muş köftesi;iç harcı soğan,kıyma pişirilir .dışı bulgur ve kıyma iyice yoğurulur yuvarlanır ortası oyulup iç harçtan konup yuvarlak kapatılır suda pişirilir çok severiz
senin menü de harikaymış hatrescim
ben eleviti neredeyse hamileliğim boyunca kullandım
geçen gün görünce o kadar sinirlenip üzüldüm ki yediklerimizin hiç birine güvenmiyorum
evet kızlar bugünü de atlattık
çok güzel geçti günümüz musabı az önce uyuttum perti çıkmıştı
ben de menüme ek olarak patatesli börek yapmıştım ondan yiyorum
Saraaaaaaaaa ışığın yanıoooooo napıosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbbb
gel sana da yapayım börekKızlarrrrrrrrrrrr günaydın hepinize
O patatesli börekten men de mende :84::84::84::84::84::84::84::84:
Boğazına dizilirse benden bilYok yok bacıma afiyet bal şeker olsun
Evet prenses menüme misafirlerim de hayran kaldılar,tekrar tekrar teşekkür ettiler
Kız sizin Muş köftesi dediğiniz şey bizim meşhur içli köftemiz
Adını değiştirmiş çalmışsınız bizden
Kız prenses tarifi o kadar güzel özetle anlatmışsın ki en acemi bile cesaret edip yapar , oysaki çok zahmetlidir içli köfte ya da Muş köftesi
Canım ya bilip bilmeden kullandığımız zararlı o kadar çok şey var ki, ben hamileliğimde başka bir vitamin kullanmıştım ama orda zararlı bir şey kullanmamışsam, normal hayatta kullandığımız ekmek için yazılanları okuyunca o bile tek başına zarar olarak yeter bize ya
bursada hava sıcak ve güneşli yani çok güzel ama benim yapacak çok işim var kalkıp evi temizleyecem cuma günü annem geliyo çok özledim annemi onun olmadığı ev bana çok boş geliyo ama neyseki geliyo artık hasretimiz bitiyo şükür olsunki
hatresim dün koruparka gittik eşimle gezdik tozduk alış veriş yaptık ne güzel bi yer orası bide meşhur iskender kebabını en meşhur yerinden yedik yok böyle bi lezzet ya bi çok kez iskender kebabı yemiştim ama bu lezzet başka bi yerde yok herşeyin kendi erbabı olacak
prensesim içli köftemiz ne zamandan beri muş köftesi oldu kız
gel sana da yapayım börek
eşim bu sabah neredeyse yarım tepsi kalan börekten yemiş
yok tatlım biz içli köfte de yaparız baazzı ayrıntıları var
içli köfteden daaha zor ve çok daha fazla yoğruluyor
ayriyeten içli köfte daha kolay yuvarlanıyor
muş köftesi dolma gibi üzerine su alınarak,içli köfte haşlanarak pişiriliyor
muş köftesinin küçük yapımı efdaldir
hamileyken kullandım ya çok pişmanım şimdi
peki biz vitamin takviyesini nasıl alacaz
ben de çok var vitamin eksikliği
ohh iyi yapmışsınız
ayrıntıları yukarda anlattım
ayrıca muş köftesi muş tarihinden beri var
hatta adına hafta direği de denir
her evde her hafta yapıldığından
bursada hava sıcak ve güneşli yani çok güzel ama benim yapacak çok işim var kalkıp evi temizleyecem cuma günü annem geliyo çok özledim annemi onun olmadığı ev bana çok boş geliyo ama neyseki geliyo artık hasretimiz bitiyo şükür olsunki
hatresim dün koruparka gittik eşimle gezdik tozduk alış veriş yaptık ne güzel bi yer orası bide meşhur iskender kebabını en meşhur yerinden yedik yok böyle bi lezzet ya bi çok kez iskender kebabı yemiştim ama bu lezzet başka bi yerde yok herşeyin kendi erbabı olacak
prensesim içli köftemiz ne zamandan beri muş köftesi oldu kız
gel sana da yapayım börek
eşim bu sabah neredeyse yarım tepsi kalan börekten yemiş
yok tatlım biz içli köfte de yaparız baazzı ayrıntıları var
içli köfteden daaha zor ve çok daha fazla yoğruluyor
ayriyeten içli köfte daha kolay yuvarlanıyor
muş köftesi dolma gibi üzerine su alınarak,içli köfte haşlanarak pişiriliyor
muş köftesinin küçük yapımı efdaldir
hamileyken kullandım ya çok pişmanım şimdi
peki biz vitamin takviyesini nasıl alacaz
ben de çok var vitamin eksikliği
ohh iyi yapmışsınız
ayrıntıları yukarda anlattım
ayrıca muş köftesi muş tarihinden beri var
hatta adına hafta direği de denir
her evde her hafta yapıldığından
bizde bu köftenin başka bi versiyonunu yapıyoruz dışı aynı ama içi böbrek yağı soğan pul biber ve tuz karışımından oluşan harçla dolduruyoruz çok lezzetli oluyo
Evet Saram bugün hava süperdi yani, biz de eve yeni geldik.
Korupark güzeldir iyi etmişsiniz, yarasın size.
Merkezde de bir iki yerde İskender kebabını yapan iki yer var onlarınki de çok süper
Hadi annen geliyomuş gözün aydın...
Osman hocaya gidip görüştünüz mü? Ben perşembe günü yine gidicem görüşmeye.
Prensesim ancak bol bol taze sebze ve meyve yiyecez artık.Gerçi onlarda da her ne kadar hormon karıştırılmış falan dense de en azından domuz momuz katkısı oraya kadar inemez, Allah' ım bizlere yardım etsin.
Ben annemle beraber olduğum zaman çok sık köfte yapardım ama böyle tek başıma nedense zevk vermiyor bana bu köfte işleriyle uğraşmak.
sağol canım annem geliyo evet
tatlım osman hocayla görüşmedik eşimin kafasına pek yatmamış nedense bende şimdilerde memorial hastanesini araştırıyorum hakkımızda hayırlısı canım
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Kardeşimin hanımının annesi 45 yaş civarında, kadın menopoza girmiş diye korunmuyordu şimdi bir öğrenmiş ki 3,5 aylık hamile.
Ama o da bu yaştan sonra bana çocuk lazım değil diyor üzülüyor, gerçi çocuk da problemliymiş zaten suni sancıyla doğurtacaklarmış.
Düşünüyorum da biz olsun diye neler yaşıyoruz, kimisi de istemez zırt pırt hamile kalır
Hatressss saraaaaaaa napıonuzzz bacılar alta isimleriniz bar
kadın kaynana olmuş istemez tabi ama buda Allahın takdiri demek layık görmüş vermiş yapacak bişey yok
Hatressss saraaaaaaa napıonuzzz bacılar alta isimleriniz bar
Bende eşimin haladındaydım misafiri vardı ona yardıma gittim toplamda 30 kişiydikkk çok yoruldum ayaklarım ağrıdııı
Saolsun oda hamilesin geç otur hiç demedi
Ama kv iyi en azından doğumumda bana yardım edecek tek kişi o
kızım sen delimisin milletin otur demesini ne bekliyosun sen kendini düşüneceksin
senin kv mi iyi canım:44::44::44::44::44::44:
Bende şimdi onu düzeltiodum okuyunca bende öyle anladım halası kayınvalidemden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?