Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah kolaylık versin leyloşum yaaa 1 saatlik uykuyla bide misafr ağırlayacaksın...
buseciğin uykusu düzene girsin inşşallah bi an önceee
amin bitanem...valla mahvoluyorum efsunum ya...Rabbim yardım etsin ne edeyim...kızımın canı sağ olsunda..elbet bu dönemlerde geçecek hayırlısıyla..sen nasılsın bitanem?

aminnnnnnnnnn hatresim ya...inşallah herkes öyle söylüyor ama bakalım...birde yemek öğünlerini güzel yese..ben yanında olsam sürekli herşeyi oturur onunda çalışan anne olunca malesef olmuyor tatlım...bazen işi bile bırakmayı düşünüyorum ya kafam çok bozuluyor....

kolay gelsin canım gözün aydın abinler geliyo

buseyide kendi haline bırak biraz acıkınca nasılsa yer sen üstüne düştükçe inadına yemiyodur belki

kolay gelsin canım gözün aydın abinler geliyo

buseyide kendi haline bırak biraz acıkınca nasılsa yer sen üstüne düştükçe inadına yemiyodur belki
saol bitanem...bence tek sorun sürekli emmesi canım...ama öğleyin eve gittim emmekte istemedi..birazcık grip olmuş gibi..annem o yüzden iştahı yok sanırım dedi...

cnm sarma yapacaktım vazgeçtim en iyisi
saçtava yapim dedim bu arada evlendiğimden berideir bu evde
oturuyorum nerdeyse 3yıl olacak ev sahibi evini satacak diye çıkıyoruz biz almayı çok istiyoduk
ama eşim her kadını aradığında kadın bi 10milyar üstüne zam yapıyo diye bizde almaktan vazgeçtik cnm o yüzden taşınmamız gerekiyo cnm

Düzelir düzelir merak etme, bana da öyle diyorlardı inanasım gelmiyordu bile ama aynen de denilenler gibi oldu.
Kız benim Rana 1,5 yaşına kadar hep gündüz uyudu geceleri 9 dan sonra istisnalar hariç hep ayaktaydı
Uykusuzlak insanı perişan ediyor, vücuttaki her organın belli bir uyuma saati varmış, eğer o organlar uyku saatlarinde dinlememişlerse vücut aşırı tepki verirmiş, ki yaşadıkça da görüyoruz bunu.
Valla Leyloş çalışsan bir derd çalışmasan ayrı bir derd.
Ben Rana için bıraktım işi elhamdülillah kızım için olduğundan iyi yapmışım diyorum, yabancı bakıcılara veremem, e annem de yanımda yok. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
E tabi bazen ben de evde olunca sıkılıyorum ama olsun diyorum yine yavrum için her şey...Annem yanımda olup bakabilseydi bebişime o zaman belki düşünürdüm tekrar çalışmayı.
Senin annen yanında çok şükür.Buseye elinden geldiği kadar baktığına inanıyorum ben.Sen yanında olsan da yemiyorsa yemiyor inan.Ben kızımın yanında değil miyim sanki. Canı iste dimi bir güzel yiyiyor ki
Şimdi eskisi kadar sıkmıyorum bırakıyorum kendi haline böyle daha iyi oluyor bence.Sen de öyle yap tatlım

bu bahaneyle kes memeden leyloşum işte
ah ne iyi olurdu saram ya...tam öğleyin çıkacam memem diye başladı..azcık emzirde öyle geldim yani...
akşamki menüm nasıl canım yorumlarınızı bekliyorum
tas kebabı
pilav
mercimek çorbası
börek var
hoşaf
ayran
etli taze fasulye

güzelmi_?

saol bitanem...bence tek sorun sürekli emmesi canım...ama öğleyin eve gittim emmekte istemedi..birazcık grip olmuş gibi..annem o yüzden iştahı yok sanırım dedi...

geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda şifasını veriri allah
kocaman benim yerime onu öp canıım

haklısın hatresimde işte ana yüreği..yemeyince insan üzülüyor..ay insan ufacık bir kaseyi bitirmezmi ya...millet yanımda konuşuyor benim çocuğum 2 bardak süt içiyor şu kadar yiyor bilmem ne benimde zoruma gidiyor valla..üzülüyorum ya...benimki süt bile içmiyor...

cnm akşama bi davetsiz misafir daha kabul ediyormusun

Hımmmmm, Allah gönlüne göre versin inşallah...

Ben de emmeyi bırakırtırırsam yemek yer diye düşündüm bizim ki öyle hemen yemeğe alışmadı, zamanla yavaş yavaş başladı.
Leyloş kız çocuklarının en az 22 ay , erkek çocukların ise 24 ay emmesi lazım geldiğini dinlemiştim bir araştırmacı yazardan. Neden böyle olması gerektiğini de söylemişti ama orayı tam olarak hatırlamıyorum.
Rana' yı 20 aylıkken kesmeye çalıştım, ııııhhhh mümkün değil olmadı, yapamadı çocuk baktım eziyet oluyor ona vazgeçtim.
Tam 22 aylıkken deneyeyim dedim bir şansımı, bir günde bıraktı.
Aslında hep memeye bağlı olmasaydı benim kız da tam 2 yi doldursun istiyordum ama 1-2 saat memeden kopamıyordu ya...Hayırlısıyla darısı başına canım...

