Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Selam! Ben de bebişimi bekliyorum sabır ve heyecanla, Şubat ayına inşallah...

tam yerindesin o zaman bi daha gelde sohbet edek tanışak

seni seviyom men tızım yaaaaaa

milföyler benimde derin dondurucuda duruyo ama çözülmeleri zaman almıyo canım ben onları çıkarıp tezgahın üzeirne tek tek yayıtorum 15 - 20 dakka sonra tamamdır bu sırada iç malzemesini hazırlaki en kolayı maydanoz soğan peynir üçlüsüdür ben sıkışık zamnalrda hep yaparım bunu kurtarıcı börektir kendileri

amin pelincim seninde bebeğinde durumunun iyi olmasına sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda yazacaksın buraya

okumadan doç prof olduk değilmi saramm ben kitap yazacağım infertilite ve tedavileri diye alırsınız değilmi kızlar :26::26::26::26::26::26:

hiç sorma yetercim bazen doktorlar bile bilmişliğimizi ukelalık olarak görüp fırça atıyo bize dimi

yaz kız kitabını ilk ben alacam

hiç stres yapma doktorların nice hiç çocuğun olmaz dediklerinin çocuk sahibi olduğunu gördük duyduk burada yeterki Rabbim Ol desin gerisi teferruat sende kalbini ferah tut sakin ol sıkıntı yapman bebeğine kavuşmanı geciktirmekten başka bi işe aramaz canım menim

bir tanesini sana satacağımdan emindim zaten

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ben de çoook uzun zaman sabırla bekledim, sabrımı çok kez kaybettim de. Ancak rahatlayınca gerçekten bu işin sabır işi olduğunu anladım. Bu gün benim gibi bir başka arkadaşımla karşılatık, konumuz hep aynı oluyor tabii. Bana da çok kişi sabırlı ol derdi; ve ben bir noktadan sonra bunu söyleyenlere artık sinir olmaya başlamıştım. Beni anlamıyorlar, geçiştiriyorlar diyordum.

Şimdi sabırla bebeğinin gelmesini bekleyen herkese can-ı gönülden diyorum ki; gerçekten sabır ve inanç. Çok zor bir süreç bazen. Ama Allah çok büyük.

Sonra da o sabrın yerini heyecan alıyor. Ben dualarımı sabredenlere edeceğim, sizler de bana edin; bu zorlu senelerden sonra sağlık sıhhat içinde doğsun ve yine kıvanç içinde bebiş bir yaşantım olsun.

benmi palaşmışım ne zaman neredeama güzelmiş
Ana
Sen ciddi misin yawwwww
Ama görüyorum ki paylaşımından hakkaten haberin yok ulennnn

güle güle canımmm cadı kızını öp benim için

Öperim teyzesi bi de senin yerine

Sev tabi Men de men de seniiiiiiiiiiiii
Evet ya bence de böyle hazır gıdalar bizim için süper kurtarıcı...

Kızlar ya bugün topic çok neşeli, eğlenceliydi, çok keyf aldım bugün burada muhabbet etmekten...Gerçi her zaman öyle ama bugün daha güzel oldu di mi ama
Bi de bugünlerde bayağı misafirlerimiz var ya topikçene

Son düzenleme:

evet bugünkü sohbetmiz eyiydi ama ben şimdide kalıp sohbet etmek istiyom ama ama gidip iş yapmam lazım mutfağı ve salonu süpürüp silip bulaşıkları makinaa yerleştirdim mi buradayım gel tamam mı hatresim kaldığımız yerden devam edek

Tamam canım zaten ben kendimi boş bulsam da bulmasam da burdayım , bağımlılık yaptı.Artık herifim beni pc başında yakalamasın diye kapı sesi duyar duymaz kaçıyom ki anlaşılmasın
Ama bence hemen şimdi ditme,du biraz sohbet edek sonra gidersin, çünkü benimki namaza gitti gelmedi daha gelirse pc elden gider

bulaşıkları makinaya koydum ama bi saaatlik işim var canım malum hafta sonu yolculuk olduğu için işlerimi toparlamam gerekiyo gündüz işteyim akşamda hiç canım istemiyo iş yapmak ama ne yapacan mecbuuuuuuuuuur

şaka yaptım tabiki

ay saracim ne guldurdun kiz beni hosbulduk canim antep'in hamamlarini isterem bende...ozel istek

cocuklari uyuttum canim ikiside iyi cok sukur

neden mi bu kadar eğlendiniz?
başımı kaybettiniz de ondan
kız o kadar bekledim gelesiniz diye bana yapılır mı bu?

eve geçince sende gel sohbetimiz şenlensin

dedemm ameliyat oldu bugün onun yanına gitmiştim baya geç geldim eve

yeni arkadaşlar da hoşgelmişler sefalaar getirmişler

ay saracim ne guldurdun kiz beni hosbulduk canim antep'in hamamlarini isterem bende...ozel istek

cocuklari uyuttum canim ikiside iyi cok sukur

çocukların iyi olmasına sevindim canım

özel isteğin sabah sabah yerine getirmesem olmaz

antebin hamamları

yıkılır külhanları

tızma tızım bugünde seninle eğleniriz

geçmiş olsun dedenize

kızlar anahtar paspasın altında
kim açacak topiği bakam

tabiki topik başı olarak ben açacam

topiği açtım havalandırdım çayı demledim kahvaltıyı hazırladım hadi gelinde kahvaltı edek

Son düzenleme:
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine kucaklarımızı doldursun bizlere hayırlı sağlıklı analı babalı büyütecek evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…