yok canım ben hemen yazabilmiştim
sen bence de çok sevin
nasıl yapabildin de bakim?
süperrr canım afiyet olsun
sabah sabah canım çekti hee
sende hakkını helal et efsunum
canımız çekti ama neyseeee...
renkli harflerim yok die bi topik oluşturmuş biri tesadüf eseri onu gördüm dün akşam üstü
konuların editörüde '' Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin ''
yazmış gittim baktım cidden benimki o secenek değilmiş hemen yaptım ve topiğimizde yorum yerini actım
daha sizin dediğiniz gibi yazdığım yerde hemen font size ve diğer bütün hafr olayları karakterler çıktı şuan üstte oldugu gibi
günaydın canım oooo bayyaaa erkenciyiz bu sabah canımmm
bende gec kalktım yine sonra odamızda etrafı topladım katlancak çamaşırlar vardı onları katladık
kirlileri makineye attım kendimede bi limonata yaptım deldimmmmm
ama yarım saate ev temizliğine başlicam malesef
geçmiş olsun edancım dikkat edin kendinize bende iyi değilim bulantı ishal halsizlik var
edan sara geçmiş olsun kızlar
herkes iyi olsun ya özellikle bebeler
ben vardım dün ama sen gelmeden önce çıkmıştım canım keşke yetişseydik iki muhabbetin belini kırardık valla ösledim seniiii maonyammm
uykusuzluk zor iş yaaaaa ben dayanamıyorum hiç bide alıştım eve paso uyuyorum çoluk çocuk olmayınca napcan işte yatak tatlı geliyo
geçmiş olsun canımmmm dikkat et dogru ne uyutur ne uyur garipcik
selam hatrescimmm
benimki gibi oldu desene canım tühhh benimkide dün gece yeni geldi eve cillop gibi olmuş maşşallahh
inşşallah en kısa zmnda gelir senin pc de özledik valla canımmm sende ranada Allaha emanet olun datlummmm
dün kimse yoktu canım bende çıktım o yüzden sonra sen gelmişsin maonyam edan sara ablam gelmişşşş
iinşşaallah temiz çıkar canım sonuçları musabın
aaayyy dikkat canım düşüyosa keskin bi yerlere merlere vurmasn sonra
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende hakkını helal et efsunum
sağolun kızlar şuanda bende şifayı kapmış haldeyim
yağmurla hasta hasta geçiniyoz işte
sanırım bu yaygın olmuş havalarda değişiyo ya kaptık bizde
bu arada kızlar allah kısmet ederse bi sorun olmazsa
bu ayın sonunda çıkıyoruz bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları paketliyorum
sağolun kızlar şuanda bende şifayı kapmış haldeyim
Anne olmak...yarım kalmış soğuk çay,yerlere saçılmış pirinç taneleri,eşi kaybolmuş küpe, aynalarda parmak izi,duvarlarda amatör resimler,bölük pörçük uyku,omzunda iki çanta, aklında yavrun,kalbinde ise dünyada eşi benzeri olmayan bir aşkla her güne "İYİ Kİ ANNEYİM" diyerek uyanmaktır...
Dilerim butun ozlem cekenlere nasip eder rabbimmm bu duygulari...BUNU BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yetercim hepimiz inşşallahhhhhhhhhhhhhhhh
arkadasın çok güzel yazmışşşşşş
vvvavvvvvv
sevmez olur muyum hiçççç bayılırımmmmmm
bende fırında patatesli karnıbahar yaptım soslu
bende karnabaharı çok severim canım seninde ellerine sağlık
cidden miii ablaaaa çok sevindimmmm genelde kimse sevmio karnıbaharı
benden önce kv hiç almazmış eve şimdide zorla yiyolar işte azcık
2 gündür musab gece uyuyordu
canımız çekti ama neyseeee...
renkli harflerim yok die bi topik oluşturmuş biri tesadüf eseri onu gördüm dün akşam üstü
konuların editörüde '' Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin ''
yazmış gittim baktım cidden benimki o secenek değilmiş hemen yaptım ve topiğimizde yorum yerini actım
daha sizin dediğiniz gibi yazdığım yerde hemen font size ve diğer bütün hafr olayları karakterler çıktı şuan üstte oldugu gibi
günaydın canım oooo bayyaaa erkenciyiz bu sabah canımmm
bende gec kalktım yine sonra odamızda etrafı topladım katlancak çamaşırlar vardı onları katladık
kirlileri makineye attım kendimede bi limonata yaptım deldimmmmm
ama yarım saate ev temizliğine başlicam malesef
yok canım ne demek gözümüz gönlümüz açılıyosağol canım ve hakkını helal et yemek resimlerini paylaşıp paylaşmama konusunda hep tereddütde kalıyorum yaaaaaaaaa
geçmiş olsun canımsağolun kızlar şuanda bende şifayı kapmış haldeyim
ellerine sağlık çok severim
gerçekten öyleAnne olmak...yarım kalmış soğuk çay,yerlere saçılmış pirinç taneleri,eşi kaybolmuş küpe, aynalarda parmak izi,duvarlarda amatör resimler,bölük pörçük uyku,omzunda iki çanta, aklında yavrun,kalbinde ise dünyada eşi benzeri olmayan bir aşkla her güne "İYİ Kİ ANNEYİM" diyerek uyanmaktır...
Dilerim butun ozlem cekenlere nasip eder rabbimmm bu duygulari...BUNU BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
bence de sarımsaklı yoğurtlu çok güzel oluyoben severim canım kızartmasını yaparım patatesle sivribiberle yemeğini yaparım kızartmasının üzerine sarımsaklı yoğurtda güzel oluyo
ben severim canım kızartmasını yaparım patatesle sivribiberle yemeğini yaparım kızartmasının üzerine sarımsaklı yoğurtda güzel oluyo
2 gündür musab gece uyuyordu
sabah 6 da ayaktaydık
bu gece uyumadı kaçta uyuruz kim bilir
bence de sarımsaklı yoğurtlu çok güzel oluyo
günaydın kızlarrrrr
sağol canım çiğköfte sevilmezmi dimi yaaaaa2 gündür musab gece uyuyordu
sabah 6 da ayaktaydık
bu gece uyumadı kaçta uyuruz kim bilir
yok canım ne demek gözümüz gönlümüz açılıyo
bana da fikir oluyo
geçmiş olsun canım
kolay gelsin
ellerine sağlık çok severim
gerçekten öyle
Rabbim herkese yaşatsın inş
bence de sarımsaklı yoğurtlu çok güzel oluyo
günaydın yeterimgünaydın kızlarrrrr
karnabaharı önce haşlıyosun sonra unlu yumurta yapıp ona bulayarak kızartıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosunben kızartmasını yapmadım hiç abla bi tarifini verir misin haşlıyosun dimi önce kızartmadan
ben yemek yepıyorum tencerede normal yada fırına atıyorum oda şahane oluyo dene
çockların gece uykuması süper yaaa inşşallahh kendide uyummuştur senide uyutmuştur paşa
günaydınnnnnnnnnn yeteriiimmmmm
sağol canım çiğköfte sevilmezmi dimi yaaaaa
günaydın yeterim
karnabaharı önce haşlıyosun sonra unlu yumurta yapıp ona bulayarak kızartıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun
yakın olsak yada mümkün olsa göndermezmiyim orucunu Allah kabul etsin tatlım menimselam kızlarr.
saracım yemeklerin harika ellerine sağlık.bi tabak göndersen iftarda yerdimmmmm.
yeter cim paylaşamın çok duygusallinş rabbim o duyguları bizede nasipp eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?