Hayırlısı olsun canım, peki Memoriale gidip görüşmeyecek misin, buralara kadar gelmişken:44:
Sitelerine şöyle bir baktım da bayağı bir iddialı görünüyorlar, ama aslını Allah bilir:44:
geçmiş olsun canımm dr gitseydin keşke canımmm ablamda miyom vardı buradaki dr ameliyat olsun demişti bende bizim merkezden bir dr götürdüm şimdilik kontrol edelim gerek görürsek ilerde alırız dedi
geçmiş olsun canım...inşallah ciddi bişey yoktur..Allah şifa versin..dualarımız sizinle saracım...
kızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
geçmiş olsn canım inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
benim babam da 4 ay önce anjio oldu çok stresliydi
dualarımdasın saracım
ohhh kızlar sonunda topiğimize girebiliyorum okuyabiliyorum ve yazabiliyorum
2 gündür bunları yapamıyordum da
saracıma ö.mesaj attım görmemiş herhalde neyse artık burdayım
sağol canımamin canım sağol senin babanada geçmiş olsun
tatlım mesaj kutunu boşalt sana cevap yazacaktım ama gönderemedim
buradan söyleyeyim bazen topiğe bende gelemeyebiliyorum neden oluyo bilmiyorum ama internet explorer yerine mozilla yada google crohmu dene o işe yarayabiliyo
cevap yazdım yukarda canım mesaj kutunu boşalt
günaydınlar hayırlı cumalar
saracım eşinin anjiosu ne zaman habersiz bırakma canım
canım güzel haberle gel inşş
sağolun kızlar
çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti
hb yeterimmmmmmmmmmm...nasılsın bebeğim...?mrhb kızlar has işleri vardı yeni geldik sayılırrr sizler nasılsınız SARAM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM EŞİNE ŞİFALAR VERSİN LEYLA HOŞ GELDİN CANIM HATERS NASILSINN BU GÜN BAŞKA KİMSE UĞRAMAMIŞ SANIRIM
sende saol saracım...amin leyloşum sağol canım menim
çok sevindim canım...tekrardan gelmiş geçmiş olsun saram....sağolun kızlar
çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti
oy kuzum geçmişler olsun rabbim bir daha yaşatmasınnn ne zordur insanın en sevdikleriyle sınanması iyi bilirim
hb yeterimmmmmmmmmmm...nasılsın bebeğim...?
sende saol saracım...
çok sevindim canım...tekrardan gelmiş geçmiş olsun saram....
aminnnnn canımm..Rabbim senden de razı olsun....sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
saol canım..iyiyiz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
cumanız hayırlı olsun
geçen gün bir sürü alıntı yaptım cevapları yazdım gönderirken kk beni çevrim dışı yapmasınmı tabi yazdığım herşeyde yalan oldu
tekrar yazamadımda neyse bugün dışarda işlerim vardı anca geldim onun için daha yemek yapacam bi ara yazarım tekrar
sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?