Eeee daha ne olsun menün güzelmiş...Şu börek ve tas kebabından istiyommmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

menü süpper ellerine sağlık canım

amin bitanem...valla mahvoluyorum efsunum ya...Rabbim yardım etsin ne edeyim...kızımın canı sağ olsunda..elbet bu dönemlerde geçecek hayırlısıyla..sen nasılsın bitanem?:

annelik bu yüzden kutsal işte canımmm kendinden çok onu düşünüyosun
bencede gececek canım benim yegenlerimde öleydi hatta biri senin busecikle yasıt sanırım temmuzda 2yi dolduracak işte
yengeme acıyorum valaa kadın çıldırmış durumda hem yemek konusunda hem de yaramazlık konusunda
ne yemek yer dogru düzgün ne de durduğu yerde durur Allah sağlık sıhhat versin paşamıza ama yengem pert durumunda
biraz daha sabır diyorum az aklı yerine gelsin biraz daha düzelecek busecikde düzelecek annesi gör bak
ben nasıl olim aynııı bende uykusuzum biraz dün gece gözyaşı dolu bi geceydi yine ama şimdi iyim

menün süper olmuş canımmm şimdiden eline koluna sağlıkkk
valla siz diyet miyet bırakmıyosunuz insan da heee karnım açıktı okuyunca

Bizim şansımıza da nazlı çocuklar düşmüş, biraz zahmetle dünyaya getirmişiz ya onlar da bunu biliyor da ona göre naz yapıyorlar heralde

cnm akşama bi davetsiz misafir daha kabul ediyormusun
Edan güzeldi bu

ne demek edanım...seve seve hepinize kapım açık..buyrun gelin birlikte yiyelim...
Heeeeeeeeeeee Leyloş biliyorsun gelemeyecez tabim çağırırsın
Ele olmaz bacım ver adresi hemmen damlayak
Ankara dediğin ne ki şunun şurasında gözümün önünde

Efsunum canım ya kim sıktı canını? Gerçi canımı sıkanları biliyorsunuz dediğini duyar gibiyim.
Ne diyetiiiiiiiiiiiiiiiii boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr, can boğazdan gelir demişlerrrrrrrrrrrrrrrr
Yok valla öleeeeeeeeee dememe bakmayın, ben diyeti beceremediğim için kendime yol buluyorum

onlarda sıkıyorda bu defa kociş sıktı biraz
neyse beraber agladık zırladık gecenin sonunda barıştık yine genelde bölee oluyo bizde
dengesiz olduk icee sorunlardan dolayı ama biliyorum Rabbim bizimde yüzümüze gülecek birgün inşşallahh...

dün kv arkadasının kızının nişanı vardı oraya gittik herkes göbişimi bebiş sandı hamiş misin diye sordular
hep erteliyodum ama dün akşamdan sonra yeter artıkım efsun olmuyo bölee bu göbek ericek dedim kendime
artık farz oldu yanii eritmek bi topluma girsem hemen soruyolar

yol mol bulma canım sende yap dicem ama şimdi evde durunca insan ister istmez acıkıyo
bide eşin var ranoş var ister istemez güzel yemecikler yapman lasım
eeee onlar yerken dolmaları börekleri etleri sen bakcan mıııı
normalde bakman lasım ama olmuyo işte canım olmuyo malesef sen o yüzden yapamıyosundur
ama ben başlicam artıkım kesin yaaa valla zoruma gitmeye başladı

bide benim ablamm 43 kiloyla evlendi bi oğluşu var şuan 56 kiloymuş
yengemde 45di evlenirken onunda bi tane oğluşu var şuan oda 50 kilo
ailesi şişkosu ben oldum çıktım vallaaa
evlenirken 50 kiloydum şuan 57-58 arasıyım
ben diyet yapmimde kim yapsın

Son düzenleme:
selam kızlarrr..yağmurlu birgün kızımla evde oturuyoruz...sabırsız bekleyiş sürüyor hazirandan bu yana çalışmaktayız..hayırlısını ver Allahım..kızçem kızkardeş istiyorum erkek olmasın diyor cimcimeye bak sen..

Ne güzel biliyor kıskardeş kıymetini kızın
Benim ki de erkek istiyor ne hikmetse

Benim de kociş sıkıyor kaç gündür canımı, napalım bizim kocişler bööööööööööllllleeeeeeeeeeeeeeee, bir severler bizi, bir üzerler ...

Evet ben de evde durup güzel yemekler yaptıkça nasıl durayım di mi ya?
Azmettiysen zayıflamaya verirsin merak etme.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, efsuNevfel+

Efsun bir sen bir ben kalmışız.Ama ben de kaçayım canım çünkü mutfağa girmem lazım, öncesinde bir ikindiyi kılayım inşallah.Öpüyorum seni , Allah sağlık sıhhat huzur versin hepimize inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…