Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hayırlısı olsun canım, peki Memoriale gidip görüşmeyecek misin, buralara kadar gelmişken:44:
Sitelerine şöyle bir baktım da bayağı bir iddialı görünüyorlar, ama aslını Allah bilir:44:

tatlım şu anda bebek en son düşündüğüm şeyler sırasına geriledi memoriala yada başka bi hastaneye gitmeyi düşünmüyorum Allah önce sağlık versin başka bişey istemiyorum bebek hayırlıysa gelsin değilse gelmesin yarın eşim sağlıkla çıksın anjiyodan bebek olsada olur olmasada

geçmiş olsun canımm dr gitseydin keşke canımmm ablamda miyom vardı buradaki dr ameliyat olsun demişti bende bizim merkezden bir dr götürdüm şimdilik kontrol edelim gerek görürsek ilerde alırız dedi

geçmiş olsun yetercim Rabbim şifa versin ablana

ohhh kızlar sonunda topiğimize girebiliyorum okuyabiliyorum ve yazabiliyorum
2 gündür bunları yapamıyordum da
saracıma ö.mesaj attım görmemiş herhalde neyse artık burdayım

geçmiş olsn canım inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
benim babam da 4 ay önce anjio oldu çok stresliydi
dualarımdasın saracım

amin canım sağol senin babanada geçmiş olsun

tatlım mesaj kutunu boşalt sana cevap yazacaktım ama gönderemedim
buradan söyleyeyim bazen topiğe bende gelemeyebiliyorum neden oluyo bilmiyorum ama internet explorer yerine mozilla yada google crohmu dene o işe yarayabiliyo

sağol canım
onu hiç düşünmemiştim bi daha olursa onu deniyim
cevap yazdım yukarda canım mesaj kutunu boşalt

tamam tatlım

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

sağolun kızlar

çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti

oy kuzum geçmişler olsun rabbim bir daha yaşatmasınnn ne zordur insanın en sevdikleriyle sınanması iyi bilirim

hb yeterimmmmmmmmmmm...nasılsın bebeğim...?
amin leyloşum sağol canım menim
sende saol saracım...
sağolun kızlar

çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti
çok sevindim canım...tekrardan gelmiş geçmiş olsun saram....

selam kızlar nasılsınız

cumanız hayırlı olsun

geçen gün bir sürü alıntı yaptım cevapları yazdım gönderirken kk beni çevrim dışı yapmasınmı tabi yazdığım herşeyde yalan oldu
tekrar yazamadımda neyse bugün dışarda işlerim vardı anca geldim onun için daha yemek yapacam bi ara yazarım tekrar

saol canım..iyiyiz sen nasılsın?

sağolun kızlar

saracım çok geçmiş olsun ALLAH sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…