Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Hıh hayalet üyemiz de geldi.
Yeterrrrrrr haydin gidik bak Sara bizi yarına davet etmiş, hazırlan 2 gibi ordayız tamam mı
Rana hala yapamadı kakasını ya
Kayısı yedirdim, zeytinyağı içirdim , şimdi de mandalina verdim bekliyoruz, ağlayıp ağlayıp duruyor kuzum
ben hep hazırım yavrummm
Ben geldimmnnm allahım kimseyi hastaneye düşürmedin devletten hiç bi farkı yok özellerin(( daha yeni geldim iyiki yemeğimi yapmış gitmişim.neyseki guatırım 1,5 iyi yani ama vitaminlerim düşük:)) benim gibi bi şişko karının vitamini düşük şaka gibiiii.
Kız sohbet etmek için benim gitmemi bekliosunuzzz:)))) kim nere gidio geçerken benide alınnnnn :))))
Yeterim tedavin hayırlı kucağın bebişli olsun evinden ıngaaa sesleri eksik olmasın inşşşşş tam ezan okunurken yazıyorummm çifter çifter doğrasınızzzz bu tedaviyle hatreslee sarayla inş.
şişman olmak vitaminli olmak değüldürrrrr bunu bilesünnnnnnnn
Geçmiş olsun, sen de yemeğinden bana gönder
Ben bugün herkesten yemek istiyom, hem açım hem yemeksiz
Yarın hep birlikte Sara hatuna 2 çayına gidiyoruz, tabim seni de alırız, sen de hazırlan çabıh
Saraaaaaaaaaaaaaa misafirler üçlediiiiiiiiiiiiiiiiii, menüyü artırrrrrr yetemez bizeeeeeeeeeeee
Biz hazırlanıyoruz gitmeye ama ev sahibinin sesi soluğu kesildi
Oleyyyy saranınnn mutfağından çıkmam valla garfield gibi:))))) homini gırtlak yaparımmm:)))
O nasıl oluyo:44::44:
Ya boşverrrrrr ,şimdi de sıkma kendini,valla ben hamileyken ne istedi canım yedim,85 kilo oldum.Doğum yapınca otomatikmen gitti 10 kilo, sonrasını da emzirirken verdim döndüm eski kiloma.
Vitamin kadın doğumcum verdi cnm.mahnezyumla demir hapı verdi
Saaarrrraaaammmmmm kızzz bunlar neee ellerine sağlık eşin çok şanslıııııı rabbim evinizi çocuk sesiyle şeneltsin
kızlar bu toprak kaptaki sarmam Eki Görüntüle 808824 buda karışık turşum Eki Görüntüle 808823 burda sarmalar yemeğe hazır Eki Görüntüle 808825
Huhuuu kimse yokmuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?