bi kere ben grip olmadım o benim en iyi dostum kışın kalmaya bana geldi kış boyu bende kalacakkıskandın dimi grip bende kalacak diye ama istersen sana göndereyim bir kaç ay sonra ne dersin
SARAMMMMMMMMMMMMMMMMMM kız neredesin kaç gündür
yok canım ben almıyım o misafiri sende kalabilir hem insan evine gelen misafiri başkasına göndermez ne ayıp
Tatlım annem hacdan geldi ya onun telaşıyla uğraşıyoruz
canım annein ellerinden öp allahım ibadetini kabul etsin bizlerede nasip etsinnn inşşşş
gelelim misafireee ben sen kıskanma diye söyledim yoksa ben o misafiri baş tacı yaparım hizmet hürmette sınır yok gribe karşı
amin canım sağol
seni seviyom men tızım yaaaaaaaa
okuyalım canım valla dünya dua üstüne kurulu değilmi zaten
evet bana çok kötü davrandı ama bende bi daha oraya gitmeyecem zaten insan şimdi hamile kalsan ölürsün dermi hastasına hemde eşimin yanında söyledi o kadar kötü oldumki anlatamam
geldi canım çok şükür
ama senin söylediğin meyvayı bulamamış böyle meyva yok demişler
ama onun yerine meryem otu getirmiş ama ben onu nasıl kullanacam kaynatıp içecem mi üstümdemi taşıyacam bilmiyorum sizin bilginiz varmı
ŞİMDİ HER ŞEY YOLUNDAYSA VE OLMAMIŞSA DR BİR SEBEP LAZIM DEĞİLMİ :26::26::26: BİR YERE BAĞLAYACAKEN MANTIKLI OLAN YAŞ YAŞDAN OLMADI DİYECEK VE ÇIKCAKLAR İŞİN İÇİNDEN (bu bütün dr için böyle senin dr kast etmiyorum) BENİM DURUMU BİLİYORSUN TEStLER HER ŞEY NORMAL AMA BOŞ ÇIKAN YUMURTA SAYISI FAZLA NEDEN DİYORUM NEDEN SEBEP NE TIBIN AÇIKLAYAMADIĞI ŞEYLER VAR DİYORLAR:44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın kızlarrrr [QUOTE=hatres;32554992]Hayırlı sabahlar kızlar
Kızlar ben en son 21 ekimde adet olmuştum, yani adetimin üzerinden 11 gün geçti adet günlerini saymıyorum yani ve ben dün lavaboya gittiğimde kan gördüm
Kullandığım günlük pedimi tamamen kirletecek kadar bir kanamam oldu ve kesildi. Ama benim zihnim karıştı bacılar ya. Devam etmediği için doktora gitmeyi düşünmüyorum da bu neyin nesiydi ya:44::44::44:
Canım ben de bu otun doğumun kolay geçmesi için aynen maonyanın anlattığı şekilde kullanıldığını biliyorum
Doktor için söylediklerinde haklısın, hele de dediğin gibi eşinin yanında demesi daha kötü.
Tızım topiğini niye ihmal ediyorsun topic başım menim
Aynen öyle yeterim ya.Dün tv de Ahmet Maranki' ye rastladım.Sunucu kendisine tüp bebek yaptırdıkları halde çocuklarının olmadığını söyleyen seyircilerin bunun nedeni hakkında fikrini sordu. Maranki de vücutta başka arızalar varken sperm ve yumurtayı bir araya getirip hadi bebek sen ol demekle olmaz bu iş dediVe şimdi sonbahar ayında yapılan vücudun kozmik arınma detoksuna yapmayı tavsiye etti.Bunula vücuttaki tüm pislikler gittiği için çocuk olması hem daha kolay hem daha sağlıklı olur dedi.
10 gün süren bir işlem acaba yapabilir miyim bilmiyorum ama keşke benimle birlikte biri daha olsaydı o zaman yapardım heralde.
kızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
Netten 2013 sonbahar kozmik beden temizliği olarak araştırırsan görürsün canım.Biraz uzun ve detaylı olduğu için burada paylaşmadım.
Canım hayırdır eşinin nesi var ki?
Allah yar ve yardımcısı olsun ...
amin canım sağol sintigrafi çekmiştik doktor damar tıkanıklığından şüphelendi anjiyo yapmaya karar verdi inşallah sorunsuz atlatırız yarın dualarınız için sağolun canım
Allah Allah, var mıydı eşinde daha önceden bir sıkıntı? Rabbim şifa versin canım , her şey biz insanlar için.
amin canım sağol
canım eşim yıllar önce kalp krizi geçirmiş ilaç kullanıyo ama çok iyiydi kontrol amacıyla sintigrafi çektik anjiyo dedi doktor herşeyde bi hayır var işte
Canım ya çok geçmiş olsun Saram. İyi ki kontrole gitmişsiniz, ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım her halukarda. Dedim ya her şey biz insanlar için, Allah daha beter hallerden korusun bizleri.
Anneni görmeye gelenler azaldı mı biraz, evine dönecek misin?
sağol canım
evet dönecem bu hafta sonu Allah izin verirse
geçmiş olsun canım...inşallah ciddi bişey yoktur..Allah şifa versin..dualarımız sizinle saracım...kızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
mrhb kızlar has işleri vardı yeni geldik sayılırrr sizler nasılsınız SARAM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM EŞİNE ŞİFALAR VERSİN LEYLA HOŞ GELDİN CANIM HATERS NASILSINN BU GÜN BAŞKA KİMSE UĞRAMAMIŞ SANIRIM
hastane derken ne oldu ki yeterim:44:
Canım sağolasın iyiyim çok şükür dün bir ara kanama yaşadım kafam karıştı çünkü adetimden kesileli 12 gün olmuştu, hayırdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?