Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar nasılsınız

gel sanada fındık dolması yapayım prensesim

kışlık hazırlamadınmı aaa ne ayıp insan sara ablasını örnek alır bak ben ne bulursam dolaba atıyorum
yap hadi gerçekten nasıl canım çekmişti
ben biraz tembelmiyim neyim
ablacığımı da örnek almıyorum
günaydın kızlar burda yağmur var hava kapalı ama olsun bizim havamız hep açık olsun

hep gülelim hep mutlu olalım dimi ama hepimiz mutluluğu misliyle hak ediyoruz

aynen canım

İyiyim prensesim.aşıya gidicem öğleden sonra.tetonozun 2. Dozu.

Prensesim allah bana doğumumda yardım etsin.bi annem var oda hasta zaten.bi bakanım o olacak onun için buzluğu biraz doldurmaya çalışıyrm.kv çevresi çok kalabalık halaları teyzeleri annesi bacısı sadece bi yere gidio oturup yiyip içelim tarzı insanlar düşündükçe sinir oluyrm.geride diyorum aman kim napatsa yapsın yeterki benim sağlıklı çocuğum olsun.

Canım dünden beri ıspanaklı kek istioo ama yapanım yokkk((ben yapıncada yiyemiyorummm saraaaaammmm sanal anam sen olsan yapardın bana

inş çok ağrın olmaz
canım hiç üzme kendini bebeğin iyi olsun herşey hallolur
eşin yardımcı olmaz mı sana
benim kv tarafı da seninki gibi bir tek yiyici
boşver sen onları kendini yorma onlar için
Canım dünden beri ıspanaklı kek istioo ama yapanım yokkk((ben yapıncada yiyemiyorummm saraaaaammmm sanal anam sen olsan yapardın bana

canım benim keşke yakın olsak yapardım ben sana

yaprdım kız yapmazmıydım dolapta ıspanağımda var valla hemen pişirir getiridim ama gurbetliğin gözü kör olsun

biliyomusun kardeşimin hanımıda hamile ilk bebeğine onlarda üç yıllık evliler beş aylık oldu oğlumuz ilk defa hala olacam gelinimiz benden çok uzakta aramızda 18 saat yol var diyim anla sen işte canı ıspanaklı börek istemiş bulundukları yer mahrumiyet bölgesi gibi bi yer ıspanak bulamamışlar yaptım bi tepsi börek koydum saklama kabına yolladım nasıl mutlu olmuştu görmeliydin

Prenses bu arada eşim yardım eder ana zaten adam yırgun gelio.gelin bakma olur bizim burda yeni evlendinde gelin gelinlikle oturur eş dost akraba gelirler kv tarafı evde savaş yapıolardı sanki gece sabaha kadar temizlik yaptımı bilirim.ertesi günde gıcık gıcık aaa gece sihirli depnekmi deymiş eve diye güler adam çatlatırlardııu

Gündüz evde olunca tek izledim program gülben hele bide doğan cüceloğlu konuk olursa daha bi mutlu oluyorum çocuk eğitimini anlatınca.gülben bizim evin her yerinden bi çocuk çıkıo dio çok imreniyorumm böylelerine.bizim evlerdende çıkarmı acaba her odadan bi velet ben 3 çocuk istiom mümkünse tabiki allah takdir ederse.siz kaç tane düşünüosunuz???

sen çok iyisin saracım her görümce bunu yapmaz biliyosun

tam sinirler işte yahu
ama sen boşver onları
doğumdan sonra kendine,bebeğine iyi bak
yorma kendini
Nereye kayboldunuz kızçeler
musab uyandı banyo yaptırdım
eşim gelene kadar anneme gideyim diyorum
hem musabı doyurma işini teyzeye devrederim

ben de çok çocuklu evlere imreniyorum
Allah nasip ederse 3-4 isterim
her ne kadar eşim 2 düşünsede

arada değişiklik iyi geliyor leyloşum sende yaptır canım
evet canım ya...cumartesiye randevu aldım...iyi olacak benim için inşallah...bu hafta çok yoğundum anca girebildim topice ya...
saol edacım...iyi olmanızada çok sevindim tatlişim...
hatresim güzel haberlerle gel topice inşallah canım...
malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu
üzülme diyecem ama herşeyde bir hayır vardır tatlım...inşallah Rabbim seninde anne olmanı nasip eder canım benim...umudunu asla yitirme yeterim..Rabbim ummadığımız anda bize öyle kapılar açıyorki ...duanı eksik etme ...Rabbimede asla isyan etme olurmu canım benim...
sana katılıyorum saracım...Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin saram....içindede sizlere tatlişim....Allahtan asla umudumuzu yitirmemeliyiz..olandada olmayandada bir hayır mutlaka vardır canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…