- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
oğlumunda benimde burnumuz akıyoriyiyim canım sen nasılsın musab nasıl oldu
bende temizlik yapıyorum yoruldum biraz dinleneyim dedim
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım tabiki aramıza katılabilirsin dualarına amin diyorum canım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
malesef canım ankarada değilimHosbulduk canim. Bisey sormak istiyorum Hacettepe tup bebek merkezi hakkinda bilgin varmi eger. Ankaradaysan tabi ki::))
kızlar nerdesiniz geldim ama çok yorgunum mutfağı temizledim her yer pırıl pırıl oldu şimdide gidip lavaboları ovup banyoyu tuvaletleri temizleyecem onlarıda yaptım bugünlük yeter zaten pilim bitti başkada iş yapamam
çayımı açık koy yettim garigünaydın kızlarr
çay koydum gelin birlikte kahvaltı yapalım
çayımı açık koy yettim gari
deli gibi temizlik yaptım camlar perdeler mutfak dolabı vs öldüm yorgunluktan ama ev mis gibi oldu
ohhh mis gibi evde oturmak gibisi yok bende yaptım ama perde falan yıkamadımmm sadece yer silip toz aldımmmmm bu bile insanı rahatlatıo
Merhaba arkadaşlar ben de bebek sahibi olmayı umutla bekleyenlerdenim. Böyle paylaşımlar çok güzel insan kendini daha iyi hissediyor çünkü hepimiz eminim çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bu duyguları ancak yaşayanlar anlar. Güzel topik olmuş ben de katılabilir miyim? Ben 34 yaşındayım 1 tüp denemem var negatif. Umarım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur. Dileyen herkes umarım bebeğine kavuşur...
oğlumunda benimde burnumuz akıyor
hasta olduk
musaba parol verdim uyuttum
kolay gelsin sana
benim ne kadar temizliğe ihtiyacım var bir bilsen
kızlar nerdesiniz geldim ama çok yorgunum mutfağı temizledim her yer pırıl pırıl oldu şimdide gidip lavaboları ovup banyoyu tuvaletleri temizleyecem onlarıda yaptım bugünlük yeter zaten pilim bitti başkada iş yapamam
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
günaydın kızlarr
çay koydum gelin birlikte kahvaltı yapalım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın
şu çocuk burnunu silmeme bir izin verse
efsun naber bebeğim
güle güle kullanın canımben bu hafta sonunu çelik kapı ve onun temizliğine ayırdım sadece
cumartesi 4 te geldi kapı o gün kapı takılma işlemi yapıldı
dünde kapıdan boş kalan yere duvar örümü ve sıva işlemleri yapıldı
bende 2 gündür onun temizliği ile uğrastım...
dün akşam 6da bitti işlem ondan sonrada arkadasların catıda mangal yaptık afiyetle aldık kiloları
bu arada yine grip olmaya başladım eşim sağolsun yorganı atıyo yine bu ara üstümüzden
burnum tıkandı cumadan beri bugünde akmaya başlıcak sanırım
bende bugün dip köşe ev temizlemeyi düşünüyordum ama malesef dinleniyorum şuan
aaayyyy canı acıyodur kızzzz bütün çocuklar burun sildirmekten nefret ederler...
iii prensesimm şükürler olsun yuvarlanıp gidiom işte
senden nbr sildin mi musabın burnunu
güle güle kullanın canım
geçmiş olsun sana da
bizim burnu akanlar kervanına hoşgeldin
siliyorum silmesine de akıp duruyo mübarek
sağol canım kullanıcaz inşşallahhh kv sürekli açıp çarpmayı bırakırsa
hoşbulduk
hmm şifayı iii kapmış desene musab
evet canım hem o hem ben
gözmüz burnumuz akıp duruyo
aaa gözünüzde mi akıyo kızzz bayaaa şifayı kapmışsınız siz heee doktuşa görünün ana oğul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?