Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar hayırlı hafta sonları hepinize
Dün burada bir yakınımızın düğünü vardı oradaydık, gece 12 de eve geldik, çok güzel geçti. Rana düğün bitene kadar konfetileri topladı durdu, çok eğlendi

Bursa da hava nemli olduğu için çok zor oluyor ama bugün biraz serin gibi biraz yağış gözleniyormuş.İnşallah hep böyle serin geçer yoksa bu nem adamın iflahını söker valla

Allah şifalar versin inşallah ona ve tüm hastalara, hele de çocukmuş ya daha çok üzüldüm
Servise alındı demişsin inşallah tamamen atlatır. Ben de menenjit geçirmişim 4 yaşımdayken, bir defada 20 tane iğne yapmış doktorum ve anneme; bu geceyi atlatırsa yaşar demiş, çok şükür Rabbime İnşallah kaynının çocuğu da şifaya kavuşur

Bu keyiflerin çoğalır artık prensesim, çünkü kuzular büyüyor ya anneler de rahatlıyor haliyle

kızlar oğlum yürümeye başladı
ne zaman büyüdü bu ya hala inanamıyorum

Allah hayırlı ömürler versin çocuklarımıza
sağol canım

çok harika bi duygu prensesim duana amin diyorum

maşallah musabımıza daha askere gidecek evlendirecez biz onu annesi

Bak Saram bu da güzeldi, düşünsenize 20 yıl sonra hala net başında görüşüyoruz, ne kaaaaaaaaaaaaaa güzel yaaaa

Ama barim veletlerimizi evlendirirken düğünlerde buluşalım yoksa pc başında çürüyecez böyle

Ne yani eşin yanında olunca eğlenmek yasak mı sana sen yine de keyfine bak

Canım sağlıkla atlatmışsın çok şükür inşallah bu kez anne olmayı nasip eder Allah

kızlar ben hala oluyorum yeğenim geliyo bugün havalardayım inşallah yakında bizde anne oluruz ama hala olacak olmak bile güzel

Hayırlı olsun canım, ilk kez mi oluyorsun hala? Hadi bakalım hala olmakla beraber anne olman da gerçekleşsin inşallah...

sağol canım aminn
siz de ranişle dün eğlenmişsiniz ohh ne güzel
biz musabla bir gram uyumadık
devamlı ağlayıp durdu
gazı mı var diş mi çıkaracak anlamadım gitti
şimdi uyudu biz de kocamla piknik planı yapıyoruz vazcaymazsa

Evet eğlendik teyzesi, eğlenmemin bir sebebi de akrabalarım oluşuydu.
Allah şifa versin Musab' a derdi her ne ise...
Kocan, dediğin gibi vazcaymadıysa, şu an piknikte olmalısınız, size de iyi eğlenceler canım.

amin canım sağol

evet ilk kez hala oluyorum ve tarifi mümkün değil bu sevincin

herkese iyi pazarlar kızlar...nihayet buse uyudu bende sizlere bakayım dedim...yaz gribi olduk ailece...dün gece busenin ateşi 40 derece vardı...sabahı sabah ettik..antibiyotik ve ateş düşürücülerle biraz kendine geldi ama akşam yine ateşlenir sanırım.tek lokma koymadı ağzına dün geceden beri..dua edin kızlar yavrum iyileşsin biran evvel...hastalanınca çok mızmızlanıyor..peşimi bırakmıyor...wc ye bile gidemez hale geliyorum yani o derece...yarın ve öbür gün için izin alacam....umarım sizlerde iyisinizdir...saracım hala oluyormuşsun..hayırlı olsun canım...umarım annede olursun tatlım....
hatres,prenses,yeteerrrr kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..benim sesim kısıldı..konuşamaz hale geldim...hepinizi çok öpüyorum...kendinize çok iyi bakın...zira sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok bu dünyada....

