Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bugün misafirlerime yaptığım ikramlıklar bide kara lahana sarması vardı ama onun resmini çekmeyi unuttum

kızılcık soslu sütlü irmik talısı patates salatası havuçlu kek peynirli börek

Son düzenleme:
iyi geceler baciilar napiysiniz bu saatte tabiki yatiyosunuz bende ela yi uyutma cabasindayim

dun gece umutta elada sabah 5 te uyudular nie anlamadim ama beni mahvettiler bugun heryerim dokuluyodu agridan uykusuzluktan esimde aksama arkadaslarla balik yemeye gidelim dedi caniniz cekmesin barbun,kalamar ve roka salatasi yedim boll bol:))

birde annem bizde kaliyo birkac gundur biraz rahatsiz dizanteri olmus 4 tane serum yedi aman dikkat edin salginmiss

saraaaa bende geliyorummm caya bayildim yaptiklarina bende havuclu kek ve p.salatasini cok severim ama su irmik tatlinida merak etmedim degil hani... ellerine saglik hamarat hatun

hatres hayirdir bacim ranacik kabizmi oldu? gecmisi okuyamadim

yetercim hayirli olsun tedavin canim rabbim once karnini sonra kucagini doldursun..

maonyaa hic kisma sekerim ne istiyosan ye sen hamissin ben ne hamileyken nede ne emzirieken hic aldirmadim hep yedim oglumda 6-7 ayda eski kiloma dondum kizimdada kirkimiz yeni cikmasina ragmen 4-5 kilom kaldi:)) insallah onuda vercez

Son düzenleme:

Kız Saraaaaaaa sen ölmeyesin emi,Allah sana bissürü çoluk çocuğunla hayırlı bereketli ömür vere inşallah da bunlar ne tızım yaaa

Göster göster ama yedirme ama ama olmaz ki
Sen Bursa' ya gel seni sokacam mutfağa

Bu akşama biz de balık yapıcaz arkadaşımı da çağırdım.Bizden de hiiiiççççç eksik olmaz balık.
Canım Rana pek sulu yemiyor biraz fazla kaçırdı mı kuru şeyleri hemen kabız oluyor o gün de çok kötüydü ama çok şükür akşama çıkardı.
Annene de geçmiş olsun.

Ey Gönül!

Dikkat et âhir zaman bu!

Nefsine uyup da sûrete aldanma!

İblisin bile mâşallah dediği kullar var.

Seveceksen sev vefâ nedir, takvâ nedir bileni!

İçinde Cennet saklayan virane kullar var.

afiyet olsun canim...annem icinde cok saol....rana ya fa gecmis olsun insallah bidaha olmaz annesi...

bu arada benim kizimda 15 gunluk olduktan sonra kaka duzeni bozuldu 3-4 gunde bir yapiyo dr goturcem ins bi sorun yoktur

sağol canımmm inşşşşşşşşşşşşşş

afiyet olsun canim...annem icinde cok saol....rana ya fa gecmis olsun insallah bidaha olmaz annesi...

bu arada benim kizimda 15 gunluk olduktan sonra kaka duzeni bozuldu 3-4 gunde bir yapiyo dr goturcem ins bi sorun yoktur

Edacım bir sorun yoktur Allahın izniyle. Çünkü Rana' da bir aya kadar sürekli sulu şekilde yapardı sonra 8- 10 günde başladı kaka yapmaya. Doktora götürdüm çok şükür bi şey çıkmadığı gibi netten araştırdığımda da gördüm ki pek çok bebek böyleymiş

Zaten bir sıkıntısı varsa çocuk bir şekilde rahatsızlığını belli eder anlarsın.

sağol canım irmik tatlısı çok basit canım

2,5 bardak süt

5 kaşık irmik

5 kaşık şeker

hepsini kaynayana kadar karıştırıyosun kaynadıktan sonra iki üç dakikada kısık ateşte pişiriyosun sonra bi borcam kabının ıslatıyosun irmik tatlısının yarısını döküyosun arasına petibör bisküvi diziyosun sonra tatlının diğer yarısınıda üstüne döüküyosun soğumaya bırakıyosun

diğer yandan kızılcıkları pişiriyosun iki bardak kızılcık suyuna iki kaşık nişasta ve şeker ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişiriyosun soğuyunca bunuda tatlının üzerine döküp buzdolabına kaldırıyosun 4 - 5 saat bekletiyosun hepsi bu

ölmeyem tabi yazığım kız men daha bebelerim olacak onları büyütecez dimi

yaptıklarım basit şeylerdi kız abartılacak şeyler değilki eminim sen daha güzellerini yapıyosun hamarat hatun

Saol leylacım.ben doğuma nasıl giderim acaba bu panikle:)))
Allah kolaylığını veriyor tuğbişim...hiç kafana takma...duayı eksik etme sadece....sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...
haklısın canım...zamanını Rabbim ayarlamıştır mutlakaki...
haklısın canım...ben tuttum ama bakalım inşallah iyi olur..kurbandan sonra başlayacak hayırlısıyla...arkadaşımın çocuğuna bakmıştı...iyi dedi kızı aradım...inşallah iyi olur bizim içinde..duanızı eksik etmeyin saracım...
kızlar ben geldim merkeze gitim dr görüştüm her şey yolunda olduğu için tedviye başladık
hayırlı olsun canım...yavrunu kucaklar inşallah..Allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah yeterim...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün....prenses oğluşun nasıl tatlım..herşey yolundamı?bugün erkencisin....
saraaaaaaaaaaaaaaaaa yaptığın leziz yemeklerden bende istiyorum ona göre haaaaaaaaaaa...çok maharetlisin yaaa..imrendim valla...

hadi hayırlı olsun leylacım inşallah helal süt emmiş biridir hem arkadaşından referanslıysa sorun yaşamazsınız inşallah

hadi hayırlı olsun leylacım inşallah helal süt emmiş biridir hem arkadaşından referanslıysa sorun yaşamazsınız inşallah
valla cumartesi günü annem artık boğazıma getirdi..kadının kızını aradım..anneni ikna nolur dedim...oda beni kırmadı..kızınıda tanıyorum...

beğendinmi cidden eğer öyleyse çok sevindim canım

günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş

hee bugün de sohbetimiz var oraya gidecem
büyüdü teyzesi
Prenses iyi gezmeler cnmmm
sağol tatlım
iyiyiz çok şükür
gece 2 de uyudu musab 7 de kalktı
şimdi uyuttum ben de gidip uyuyacam 1 saate uyanır zaten
evi toparladım çamaşırlarım var yerleştirecektim ama çok uykum var
en iyisi uyuyim uyanınca yerleştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…