edanım...seve seve hepinize kapım açık..buyrun gelin birlikte yiyelim...cnm akşama bi davetsiz misafir daha kabul ediyormusun
ne demek edanım...seve seve hepinize kapım açık..buyrun gelin birlikte yiyelim...
cnm sarma yapacaktım vazgeçtimen iyisi
saçtava yapim dedim bu arada evlendiğimden berideir bu evde
oturuyorum nerdeyse 3yıl olacak ev sahibi evini satacak diye çıkıyoruz biz almayı çok istiyoduk
ama eşim her kadını aradığında kadın bi 10milyar üstüne zam yapıyo diye bizde almaktan vazgeçtik cnm o yüzden taşınmamız gerekiyo cnm
ah ne iyi olurdu saram ya...tam öğleyin çıkacam memem diye başladı..azcık emzirde öyle geldim yani...
tas kebabı
pilav
mercimek çorbası
börek var
hoşaf
ayran
etli taze fasulye
güzelmi_?
tas kebabı
pilav
mercimek çorbası
börek var
hoşaf
ayran
etli taze fasulye
güzelmi_?
amin bitanem...valla mahvoluyorum efsunum ya...Rabbim yardım etsin ne edeyim...kızımın canı sağ olsunda..elbet bu dönemlerde geçecek hayırlısıyla..sen nasılsın bitanem?:
tas kebabı
pilav
mercimek çorbası
börek var
hoşaf
ayran
etli taze fasulye
güzelmi_?
haklısın hatresimde işte ana yüreği..yemeyince insan üzülüyor..ay insan ufacık bir kaseyi bitirmezmi ya...millet yanımda konuşuyor benim çocuğum 2 bardak süt içiyor şu kadar yiyor bilmem ne benimde zoruma gidiyor valla..üzülüyorum ya...benimki süt bile içmiyor...
Edan güzeldi bucnm akşama bi davetsiz misafir daha kabul ediyormusun
Heeeeeeeeeeee Leyloş biliyorsun gelemeyecez tabim çağırırsın
ne demek edanım...seve seve hepinize kapım açık..buyrun gelin birlikte yiyelim...
annelik bu yüzden kutsal işte canımmm kendinden çok onu düşünüyosun
bencede gececek canım benim yegenlerimde öleydi hatta biri senin busecikle yasıt sanırım temmuzda 2yi dolduracak işte
yengeme acıyorum valaa kadın çıldırmış durumda hem yemek konusunda hem de yaramazlık konusunda
ne yemek yer dogru düzgün ne de durduğu yerde durur Allah sağlık sıhhat versin paşamıza ama yengem pert durumunda
biraz daha sabır diyorum az aklı yerine gelsin biraz daha düzelecek busecikde düzelecek annesi gör bak
ben nasıl olim aynııı bende uykusuzum biraz dün gece gözyaşı dolu bi geceydi yine ama şimdi iyim
menün süper olmuş canımmm şimdiden eline koluna sağlıkkk
valla siz diyet miyet bırakmıyosunuz insan da heee karnım açıktı okuyunca
Efsunum canım ya kim sıktı canını? Gerçi canımı sıkanları biliyorsunuz dediğini duyar gibiyim.
Ne diyetiiiiiiiiiiiiiiiii boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr, can boğazdan gelir demişlerrrrrrrrrrrrrrrr
Yok valla öleeeeeeeeee dememe bakmayın, ben diyeti beceremediğim için kendime yol buluyorum
Ne güzel biliyor kıskardeş kıymetini kızınselam kızlarrr..yağmurlu birgün kızımla evde oturuyoruz...sabırsız bekleyiş sürüyor hazirandan bu yana çalışmaktayız..hayırlısını ver Allahım.. kızçem kızkardeş istiyorum erkek olmasın diyor cimcimeye bak sen..
onlarda sıkıyorda bu defa kociş sıktı biraz
neyse beraber agladık zırladık gecenin sonunda barıştık yine genelde bölee oluyo bizde
dengesiz olduk icee sorunlardan dolayı ama biliyorum Rabbim bizimde yüzümüze gülecek birgün inşşallahh...
dün kv arkadasının kızının nişanı vardı oraya gittik herkes göbişimi bebiş sandı hamiş misin diye sordular
hep erteliyodum ama dün akşamdan sonra yeter artıkım efsun olmuyo bölee bu göbek ericek dedim kendime
artık farz oldu yanii eritmek bi topluma girsem hemen soruyolar
yol mol bulma canım sende yap dicem ama şimdi evde durunca insan ister istmez acıkıyo
bide eşin var ranoş var ister istemez güzel yemecikler yapman lasım
eeee onlar yerken dolmaları börekleri etleri sen bakcan mıııı
normalde bakman lasım ama olmuyo işte canım olmuyo malesef sen o yüzden yapamıyosundur
ama ben başlicam artıkım kesin yaaa valla zoruma gitmeye başladı
bide benim ablamm 43 kiloyla evlendi bi oğluşu var şuan 56 kiloymuş
yengemde 45di evlenirken onunda bi tane oğluşu var şuan oda 50 kilo
ailesi şişkosu ben oldum çıktım vallaaa
evlenirken 50 kiloydum şuan 57-58 arasıyım
ben diyet yapmimde kim yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?