Çok geçmiş olsun hepinize Leylacım, ben memleketteyken Rana' da çok ateşlendi hep ateşini evde düşürmeye çalıştım, sonra baktım yineleyip duruyor, doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu kapmış meğer ama çok şükür atlattık.Siz de en yakın zamanda atlatırsınız umarım.

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

geçmiş olsun leylacım Allah acil şifa versin buseye ve sana

sağol canım duan için inşallah anne olduğumuda yazarım buradan

ve çok haklısın sağlıktan önemlisi yok

günaydın kızlar nasılsınız ben dün anneme gittim kız kardeşim doğum yaptığı için gidememiştim bayağı oldu köy havası çarptı sanırım bu gün bir tuhafım

sağol anım menim
amin hala dediği günleride görürüz inşallah halası yer onu daha şimdiden

Allah kabul etsin dualarınızı tatlım
düğündede eğlenmene bak stres at

zaman cabuk geciyor ablam görürsün inşşallahhh hala deyişleriniii

stres attım ama bu sefer konvoy yüzünden strese girdim sankim her an kaza olacak arabalar havada ucusacak gibi geldi durdu
gecen sene ankarada arkadasımın gelin konvoyunda kaza yaptık eşimle bizim arabada
etkisinden kurtulamıyorum hala

inşşalahh en yakın zmnda iyileşip hastanedende çıkar canım yaaa

aaa musab bey sünnetli heee maşallahhh maşşaallahhhh bilmiyodum ben ağlama annesi oluka başlayınca aglarsın

eğlendim canımmm oynamadım ama ortam süperdiii

Ne yani eşin yanında olunca eğlenmek yasak mı sana sen yine de keyfine bak

eğlenmek değilde oynamak yasak evde başbaşa oynuyrz biz eşimle müziği acıp
gerci oynamadıgımda ii oldu düğün köy düğünüydü millet kenarlarda içip içip oynadı halay çekti hep piss adamcıklarr
baktım kızzz keyfime oynayanlara el çırptım yanlarında bol bol resim video çektimm güzel bii düğün olduu

çok gecmiş olsun canımmm Rabbim acill şifalar versin size ailecekkk

günaydın kızlar nasılsınız ben dün anneme gittim kız kardeşim doğum yaptığı için gidememiştim bayağı oldu köy havası çarptı sanırım bu gün bir tuhafım

hayırdır kız noldu size böyle yaz iyi gelmedi heral leyla hasta sen tuhafsın geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize kızlar siz bize lazımsınız

hepinize günaydın canlarrrrr
yeni bir ay, yeni bir hafta ve yepyeni bir gün :)
yeni umutlar, yeni hevesler, yeni beklentiler
Rabbim herkese gönlünde biriktirdiklerini nasip eder İnşaAllah ....

benim hafta sonum çok güzel geçtiiii kınalar düğünler süperdiii
oynamadık ama çokkk eglendimmm köy düğünleri bi başka oluyor yaaa
salonlar artık çok klasik valla ama dün gece 5 te biten düğünü biz gece 10:30 da bitirdik
sizlerin hafta sonuda güzel gecmiştir umarım

eğlenmene sevindim canım biliyomusun bende düğünlerde çok oynamayı sevmem ancak canımdan ciğerimden birinin düğünü olursa o zaman oynarım

eğlenmene sevindim canım biliyomusun bende düğünlerde çok oynamayı sevmem ancak canımdan ciğerimden birinin düğünü olursa o zaman oynarım

ben severim aslında abla ben kocişimden dolayı oynayamadım
kiiii eşimin en yakın dostu kardeşinden ileri olan bi insanın düğünüydü
gelinde benim samimi arkadasımdı çok istedim oynamak
ama eşim saolsun istemiyo oynamamı oda pek oynamaz zaten
sadece dans ederiz biz bide yatak odamızda müzik açar oynarız
oynamasamda zevk aldım çok güzel gecti düğün

oda güzelmiş kız karşılık oynuyosunuz demek enişte kıskanç demekki sende eşine döktür boş ver düğünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…