canım kolay gelsin rabbim sıkıntılarınız azaltıs inş
Saolasın yeterim rabbim tez zamanda sana hayırlısından ikiz versin inş
günaydın kızlar
kaç gündür gelemedim merak etmişsiniz sağolun
evdeki nette sorun var ve biraz daha devam edecek gibi
iştede o kadar yoğunumki başımı kaşıyacak vaktim yok
hepinizi çok özledim
maonyam kızın oluyomuş gözün aydın
hatresim hoşgeldin tatilin inşallah güzel geçmiştir
yeterim canım menim sen nasılsın
eda leyla efsun nazemir inşallah hepiniz iyisinizdir
hepinize günaydın canlarrrr, tatilden gelen bacılarımmm hoşgeldinizzz
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim vallaaa bu aralar biraz sıkıntılı günler gecirdim o yüzden sizleride üzmek istemedim sorunlarımla
pek halletmiş sayılmam ama biraz zamana bıraktım hayırlısı neyse o olsun artıkım diye kv dem de bikaç güne geliyormuş
kocamla kavgadan gürültüden evin tadını pek çıkaramadık birlikte ama yalnızken iyice tadını çıkardım valla
dip köşe ne var ne yok döktüm süpürdüm sildim temizledim yıkadım valla mis gibi oldu herseyim
bu akşamda düğünümüz var düğüne gidicem evdeki işlerimi halledip suanda da kocama yogurt yapmak için süt kaynatıyorum canlar bakalım yogurdum nası olcak kalan sütlede sütlaç yapim diyrm ama tutturabilirmiyim bilmiyorum :26::26::26::26:
huuuuuuuuuu hatresim..........kız kaç gündür buse hastalandı..burnu hiç durmuyor..bayram önüde çok yoğundum..bayramdan önce ve sonra müdürlüğe baktım...işler yoğundu giremedim..merak etmişsiniz saolun hatresim...sen nasılsın raniş nasıl?Saat 13:53 olduğuna göre ben size tünaydın diyeyim barim
Maonyaaaaa ufaklık nasıl iyidir inşallah,cinsiyetini öğrenebildin mi acaba?
Saraaaaaaaaa kaç gündür topiğe hiç girmedin:44::44::44::44::44:
Efsunnnnnn, Leyloşşşşşş, Prensesssss, Nazzzzzzz, Edaaaaaaaaaaaa, Zeloşşşşşşşşşşş nerelerdesinizzzzzzzzzzzz ya huuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44:
Hatresim saol cnm çok sorunlu geçio ama buna şükür.inş rabbimnqsipvederse bi kızımız olacakmış
geldim hatresim geldim...Allah kolaylık versin sonu güzel olacak inşallah. Oy oy ben yeyim onu, topiğimizin bir kızı daha olacak yani
Dün kızımın rutin takipleri için sağlık ocağına gittim 1 aylık bir kız bebek vardı Allahım ne şirindi ya
Yeni doğan bebişlere artık heveslenir oldum iyice.Rabbim hayırlısıyla hepimize versin inşallah.
Evet ben de farkettim topiği bırak kkya hiç uğramamış kaç gündür, inşallah yoktur bir sıkıntısı. Acaba apar topar tedaviye mi başladı:44::44::44:
Çünkü Sara' nın evinde de iş yerinde de neti var yani.
Leyloş da uzun zamandır girmiyor kkya ona noldu ya haberiniz var mı?
Kızlar gözünüzü seveyim etmeyin eylemeyin bir haber verin gelmeyince aklıma kötü şeyler geliyor:44::44::44::44:
Rabbim hepimize sağlık afiyetler versin inşallah.
Az önce haberleri izledim de Mısırdaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim, haberler onlara yapılan zulümden geçilmiyor
saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
Hatresim tez zamanda rabbim kızına kardeş nasip etsin.
günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
hepinize günaydın canlarrrr, tatilden gelen bacılarımmm hoşgeldinizzz
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim vallaaa bu aralar biraz sıkıntılı günler gecirdim o yüzden sizleride üzmek istemedim sorunlarımla
pek halletmiş sayılmam ama biraz zamana bıraktım hayırlısı neyse o olsun artıkım diye kv dem de bikaç güne geliyormuş
kocamla kavgadan gürültüden evin tadını pek çıkaramadık birlikte ama yalnızken iyice tadını çıkardım valla
dip köşe ne var ne yok döktüm süpürdüm sildim temizledim yıkadım valla mis gibi oldu herseyim
bu akşamda düğünümüz var düğüne gidicem evdeki işlerimi halledip suanda da kocama yogurt yapmak için süt kaynatıyorum canlar bakalım yogurdum nası olcak kalan sütlede sütlaç yapim diyrm ama tutturabilirmiyim bilmiyorum :26::26::26::26:
günaydın kızlar
bugün işe gelmeden sabah erkenden kalkıp pazara gittim turşuluk fasulye ve salatalık aldım akşama hem salatalık turşusu hem fasulye turşusu yapacam fasulyelerden konserve yapıp derin dondurucuyada atacam çok çalışmam lazım çok
huuuuuuuuuu hatresim..........kız kaç gündür buse hastalandı..burnu hiç durmuyor..bayram önüde çok yoğundum..bayramdan önce ve sonra müdürlüğe baktım...işler yoğundu giremedim..merak etmişsiniz saolun hatresim...sen nasılsın raniş nasıl?
geldim hatresim geldim...şükür kavuşturana canım....umarım sizlerde iyinizdir...
saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...
günaydın canım umarım sorunlarını halletmişsindir
sütlacın nasıl oldu merak ettim yoğurdunuda tabiki
günaydın kızlar
bugün işe gelmeden sabah erkenden kalkıp pazara gittim turşuluk fasulye ve salatalık aldım akşama hem salatalık turşusu hem fasulye turşusu yapacam fasulyelerden konserve yapıp derin dondurucuyada atacam çok çalışmam lazım çok
Hoşbulduk canım menim, biz de seni özledik gel de sohbet edek yawwww, bu arada yoğurt ve sütlaçtan haber ver bakem:44::44::44:
huuuuuuuuuu hatresim..........kız kaç gündür buse hastalandı..burnu hiç durmuyor..bayram önüde çok yoğundum..bayramdan önce ve sonra müdürlüğe baktım...işler yoğundu giremedim..merak etmişsiniz saolun hatresim...sen nasılsın raniş nasıl?
saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...
geçmiş olsun canımmmm[ı]
Geldim hatresim geldim...şükür kavuşturana canım....umarım sizlerde iyinizdir...
Saol canım...buse biraz rahatsız onunla uğraşıyorum valla..geceleri burnu açılmıyor bir türlü..çok hastalandı...hastalanmasının suçlusuda biziz valla...hava sıcak diye camı açtık gece üzeride açık kalmış..sabaha yakın bir uyandım çocuk hırıldıyordu valla...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?