- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
tatlım hiç biri bunu söylemez ama hareketleriyle belli eder yada onu giyme bunu yapma diyerek
efferim enişteye sıkmıyor seni bak hem düşüncelide hediye almayıda seviyomuş sende onunla döktür kurtlarını boş ver ortayerde oynamayıaynen benim kocişte öleee
kıyafetime karışmaz zaten kapalı oldugum içinde oynamamı istemez pek herkesin içinde
hatta pardesümü etegimi önemli günlerde hediye olarak o alır
bide eşim bayaa namazlı niyazlı sohbetlere gittiği için herkeste bilir ondan istemiyo sanırım
ama evde kendi acar oynayalım beraber der saolsunnnn
sende kendine iyi bak tatlım menim bende seni çok seviyom biliyosunben kaçıyrm abla hafta sonu düğünden dolayı kaldı hep işlerim
makinede çamaşırım varda onları almam lasım kıvrışmadan
bi posta daha yıkanacak ütülenecek asılacak var
kendine çokkkkkkkkkkkkk ii bak olurmuuuuuuuuuuu
teniiiiiiiiiii tokkkkkkkkkkkkkkk teviyoyum mennnn
sara nasılsın
nasıl oldun geçtimi kanaman
diğer topikte sevinci sormuşun sevinç adanaya gitmiş babası rahatsız olduğu için
kanamam geçmedi leke tarzında geliyo hala
sevince de geçmiş olsun
sen nasılsın neler yapıyosun
doktora sordunmu normalmiymiş kanama:26:
biraz yoğun geçiyor ablam geldi gezdik
sonra ben ona gittim biraz işi kalmıştı onları yaptık dün geldim
dünde eşim izinliydi gelemedim
bugünde bütün gün mutfağı temizledim anca oturdum bi bakayım dedim kimler var diye
haftayada memlekete gidecez 1 ay kalacaz biraz uzak kalacam sizlerden
normalmiş canım
gez eğlen canım özleyecem seni
bende sizleri özleyecem fırsat buldukça girmeye çalışırım
yada başaktan haberlerimi veririm
ben şimdi çıkıyorum yeğen girecek nete
sonra görüşürüz çok öpüyorum
efferim enişteye sıkmıyor seni bak hem düşüncelide hediye almayıda seviyomuş sende onunla döktür kurtlarını boş ver ortayerde oynamayı
sende kendine iyi bak tatlım menim bende seni çok seviyom biliyosun
nasıl geçti peki düğününüz.....
saolsunn arada alır öleee hediyeciklerrr
oynamıyrm zaten abla bende full tıme oturdum hafta sonu o istemiyor diyee
bana efferim yok muuu
biliyorumm ablacımmmm saolasınn
gittik pikniğe canım çokta güzel geçti günümüz
Evet eğlendik teyzesi, eğlenmemin bir sebebi de akrabalarım oluşuydu.
Allah şifa versin Musab' a derdi her ne ise...
Kocan, dediğin gibi vazcaymadıysa, şu an piknikte olmalısınız, size de iyi eğlenceler canım.
geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versinherkese iyi pazarlar kızlar...nihayet buse uyudu bende sizlere bakayım dedim...yaz gribi olduk ailece...dün gece busenin ateşi 40 derece vardı...sabahı sabah ettik..antibiyotik ve ateş düşürücülerle biraz kendine geldi ama akşam yine ateşlenir sanırım.tek lokma koymadı ağzına dün geceden beri..dua edin kızlar yavrum iyileşsin biran evvel...hastalanınca çok mızmızlanıyor..peşimi bırakmıyor...wc ye bile gidemez hale geliyorum yani o derece...yarın ve öbür gün için izin alacam....umarım sizlerde iyisinizdir...saracım hala oluyormuşsun..hayırlı olsun canım...umarım annede olursun tatlım....
hatres,prenses,yeteerrrr kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..benim sesim kısıldı..konuşamaz hale geldim...hepinizi çok öpüyorum...kendinize çok iyi bakın...zira sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok bu dünyada....
sağol tatlım aminnnnprensesim yeğenin için çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım
zaman cabuk geciyor ablam görürsün inşşallahhh hala deyişleriniii
stres attım ama bu sefer konvoy yüzünden strese girdim sankim her an kaza olacak arabalar havada ucusacak gibi geldi durdu
gecen sene ankarada arkadasımın gelin konvoyunda kaza yaptık eşimle bizim arabada
etkisinden kurtulamıyorum hala
inşşalahh en yakın zmnda iyileşip hastanedende çıkar canım yaaa
aaa musab bey sünnetli heee maşallahhh maşşaallahhhh bilmiyodum benağlama annesi oluka başlayınca aglarsın
eğlendim canımmm oynamadım ama ortam süperdiii
eğlenmek değilde oynamak yasakevde başbaşa oynuyrz biz eşimle müziği acıp
gerci oynamadıgımda ii oldu düğün köy düğünüydü millet kenarlarda içip içip oynadı halay çekti hep piss adamcıklarr
baktım kızzz keyfime oynayanlara el çırptım yanlarında bol bol resim video çektimm güzel bii düğün olduu
çok gecmiş olsun canımmm Rabbim acill şifalar versin size ailecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?