Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkese iyi bayramlar

bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah

canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim en güzel bayram şekeri sende desene :))) Allah uzun ömürler versin. kardiyolipin testlerin sonuçları ne çıkmıştı senin canım? bide iğne hangisini kullandın.doğumun normal mi sezeryan mı oldu cevaplarsan çokkk sevinirim Allah a emanet ol

gözün aydın edacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

eda sana yapılan tahliller hakkında bilgi verirmisin canım bende protein s yüksek ve kardiyolipin ıgm pozitif sanada bakılmış bunlar yazmışsın topiğe ama sonuçlarından bahsetmemişsin.cevaplarsan çokkkk sevinirim canım

gözünaydınn edacımmm Allah analı babalı büyütsün eylül ela cimcimeniiii
Rabbim nazarlardan korusun inşşallahhhh maşallahhh canım boyuda bayaaa uzunmuş
sanada hayırlı bayramlar canımmm sen bayram şekerini almışsın zaten
rabbim evlatlarını büyütmende yar ve yardımcın olsun inşşallahhhh
bende siziiiii kocamannn öpüyrmmmmm

bayramınız kutlu olsun canım topiğim

sanada hayırlı bayramlar topişin prensesiiiiiii

herkese iyi bayramlar
bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah

hayırlı bayramlar ablaaa
aminnn hayırlısıyla inşşallahhhh

Canim evet yapildi bende protein s yuksekti ama digerini hatirlamiyorum tahlil sonuclarim nerde onu bile bilmiyorum mutasyonlarda mthfr 1298 ve mthfr 677 heterezigot cikmisti umarim yardimci olabilmisimdir

Canim evet yapildi bende protein s yuksekti ama digerini hatirlamiyorum tahlil sonuclarim nerde onu bile bilmiyorum mutasyonlarda mthfr 1298 ve mthfr 677 heterezigot cikmisti umarim yardimci olabilmisimdir

saol canım cevabın için bebeklerin var yeni doğum yapın girip bunu cevapladığın için Allah razı olsun senden eğer diğer tahlilede bakabilirsen yada hatırlarsan yaz olurmu çokkk teşekkür ederim canım

Cok tesekkur ederim kizlar darisi soze olsun prenses seninde ikinciye olsun normal degil canim epidurel sezeryan oldum hepinizi opuyorum

saol canım cevabın için bebeklerin var yeni doğum yapın girip bunu cevapladığın için Allah razı olsun senden eğer diğer tahlilede bakabilirsen yada hatırlarsan yaz olurmu çokkk teşekkür ederim canım

Canim tahlil sonuclarina senin icin baktim ve benim protein c yuksekmis s degil...anti kardiyolipin ikiside negatif cikmis..

Cok tesekkur ederim kizlar darisi soze olsun prenses seninde ikinciye olsun normal degil canim epidurel sezeryan oldum hepinizi opuyorum

hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhh canımm epidurel çok sıklaşmaya başladı artık ama riski felan varmı yada nasıl bişey pek bi fikrim yok hiç bu konulara daha adım atamadıgım için canım

Insallah tatlim herseyin hayirlisini versin rabbim...evet tanidigim herkes epidural oluyo riski varmi bilmiyorum ama ben cok rahattim ozellikle bu dogumda oglumda belden yapilan igne cok canimi acitmisti ama bunda hissetmedim bile diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…