Sabırla Bebeğini Bekleyenler

dilimin yara olduğunu ve canımın çok yandığını yazmıştım hatta dün konuşmakta bile zorlanmaya başlayınca korkmaya da başladım netten biraz araştırınca havuç suyunun bu tür yaralara çok iyi geldiğini okudum ve çokta inanmayarak annemi hemen aradım bi tane havucun kabuklarını soyup ince ince dilimlemesini ve pişirmesini söyledim suyu dildeki yaraya iyiymiş dedim canım bitanem kurban olduğum annem hemen havucu pişirmiş soğutmuş akşam eve gittim yemekten sonra dişlerimi fırçaladım ve inanın o sırada kanamaya başladı dahada korktum sonra üç dört kaşık havuç suyu içtim biraz ağzımda tutarak içtim sabah kalktım yara neredeysen tamamen iyileşmiş çok az bi sızı oluyo ki bu o ağrıların yanında devede kulak kalır kahvaltıdan sonra dişlerimi fırçalar fırçalamaz yine bi kaç kaşık havuç suyu içtim çok rahatladım dilerim böyle bi sorun yaşamazsınız ama yaşarsanız havuç suyu mucize gibi etki ediyo haberiniz olsun

canım çok sevindim geçmesine

Meraba canlarım geçmiş bayramınız kutlu olsun.saracım çok geçmiş olsun bende ağız yarası oldu tuzla gargara yaptım doktor vitaminsizlikten dedi.ara ara gelir bakarım bugün umarım karşılaşırız hepinizden

selam kızlar ben döndüm
nasılsınız bakalım güzel haberler varmı geçmişi okumadım daha

hatreeeeeeeeees trabzondan dönmedinmi tızım

Canım içine ayan olmuş heralde geleceğim tarih, bugün geldim canım, 18 saatlik bir yolculuğun vermiş olduğu bir bitkinlik var üzerimde. Giderken bir gün öncesinden gittiğimiz için sizlere yazma fırsatım olmadı, bayramlaşamadık bile ya.
Sen nasılsın canım başladın mı tedaviye netleşti mi her şey? Biz hala muallaktayız:44::44::44:

selam kızlar ben döndüm
nasılsınız bakalım güzel haberler varmı geçmişi okumadım daha
Hoşgeldin nazcım ben de döndüm

burası çok sesiz canımmm bu günlerde

Yetercim ahali yavaş yavaş topiğe dönüyor ya inşallah şenleniriz yine.

Diğer kızlar hepinize benden çok selam artıkım buralardayım tedaviye başlayana kadar.
İnsanın kendi evi dünyanın cenneti sanki, Allahım kimseyi kendi evinden barkından etmesin.

Edacım kızın gelmiş dünyaya gözün aydın , Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah.Allaha emanet ol canım.

Son düzenleme:
Amin canim benim cok saol darisi basina insallah sen nasilsin kizin nasil?

Amin inşallah.Çok şükür Edacım bizler de iyiyiz, eşimin memleketine gitmiştik yeni döndük.Eylül Ela' nın resmini koy da görelim minik hanımı

günaydın kızlarrrr

Günaydın kızlar

Saat 13:53 olduğuna göre ben size tünaydın diyeyim barim

Maonyaaaaa ufaklık nasıl iyidir inşallah,cinsiyetini öğrenebildin mi acaba?

Saraaaaaaaaa kaç gündür topiğe hiç girmedin:44::44::44::44::44:

Efsunnnnnn, Leyloşşşşşş, Prensesssss, Nazzzzzzz, Edaaaaaaaaaaaa, Zeloşşşşşşşşşşş nerelerdesinizzzzzzzzzzzz ya huuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Hatresim saol cnm çok sorunlu geçio ama buna şükür.inş rabbimnqsipvederse bi kızımız olacakmış

canım başaka bir topiğimiz vardı orayada gelmiyor kaç gündür merak ettim :44::44::44::44::44::44::44::44:

Hatresim saol cnm çok sorunlu geçio ama buna şükür.inş rabbimnqsipvederse bi kızımız olacakmış

Allah kolaylık versin sonu güzel olacak inşallah. Oy oy ben yeyim onu, topiğimizin bir kızı daha olacak yani

Dün kızımın rutin takipleri için sağlık ocağına gittim 1 aylık bir kız bebek vardı Allahım ne şirindi ya
Yeni doğan bebişlere artık heveslenir oldum iyice.Rabbim hayırlısıyla hepimize versin inşallah.

canım başaka bir topiğimiz vardı orayada gelmiyor kaç gündür merak ettim :44::44::44::44::44::44::44::44:

Evet ben de farkettim topiği bırak kkya hiç uğramamış kaç gündür, inşallah yoktur bir sıkıntısı. Acaba apar topar tedaviye mi başladı:44::44::44:
Çünkü Sara' nın evinde de iş yerinde de neti var yani.

Leyloş da uzun zamandır girmiyor kkya ona noldu ya haberiniz var mı?

Kızlar gözünüzü seveyim etmeyin eylemeyin bir haber verin gelmeyince aklıma kötü şeyler geliyor:44::44::44::44:
Rabbim hepimize sağlık afiyetler versin inşallah.

Az önce haberleri izledim de Mısırdaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim, haberler onlara yapılan zulümden geçilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…