saol bitanem..hoşbuldum saracım...iyiyim çok şükür canım..biraz yoğunluk var..topice anca bakabildim...sen nasılsın tatlişim...?leyloş hoş geldin canım nasılsın
saol bitanem..hoşbuldum saracım...iyiyim çok şükür canım..biraz yoğunluk var..topice anca bakabildim...sen nasılsın tatlişim...?
geçmişi okuya okuya bir hale girdim..iki gün girmedim amma kaynatmışsınız heeeee...
canım isyan etmiyorum çok şükür rabbim isyan ettirmesin sadece üzgünüm yadıklarım bu yüzden[ı]
evet canım ya...cumartesiye randevu aldım...iyi olacak benim için inşallah...bu hafta çok yoğundum anca girebildim topice ya...
Saol edacım...iyi olmanızada çok sevindim tatlişim...
Hatresim güzel haberlerle gel topice inşallah canım...
üzülme diyecem ama herşeyde bir hayır vardır tatlım...inşallah rabbim seninde anne olmanı nasip eder canım benim...umudunu asla yitirme yeterim..rabbim ummadığımız anda bize öyle kapılar açıyorki ...duanı eksik etme ...rabbimede asla isyan etme olurmu canım benim...
Sana katılıyorum saracım...rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin saram....içindede sizlere tatlişim....allahtan asla umudumuzu yitirmemeliyiz..olandada olmayandada bir hayır mutlaka vardır canım benim...[/ı]
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
saraaaaaaaaaaaaa ne yapıyorsun tatlişim.....?bugünde bu mesai bitmedi yaaaaaa...saçlarını yaptırdın mı?.
saol canım benim...valla bende özlüyorum sizleri inan bana...bazen kafamı kaşıyacak vaktim bile olmuyor..çayım bardakta soğuyor o kaaaaaa yani...iyi olmana sevindim bende iyiyim canım sağol
heee kaynatıyoruz ama sende olsan daha güzel olacak leyloşum özlüyorum men seni
anlıyorum seni bitanem...Rabbim büyüktür...inan bana mutlaka zamanı vardır...Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah...içindede bizlerin yeterim...canım isyan etmiyorum çok şükür rabbim isyan ettirmesin sadece üzgünüm yadıklarım bu yüzden
hep iyi ol canım işler bitmiyoki yap yap aynı terane
burasıda berbat valla saram..ara ara yağıyor ama işten güçten yağmuru kim görüyor ki?yaptırdım canım çok güzel oldu boyayıp üzerine gölge yaptırdım
orada hava nasıl leyloşum burada yağmur yağıyo hemde dün geceden beri aralıksız
evet canım ya bu nankör işler of yap yap bitmiyor bizde bıka yamak yaptık okulda onun günüydü sonra okula gönderdik kendimizede çay yapıp muhabet ettik kardeşim ev sahibi ben eve gelincede temizlik yaptım kızlara bakim dedim ne yapmışlar
burasıda berbat valla saram..ara ara yağıyor ama işten güçten yağmuru kim görüyor ki?
[ı]
saol canım benim...valla bende özlüyorum sizleri inan bana...bazen kafamı kaşıyacak vaktim bile olmuyor..çayım bardakta soğuyor o kaaaaaa yani...
Anlıyorum seni bitanem...rabbim büyüktür...inan bana mutlaka zamanı vardır...rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah...içindede bizlerin yeterim...[/ı]
inş gelebilirim canımiyi yapmışsın canım akşamda gelde sohbet edek tatlım menim
yağmurlu havaları sevmiyorum işte yaaaaa
valla bende sevmiyorum saram ya...en çokta rüzgarlı havayı sevmiyorum..öğleyin acayip bir rüzgar vardı..benim kafamı götürüyor rüzgar..sinüzitim azıyor hemen...başım ağrımaya başlar hemen...haminne gibi sarınıyorum o yüzden...iyi yapmışsın canım akşamda gelde sohbet edek tatlım menim
yağmurlu havaları sevmiyorum işte yaaaaa
hatresin transferi yarın mı yapılacak..okuduklarımdan öylemi anladım saracım...inşallah güzel haberler verir bizlere...şu ara banada herkes baskı yapıyor..yeni yasa falanda çıkacak ya...şu ara 4 gözle annelik iznini bekliyorum...hemen alacam valla..yarım gün annelik izni çıkacak çocuk okula başlayana kadar..o ara belki bir tane daha yaparız Rabbim izin verirse tabi...
hatres nerelerde yahuuuu.kızzzzz hatresssssssssssssss huuuuuuuuuuuu nirdesin şekerim...?
valla bende sevmiyorum saram ya...en çokta rüzgarlı havayı sevmiyorum..öğleyin acayip bir rüzgar vardı..benim kafamı götürüyor rüzgar..sinüzitim azıyor hemen...başım ağrımaya başlar hemen...haminne gibi sarınıyorum o yüzden...
valla annelik iznini 4 gözle bekliyorum saram...bakan açıklama yaptı...detaylar netleşince başbakan kamuoyuna açıklayacakmış canım...çocuğu ilkokula başlayana kadar tüm çalışan anneler isterlerse yarım gün izinli sayılacak canım...harika bişey yani...ben alacam valla...çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum...çocuk özlüyor annesini..akşam hep üstümde çünkü özlüyor yani...hatresin transferi cumartesi yapılacak canım inşallah güzel haberlerle gelir dualarımız onunla
annelik iznimi çıkacak leyloşum o nasıl bişey hiç haberim yok desem:44::44::44::44::44::44::44::44::44: ben doğum izni artırlacak diye bekliyorum
valla annelik iznini 4 gözle bekliyorum saram...bakan açıklama yaptı...detaylar netleşince başbakan kamuoyuna açıklayacakmış canım...çocuğu ilkokula başlayana kadar tüm çalışan anneler isterlerse yarım gün izinli sayılacak canım...harika bişey yani...ben alacam valla...çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum...çocuk özlüyor annesini..akşam hep üstümde çünkü özlüyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?