Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatres emg çektirmeye gitti leyloşum akşama gelir ancak

tamam canım...hatrese selam söyleyin leyloşundan...inşallah güzel haberlerle gelir hep topice...hatres sen ikinciyi yap..bende sonra sıraya girebilirim tatlişim...şuan niyetim yok ama...çok üşengecim çokkkkkk...
bende çıkıyorum canım yarın görüşmek üzere
görüşürüz tatlım..hayırlı akşamlar saram...

aleyküm selam canım söylerim

hemen hemen saracım..bak ne güzel şeyler çıkıyor canım...hepsinden faydalanmak lazım dimi ama...

aynen canım

hatres nerelerde yahuuuu.kızzzzz hatresssssssssssssss huuuuuuuuuuuu nirdesin şekerim...?

Geldimmmmmmmm buydayımmmmm

Aleyküm selam Leyloş
Canım ben Allahın izniyle ikinciyi yapayım, sen de Sara da bi de efsun elinizi çabuk tutun da topik çocuklarla dolsun inşallah. Ama birbirimizi terketmek yok

Kızlar gittim emgyi çektirdim geldim, Saram neyseki korkulacak kadar acılı bir işlem değilmiş.Küçük elektro şok uygulanıyor.Sinir sıkışmasının olup olmadığını tespit edebilmek için.Tam olarak ne olduğunu sonucu doktora göstererek anlayacağız bakalım:44::44::44:
KTS başlangıcı diye yazıyor:44:
Buldul ya, Karpal Tünel Sendromu demek bu.Yani sinir sıkışmasının tıbbi açıklaması.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ağrılı olmamasına sevindim yıllar önce annemde emg çektirmişti bende ordan biliyorum sinir sıkışması çok önemli değil sanırım bilekten küçük bi operasyonla tedavi ediliyor

el işi fazla yapma kendini çok yorma canım menim

hatresim leyloşun selamı vardı diyecektim ama sen görüp almışsın selamını

saracım naber canım
buraya gel bakim

iyilik canım ama dün gece çok işim vardı arada bakıyodum topiğe ama seni görmedim canım

sara hatresin rahatsızlığı ne canım?

ellerinde ayaklarında uyuşma olduğu için emg çektirdi canım ama inşallah önemli bişey yoktur sanırım sinir sıkışması başlangıcı

saraaaaaaaaaaa kızım gelsene topiğeeeeeeee
musabla seni bekliyoruz

kıyamam men yeğenimimi beklettim onu menim yerime öp prensesim

günaydın kızlar diyip kaçıyorum daha kahvaltı hazırlayıp yiyip işe gedecez

çok bekledim kızım seni tüp bebek topiğindeydin
inş önemli birşey yoktur ya çok geçmiş olsun hatresim
öperim teyzesi o da seni öpüyo

kıyamam yaaa musaba birazda babası baksada sen uyusan canım yaaa

10 dk salladı yok uyumayacak bu çocuk diye köpürmeye başladı zor aldım elinden
neymiş efendim benim uykusuz kalmama dayanamazmış
sonra da bana şans dileyip okula gitti
zaten hastayım:2::2::2:

Günaydınnn.cumanız mübarek olsun.dün hadisleri okuyordum ' cuma fakirin haccıdır ' yazıyordu.cumaları hep dua ederim ama bu hadisten sonra daha bi içten ederim çünkü hacta yapılan dualar ret olunmazmış:)inş.

Hatres çok geçmiş olsun bende 2 sene aralıklı çektim sol kolum uyuşuyordu parmaklarımı hissetmiyordum.mayıs ayında fakülteye gittim kalp bölümüne sadece kan tahlili yaptı seninki boyun fodığındandır dedi.çok üzülüyordum çünkü uyuşunca çaresiz kalıosun çok şükür kendiliğinden geçti.ben boyun fıdıpından çok stresten oldunu düşünüyorum kendiminkinin.inş seninkide geçer.yarın için çok heycanlıyımmmmmmm rabbim rast getirsin.

Saraaaa ben yağmuru karı çok severimmmmm tatlışımmmm

Leylaaa bencede arayı çok açmadan 2.yin düşün:)))

Prensesss bende uykusuz geceler istiyorum buraya yazarsam şikayet edersem bana kızın:)) sen istedin die.gerçi ben mide bulantısınıda istedim rabbim en dibine kadar verdi:)))

eminim şikayet edersinaynıı ben de diyordum
insan bir yere kadar dayanıyor
1 gün 2 gün çok değil eğer 1 hafta boyunca uyutmayan bebeğin olursa ayakta gözlerin kapanıyor vücudun kaldıramıyor bebeğinle bile ilgilenemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…