- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
Kızlar hayırlı hafta sonları hepinize
Dün burada bir yakınımızın düğünü vardı oradaydık, gece 12 de eve geldik, çok güzel geçti. Rana düğün bitene kadar konfetileri topladı durdu, çok eğlendi
Bursa da hava nemli olduğu için çok zor oluyor ama bugün biraz serin gibi biraz yağış gözleniyormuş.İnşallah hep böyle serin geçer yoksa bu nem adamın iflahını söker valla
Allah şifalar versin inşallah ona ve tüm hastalara, hele de çocukmuş ya daha çok üzüldüm
Servise alındı demişsin inşallah tamamen atlatır. Ben de menenjit geçirmişim 4 yaşımdayken, bir defada 20 tane iğne yapmış doktorum ve anneme; bu geceyi atlatırsa yaşar demiş, çok şükür Rabbime İnşallah kaynının çocuğu da şifaya kavuşur
Bu keyiflerin çoğalır artık prensesim, çünkü kuzular büyüyor ya anneler de rahatlıyor haliyle
Allah hayırlı ömürler versin çocuklarımıza
Bak Saram bu da güzeldi, düşünsenize 20 yıl sonra hala net başında görüşüyoruz, ne kaaaaaaaaaaaaaa güzel yaaaa
Ama barim veletlerimizi evlendirirken düğünlerde buluşalım yoksa pc başında çürüyecez böyle
Ne yani eşin yanında olunca eğlenmek yasak mı sana sen yine de keyfine bak
Canım sağlıkla atlatmışsın çok şükür inşallah bu kez anne olmayı nasip eder Allah
Hayırlı olsun canım, ilk kez mi oluyorsun hala? Hadi bakalım hala olmakla beraber anne olman da gerçekleşsin inşallah...
Dün burada bir yakınımızın düğünü vardı oradaydık, gece 12 de eve geldik, çok güzel geçti. Rana düğün bitene kadar konfetileri topladı durdu, çok eğlendi
Bursa da hava nemli olduğu için çok zor oluyor ama bugün biraz serin gibi biraz yağış gözleniyormuş.İnşallah hep böyle serin geçer yoksa bu nem adamın iflahını söker valla
sağol hatresim
kaynımın 4 yaşındaki oğlunun ateşi var diye dr a götürmüşler beyninde kitle var,verem ve 3 kez havale geçirmiş ve menejit teşhisi komuş dr 15 günden fazladır yoğun bakımda hayatta ne olacağını asla bilemeyiz o kadar üzülüyorum ki Rabbim hastalarımıza şifa versin
Allah şifalar versin inşallah ona ve tüm hastalara, hele de çocukmuş ya daha çok üzüldüm
Servise alındı demişsin inşallah tamamen atlatır. Ben de menenjit geçirmişim 4 yaşımdayken, bir defada 20 tane iğne yapmış doktorum ve anneme; bu geceyi atlatırsa yaşar demiş, çok şükür Rabbime
bugün oruçluyum ben nasıl acıkmışım bugün offf dün de oruçluydum ama bu kadar acıkmamıştım
musabı yıkadım eşim biraz parka falan götürdü gelir gelmez uyudu nasıl yorulmuşsa ben de keyif yapıyorum
Bu keyiflerin çoğalır artık prensesim, çünkü kuzular büyüyor ya anneler de rahatlıyor haliyle
kızlar oğlum yürümeye başladı
ne zaman büyüdü bu ya hala inanamıyorum
Allah hayırlı ömürler versin çocuklarımıza
sağol canım
çok harika bi duygu prensesim duana amin diyorum
maşallah musabımıza daha askere gidecek evlendirecez biz onu annesi
Bak Saram bu da güzeldi, düşünsenize 20 yıl sonra hala net başında görüşüyoruz, ne kaaaaaaaaaaaaaa güzel yaaaa
Ama barim veletlerimizi evlendirirken düğünlerde buluşalım yoksa pc başında çürüyecez böyle
hepinize kocamannnn günaydınnnn canlarrrr
bugün evde yasin okutuyoruz bütün dualarım sizlerle olacak inşşallahhh
Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı zmnda evlatlar nasip eylesin inşşallahhh
bu hafta sonu 2 arkadasımızın düğünü var o kdr ii denk geldi kii düğün saatleri
ikisinede gidebileceğiz arada secim yapmak zorunda kalmıcaz
bu akşam birinin kınası var pazar akşamıda düğünü
yarın akşamda diğerinin kınası var pazar günüde gündüz düğünü var
denk getirsek bu kdr olmazdı herhaldeee
yaniii efsun bacınız kurtları dökecek bu hafta sonu demek isterdim ama malesef seyirci olucam sadece eşimde oldugu için...
neyseeee ben kaçar kızlarrr öptüümmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne yani eşin yanında olunca eğlenmek yasak mı sana
merhaba kızlar ,
ben pazartesi günü histereskopi yaptırdım bi gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum.operatif histereskopi yapıldı.sabahtan hastaneye gittik ekg akciğer filmi ve ameliyat için gerekli kan tahlilleri yapılıp hastaneye yatışım yapıldı sonra ebe gelip rahime bi ilaç koydu tablet olarak aynı ilaçtan iki tanede biri bi yanağa diğeri öbür yanağa koydurdu eriyip gittiler bunlar rahim ağzının açılması içinmiş daha önce doğum yapmadığım için. sonra 4 - 4,5 saat bekleme süresi başladı rahim açılsın diye ondan sonra lavman yapılıp ameliyathaneye götürüldüm sonda takmak istediler kabul etmedim spinal anestezi ile uyuşturulduktan sonra histereskopi gerçekleşti şükür önemli bi şey yokmuş ufak tekef yapışıklık varmış ki onuda açtım dedi doktorum ben ameliyatı ultrasondan izledim doktorumda hem anlattı hem ameliyat yaptı işlem 15 - 20 dakika sürdü rahime çiziklerde attı doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak adına sonrada bi adet dönemi geçsin çok bekleme tüp bebek tedavisini yap ki bu operasyon bi işe yarasın dedi.tabi bu arada ben uyuşukken sondayı takmışlar ama iyiki takmışlar bi yandan serum yerken bi yandan sonda dolmuş haberim bile olmamışsonra uyuşukluk 5 -6 saat sonra açılmaya başladı ve gece 11 de sonra yürütmeye başladılar ve kendimi iyi hissetmeyince haliyle o gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum antibiyotik ağrı kesici ilaçlar içiyorum 15 gün sonra kontrolüm var operasyondan sonra lekelenme tarzında kanamam var ama bu normalmiş belim ağrıyo adet sancısı gibi sancı oluyorum bunlarda normalmiş .hastaneden çıkınca kaynanamlara gittim çünkü bi hafta ağır kaldırmamam gerekiyomuş zaten iş yapacak halimde yoktu halsizlik ve baş dönmesi yaşadım ara ara bugün evime geldim hem evimi hem sizleri özlemişim size bu yüzen geçyazdığım için kusura bakmayın.
Canım sağlıkla atlatmışsın çok şükür inşallah bu kez anne olmayı nasip eder Allah
kızlar ben hala oluyorum yeğenim geliyo bugün havalardayım inşallah yakında bizde anne oluruz ama hala olacak olmak bile güzel
Hayırlı olsun canım, ilk kez mi oluyorsun hala? Hadi bakalım hala olmakla beraber anne olman da gerçekleşsin inşallah...