- 7 Mart 2011
- 7.373
- 8.053
- 398
- 36
Merhaba yeni gordum msjinizi ben iki defa dusuk yaptim sonra testler yapildi ve kan pihtilasmasi olduginu ogrendik tekrar hamile kaldim igne ve aspirinle oglumu dogurdum oglum 11 aylikken tekrar hamile kaldim yine igne ve aspirinle kizimi dogurdum 5 gun once dogum yaptim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah sormak isyediginiz baska bisey varsa cevaplarim hoscakalin
Simdiden hepinize iyi bayramlar canlarim...
nasilsiniz ben dogum yapali 5 gun oldu 3880 kg 52 cm boyunda cok tatli bi cimcimem oldu
adini eylul ela koyduk ikimizde iyiyiz cok sukur ama oglumda cok kucuk oldugu icin biraz zorlanicaz gibi gozukuyor..
darisi tum arkadaslarima insallah...
sara hatres yeter maonya efsun prenses leylos hepinizi opuyorum unuttugum yoktur insallah...
ben üşütmüşüm kızlar
bu bayram şimdiden hiç havamda değilim
Merhaba yeni gordum msjinizi ben iki defa dusuk yaptim sonra testler yapildi ve kan pihtilasmasi olduginu ogrendik tekrar hamile kaldim igne ve aspirinle oglumu dogurdum oglum 11 aylikken tekrar hamile kaldim yine igne ve aspirinle kizimi dogurdum 5 gun once dogum yaptim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah sormak isyediginiz baska bisey varsa cevaplarim hoscakalin
Simdiden hepinize iyi bayramlar canlarim...
nasilsiniz ben dogum yapali 5 gun oldu 3880 kg 52 cm boyunda cok tatli bi cimcimem oldu
adini eylul ela koyduk ikimizde iyiyiz cok sukur ama oglumda cok kucuk oldugu icin biraz zorlanicaz gibi gozukuyor..
darisi tum arkadaslarima insallah...
sara hatres yeter maonya efsun prenses leylos hepinizi opuyorum unuttugum yoktur insallah...
bayramınız kutlu olsun canım topiğim
herkese iyi bayramlar
bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah
eda sana yapılan tahliller hakkında bilgi verirmisin canım bende protein s yüksek ve kardiyolipin ıgm pozitif sanada bakılmış bunlar yazmışsın topiğe ama sonuçlarından bahsetmemişsin.cevaplarsan çokkkk sevinirim canım
Canim evet yapildi bende protein s yuksekti ama digerini hatirlamiyorum tahlil sonuclarim nerde onu bile bilmiyorum mutasyonlarda mthfr 1298 ve mthfr 677 heterezigot cikmisti umarim yardimci olabilmisimdir
saol canım cevabın için bebeklerin var yeni doğum yapın girip bunu cevapladığın için Allah razı olsun senden eğer diğer tahlilede bakabilirsen yada hatırlarsan yaz olurmu çokkk teşekkür ederim canım
Canim tahlil sonuclarina senin icin baktim ve benim protein c yuksekmis s degil...anti kardiyolipin ikiside negatif cikmis..
saol canım teşekkür ederim... meleklerini öp benim için
Cok tesekkur ederim kizlar darisi soze olsun prenses seninde ikinciye olsun normal degil canim epidurel sezeryan oldum hepinizi opuyorum
hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhh canımm epidurel çok sıklaşmaya başladı artık ama riski felan varmı yada nasıl bişey pek bi fikrim yok hiç bu konulara daha adım atamadıgım için canım
nasılsınız kızlar bayramınız nasıl geçti
bayram güzeldi ama dilimde uçuk gibi bişey çıktı çok canım yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?