Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canım..iyiyiz sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim nihayet ikamet işimizde hallaldu bugün onunla uğraştım
sen okudunmu bilmiyorum ama biz istanbula taşındık 1 buçuk ay oldu
sende bayadır yoktun galiba gerçi bende fazla giremediğimden geçmişi pek okuyamıyorum eve neti bağlatamadık daha komşudan alıyoruz
oda bazen kesintiye uğruyor

sağolun kızlar

çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti
çok sevindim canım tahmin ediyorum ne çektiğini şükür sorun yokmuş çok geçmiş olsun

ben iyiyim canım sen nasılssın?

saracım çok geçmiş olsun ALLAH sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

amin sağol canım

sende taşınmışsın güle güle otur yeni evin sana şans getirsin

çok sevindim canım tahmin ediyorum ne çektiğini şükür sorun yokmuş çok geçmiş olsun

sağol canım menim

ben sanırım hasta oluyorum heryerim ağrıyo üşüttümmü ne yaptım bilmiyorum

aminnnnn canımm..Rabbim senden de razı olsun....

amin canım

Hayırlı sabahlar canlar

geçmiş olsun canımm dr gitseydin keşke canımmm ablamda miyom vardı buradaki dr ameliyat olsun demişti bende bizim merkezden bir dr götürdüm şimdilik kontrol edelim gerek görürsek ilerde alırız dedi
Canım Osman amcaya sordum da tedavi sonrası bu kanamalar normaldir dedi.Ben de öyle bekliyorum, hala ara ara yine hafif kanamam var, sanki adete dönecekmiş gibi geliyor bana.Denge menge kalmadı ya...

Canım tabiki herşeyin başı sağlık , Allah eşlerimizle çocuklarımızla hayırlı sağlıklı bereketli nice ömürler nasip etsin hepimize.

ohhh kızlar sonunda topiğimize girebiliyorum okuyabiliyorum ve yazabiliyorum
2 gündür bunları yapamıyordum da
saracıma ö.mesaj attım görmemiş herhalde neyse artık burdayım

Ben de bu kız nerelerde diyordum

sağolun kızlar

çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti

Canım gözün aydın, cuma vaktinde dua ederken özellikle ismini söyleyerek dualarıma sizi de ekledim
Saram nerede hangi hastanede yaptırdınız?

hatresssssssssss

Leyloşum, dün topiğe girdim alıntıladım tam cevap yazıyordum eşim işten geldi, bizim buranın pazarıydı dün, pazara çıktık yazamadan çıktım.Sen napıyosun, Buse nasıl?

Sağol canım iyiyiz hamdolsun, yeni evin hayırlı olsun, artık netin de var bolca gel tamam mı?

kızlar ben geldim evimdeyim evimde olmanın sevinci ailemden ayrılmanın üzüntüsüyle karışınca buruk bi ruh halindeyim hatta ağlamaklı bi ruh hali demek daha doğru olur gurbet neden var sanki neden sevdiklerimizle hep beraber aynı şehirde olamıyoruz oooooof ooof

duaların için sağol canım Allah razı olsun

bursada acıbadem hastanesinde yaptırdık canım

yolumuz gurbete düştü hazin hazin ağlar gönül

yolumuz gurbete düştü dertli dertli ağlar gönül

araya hasretlik düştü hazin hazin ağlar gönül

araya hasretlik düştü garip garip ağlar gönül

bumudur senin eserin sinemi yaktı kederin

ölsemde olmaz haberin hazin hazin ağlar gönül

dertli dertli ağlar gönül garip garip ağlar gönül

sağol canım bende iyiyim alışmaya çalışıyorum bulunduğum şehire

sağol canım inşallah şans getirir
hava değişimi oldu ondandır sen bol vitamin al
kendini koru hafif atlat en azından

sağol canım evde net var ama komşudan alıyoruz
mesala dün akşam net yoktu fiş oynamış heralde bizde arayıp soramadık babası hasta olduğu için
biz can derdindeyiz onlar mal derdinde diyecekler diye ne zamanki düzeltirseler ozaman giriryoruz

uzakta olsa sevdiklerimiz hayatta ve sağlıkları iyiyse onunla mutlu olalım (züğürt tesellisi gibimi oldu:44:)

züğürt tesellisi değil canım doğrusu bu hayatta olsunlar sağlıklı olsunlar varsın uzakta olsunlar

uzun zamandır kimse özel mesaj atmıyodu unutmuşum

merhaba yetercim ben iyiyim bitaraftan ev işi yapıyorum birataraftan buraya bakıyorum
sen nasılsın iyimisin

kolay gelsin canımmm iyiyim sabah bıdıkla ve cimcime ile kahvaltı yaptım nasıl iyi olmam bana çok iyi geliyorlar

kızlar mrhb nasılsınız

iyi değilim canım midem bulanıyo başım dönüyo içime baygınlık geliyor sanki evde olup uyumak dinlenmek istiyorum ama izinden yeni döndüm şimdi izin vermezler

kolay gelsin canımmm iyiyim sabah bıdıkla ve cimcime ile kahvaltı yaptım nasıl iyi olmam bana çok iyi geliyorlar

iyi gelmezmi onlar cennet kokuludur onlar

maşallah canım Allah bağışlasın çok tatlılar hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah en kısa zamanda bunlarda benim bıdıklarım der kendi bebeklerinin resimlerini koyarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…