Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
LeYLa_21+

leylaaaaaaaaaaa leylaaa leylaaa

rafet el romanın bi şarkısı vardı leyla die aklıma o geldi napıosun cnm?nasılsın?
saol tatlım..iyiyim sen nasılsın?gerçi bugün pek keyfim yok ama...

kıyamam ben ona yaa canım benimm
geçmiş olsun desene büyüyene kadar
çekecez nazlarını allah bağışlasında sağlıklı olsunlar inşallah
bende yağmuru yürütece bırakmışım sağa sola
gidiyo sonra sıkılıp yanıma geliyo illede kucağına al diye
bende şimdi akşam yemeğimi yaptım balkon baya bi tozlanmıştı blkonu
yıkadım birz takılıp gidiyim yağmurun bezi kalmamış markete inmem gerekiyo
bende yağmuru parka götürdüğüm zaman çocukları gördüğü gibi çığlıklar atıyo garibim
çook seviniyo yaa

Saol teyzesi...öyle valla büyüyünce de onlar gözümüzde hep bebek olarak kalır eminim canım ya...oy yerim ben yağmuru demek yürümeye çalışıyor..antreman yapıyor yürüteçle...41 kere maşallah kızıma benim...benim için öp kokla ona canım..herşeyinde yolunda olmasına sevindim edanım..

sağol teyzesi allah razı olsunbizde seni ve buseyi kocaman
öpüyoruz canıım

kızlarr huhuhuuu

sıkıntıdan durmadan bişeyler yiyorum eşim geç gelecek sizde yoksunuz bende mısır patlatıcam yağlı tuzluuuuuuuu verdiğim kiloları geri alıcam bu gidişle:2::2::2:

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar uyanın gelinde sohpet edek bu ne uykusu kızlar kış uykusundan uyanamadınızmı daha

herkese günaydınlarrrrrrrrrrr....öğleden sonra izinliyim...buseyi dolaştırıcam..birazda işlerim var...şansımızdanda bugün hava yağışlı ya..

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar uyanın gelinde sohpet edek bu ne uykusu kızlar kış uykusundan uyanamadınızmı daha

günaydınnn ablammmmm çoktannnnnn ama sabah hiç kalkasım yoktu heee

herkese günaydınlarrrrrrrrrrr....öğleden sonra izinliyim...buseyi dolaştırıcam..birazda işlerim var...şansımızdanda bugün hava yağışlı ya..

günaydın canımmmmm iii gezmeler size busecikleeeee

biraz gec oldu benim günaydın ama eşim evdeydi öğlen geldim büroya anca girdim nete
dün de işte çok yogundum ay sonu oldugu için giremedim hiç
akşamda laptopum formata gitti dün uzak kaldım sizden pc bi kaç gün olmicak akşamları görişemicez

format işi zor değilki neden bi kaç gün gelmeyecek bilgisayarın

burasıda yağışlı leyloşum dikkat et te gezerken kendinide buseyide üşütme

format işi zor değilki neden bi kaç gün gelmeyecek bilgisayarın

verdiğimiz arkadas bilgisayarcı değil abla tanıdık biri ve çalışıyor akşamdan akşama anca bakacak sanırım
ve kurulacak programlar var benim laptopun driversları da yok onlarıda indirmek uzun sürüyo
daha önceden üniversitede bilgisayarda okuyan arkadaslarım format atarken çok uğraşıyorlardı garipler benim pc yle...
yarına gelir belkim ama bilemiyorum da

günaydın kızlarnasılsınız kaç gündür gelemedim annem bendeydi biliyorsunuz:26::26::26::26: dün annemi gönderdim sizede bir slm vereyim dedim

günaydınnn ablammmmm çoktannnnnn ama sabah hiç kalkasım yoktu heee

günaydın canımmmmm iii gezmeler size busecikleeeee
saol canım...dün çok eğlendik valla...
burasıda yağışlı leyloşum dikkat et te gezerken kendinide buseyide üşütme
saol canım..dün hava güzeldi valla...buse koşturdu bir görseydin..gece maşallah güzel uyudu yorulmuştu...ayakkabı aldım ışıkları yanıyor bayıldı valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…