evet inşallah, bekletmesin hazırlıksız da yakalamasın
Selam! Ben de bebişimi bekliyorum sabır ve heyecanla, Şubat ayına inşallah...
Olsun canım, ben sana yazdım yukarıda ayrıca.
Psikolojini de iyi tut bence, bebekler bozuk psikolojiye hiç gelmiyorlar haberin ola, tecrübesi benden
Google kardeşe yaz o sana sölesin,ben sölemiyecem işte.
E bu bacı rahat durmir
Mantı hazır tabi ki, kim uğraşır açmayla, benim gibi tembel işi hazır mantı alacaksın hemmen yapacaksın
Yahu Saram siz de milföy hamuru demişsiniz de, benim milföyüm vardır hazırda ama derin donduruca, böyle bi durumda çözülmesini beklesek misafirler gelir gider anca çözülür milföyler
Korkarım Saram turşularınla ben, senden önce tanışacaz
He yawww bi enişte kalmamıştı turşu yapmadığın
bende ıyıyım saracım sagol... dün dktor randevum vardı her şey yolundaymış cok sükür pasamda gün gectikce buyuyobu günleri görecegım aklıma gelmezdi cok şükür rabbım nasip ettı hala haayal gibi geliyo bana...rabbım sizlede bu duyguyu nasip etsın inş
okumadan doç prof olduk değilmi sarammben kitap yazacağım infertilite ve tedavileri diye alırsınız değilmi kızlar :26::26::26::26::26::26:
30 yaşımı bitirmek üzereyim geçen yıl başı dr. yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi geç hamile kalırsın dedi o öle diyince iyice stres yaptım 1 yıl bekle dedi
bir yıl dolmak üzere bu 2 ay içinde sonuç alamazsam dr. a gideceğim tekrar.
birde yumurtlama dönemini çok iyi değerlendiriyoruz her formülü deniyorum ama sonuç hüsran
kendimizi şartlandırdığımız içinmi olmuyo acaba bu arada en önemlisi 4 sene yasmin kullandım. onun etkisi yok demişti dr. ama ondanmı kaynaklı acaba yum. yavaşlaması
bir tanesini sana satacağımdan emindim zatentam yerindesin o zaman bi daha gelde sohbet edek tanışak
seni seviyom men tızım yaaaaaa
milföyler benimde derin dondurucuda duruyo ama çözülmeleri zaman almıyo canım ben onları çıkarıp tezgahın üzeirne tek tek yayıtorum 15 - 20 dakka sonra tamamdır bu sırada iç malzemesini hazırlaki en kolayı maydanoz soğan peynir üçlüsüdür ben sıkışık zamnalrda hep yaparım bunu kurtarıcı börektir kendileri
amin pelincim seninde bebeğinde durumunun iyi olmasına sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda yazacaksın buraya
hiç sorma yetercim bazen doktorlar bile bilmişliğimizi ukelalık olarak görüp fırça atıyo bize dimi
yaz kız kitabını ilk ben alacam
Anabenmi palaşmışımne zaman nerede ama güzelmiş
güle güle canımmm cadı kızını öp benim için
tam yerindesin o zaman bi daha gelde sohbet edek tanışak
seni seviyom men tızım yaaaaaa
milföyler benimde derin dondurucuda duruyo ama çözülmeleri zaman almıyo canım ben onları çıkarıp tezgahın üzeirne tek tek yayıtorum 15 - 20 dakka sonra tamamdır bu sırada iç malzemesini hazırlaki en kolayı maydanoz soğan peynir üçlüsüdür ben sıkışık zamnalrda hep yaparım bunu kurtarıcı börektir kendileri
amin pelincim seninde bebeğinde durumunun iyi olmasına sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda yazacaksın buraya
hiç sorma yetercim bazen doktorlar bile bilmişliğimizi ukelalık olarak görüp fırça atıyo bize dimi
yaz kız kitabını ilk ben alacam
Ana
Sen ciddi misin yawwwww
Ama görüyorum ki paylaşımından hakkaten haberin yok ulennnn
Öperim teyzesi bi de senin yerine
Sev tabiMen de men de seniiiiiiiiiiiii
Evet ya bence de böyle hazır gıdalar bizim için süper kurtarıcı...
Kızlar ya bugün topic çok neşeli, eğlenceliydi, çok keyf aldım bugün burada muhabbet etmekten...Gerçi her zaman öyle ama bugün daha güzel oldu di mi ama
Bi de bugünlerde bayağı misafirlerimiz var ya topikçene
kızlar maşallah ne çok sohbet etmişsiniz ama ben okuyamadım eve geçince okurum
evet bugünkü sohbetmiz eyiydi ama ben şimdide kalıp sohbet etmek istiyom ama ama gidip iş yapmam lazım mutfağı ve salonu süpürüp silip bulaşıkları makinaa yerleştirdim mi buradayım gel tamam mı hatresim kaldığımız yerden devam edek
Tamam canım zaten ben kendimi boş bulsam da bulmasam da burdayım , bağımlılık yaptı.Artık herifim beni pc başında yakalamasın diye kapı sesi duyar duymaz kaçıyom ki anlaşılmasın
Ama bence hemen şimdi ditme,du biraz sohbet edek sonra gidersin, çünkü benimki namaza gitti gelmedi daha gelirse pc elden gider
Ana
Sen ciddi misin yawwwww
Kızlar ya bugün topic çok neşeli, eğlenceliydi, çok keyf aldım bugün burada muhabbet etmekten...Gerçi her zaman öyle ama bugün daha güzel oldu di mi ama
edacım hoş geldin canım umutla ela ne yapıyolar uyutabildinmi bugün bebişleri
kendimi taverna sanatçısı gibi hissettim bi an geleni gideni karşılıyom
oooo eda hanımda buradaymış
hatres hanım sizde hoşgeldiniz
güleç bi hanım var aramızda aramıza yeni katılmasına rağmen sıcaklığı hemen farkedildi
neden mi bu kadar eğlendiniz?
Ana
Sen ciddi misin yawwwww
eve geçince sende gel sohbetimiz şenlensin
ay saracim ne guldurdun kiz beni hosbulduk canim antep'in hamamlarini isterem bende...ozel istek
cocuklari uyuttum canim ikiside iyi cok sukur
neden mi bu kadar eğlendiniz?
başımı kaybettiniz de ondan
kız o kadar bekledim gelesiniz diye bana yapılır mı bu?
dedemm ameliyat oldu bugün onun yanına gitmiştim baya geç geldim eve
yeni arkadaşlar da hoşgelmişler sefalaar getirmişler
kızlar anahtar paspasın altında
kim açacak topiği bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?