Sabırla Bebeğini Bekleyenler

CAN ONLAR CAN KUZUM GEMİŞ OLSUNNNNN DİKKAT ET KENDİNE

ben aklıma estikçe yazarım sen mesaj kutunu her daim hazır tut

tamam canım zaten hepsini sildim uzun süre yeter

kolay gelsin canımmm iyiyim sabah bıdıkla ve cimcime ile kahvaltı yaptım nasıl iyi olmam bana çok iyi geliyorlar

maşallah canım41 binkere iyi gelmezlermi insanın canına can katıyorlar
hatta yeğenlerimi sseverken düşünüyorum kendi çocuğum olduğunda bundan daha fazla severmiyim diye

bu soruyu bende çok sık sorarım kendime

Saram evine hoşgittin canım, gerçi biraz erken oldu ama olsun

Oyyy oyyyy ben bunu hep diyorum biliyosun ama nedek bacım bize de ayrı olmak düşmüş

duaların için sağol canım Allah razı olsun

bursada acıbadem hastanesinde yaptırdık canım
Neyseki geçti artık canım

Kim benim türkümü çalmışsın

Nazcım komşudan almak sıkıntılı iş ya, biz de daha hesaplı olur diye komşudan alıyorduk daha önce.Ama istediklerinde kesiyorlardı bize sormadan ayıp olmasın diye bişey demediğimiz için çok netsiz kaldığımız günler oldu.Sonra mobil internet aldık inan daha hesaplı hem de sorunsuz bence siz de öyle yapın milletin keyfini beklemeyin

züğürt tesellisi değil canım doğrusu bu hayatta olsunlar sağlıklı olsunlar varsın uzakta olsunlar

Yani kötü bir durumda olup yakın olacağımıza uzak olup sağlıklı mutlu olunsun bize yeter napalım

Yeter maşallah ikisine de ama hele cimcime bal bal
Rabbim tez zaman da hepimize nasip etsin.

nerelerdesin kaçak neden gelmiyosun topiğe

nerelerdesin kaçak neden gelmiyosun topiğe

Men buralardayım kaçak asıl sen nerelerdesin uleynnnnnnnnnnn
Annadım teyzem hacdan gelmişti yoğundun
e sonra evine gittin kocişe sarıldın uyudun
İnsan bi demez mi " men topik başıyam topic ihmale gelmez kuzularım o yana bu yana kaçarlar " diye hı

Neysem gevezeliki bırakıp gelelim asıl mevzuya, Saram dün silmeyecem dediğim camları havayı güzel görünce galeyana geldim ha gayret dedim hepsini bir gün de sildim ama öldüm anam
Tam son camı silerkene Yeter kardeşim aradı iki muhabbetin belini kırdık ben de dinlendim ohhh eyi geldi
Bugün de galeyanım devam edir perdeleri yıhiram ( bu arada Erzurum şivesi konuşasım geli, geçen Erzurumlu arkadaşa gittim de)
İşti böyle bacım sen üşütmüşsün galiba geçmiş olsun canım, ben de midem bulanıyor deyince senin doğal denemenler tuttu mu ne düşünüyordum:44::44::44:

tızım bi kere evime yeni geldim ama yolda üşüttüm sanırım hastayım bugün oruç tutacaktım onuda yapamadım topiğe ara ara baktım ama kimse olmayınca yazmadım yoksam topiğimin başındayım uleeeeeen bi yere gidemezsiniz kırarım dizlerinizi dermişim

demek camları sildin ha güle güle kirlet canım kendini yorma bu havalar aldatıcı sende hasta olma

midemin bulantısı hem adetin yakın oluşundan hatta yarın yani ondan bide sinüzitten canım bu ay doğal çalışma çok fazla olamadı o yüzden hiç ümidim yok gibi bişey

Sağol canım teşekkür ederim , perdelerin bir kısmını yıkayıp astım şimdi ötekiler yıkanıyor ama keyfim kursağımda kaldı ya, Rana hastalandı teyzesi
Sabah 5 te kustu o saatten beri ara ara şimdiye kadar 5. oldu kusması.Az önce çıkarmıştı hemen uykuya daldı kuzum. Kendiliğinden geçmesini bekliyorum inşallah tekrar kusmaz yoksa doktora götürücem, ama ilaç vermek de istemiyorum bünyesine.Rabbim şifa versin inşallah.Kuzum da üşütmeye bağlı kusma daha önce de olumştu yine üşüttü diye düşünüyorum ama bir kaç kez olunca acaba yediği bi şey mi dokundu midesine anlamadım ki:44:

nane kaynatıp içir canım mide bulantısına iyi geliyor ama bak geçmezse doktora götür çok geçmiş olsun canım

nane kaynatıp içir canım mide bulantısına iyi geliyor ama bak geçmezse doktora götür çok geçmiş olsun canım

Ben de netten ne yapabilirim diye araştırıyorum,nane iyi geliyor , ama inşallah Rana içer. Sadece biraz su içmişti onu da çıkardı.
Doktora gidilmesi çok da gerekli olmadıkça tavsiye edilmiyor okuduğum kadarıyla , en iyisi evde atlatmaya çalışmak.Mecbur kalırsam götürücem ama inşallah geçer ya.

havalar değişiyo ondan olmuş olabilir bide dün ne yedi onları bi gözden geçir bakalım belki bişey dokunmuştur midesine hani tatlı tuzlu şeyleri bi arada yediyse yada çikolatayı fazla kaçırdıysa mideye dokunmuş olabilir

Sen napıyosun Saram işte misin? Eşin nasıl oldu?

işteyim canım ama kendimi iyi hissetmiyom hapşırıp duruyom şimdi bi fincan ayvalı ıhlamur çayı içtim boğazım yumuşasın diye inşallah iyi gelir

eşim iyi çok şükür canım sağol

evdede bir sürü ütü var hatresim yaaa ama yapacak takatim yok

Canım benim aklıma da yediklerinden mi diye geldi, akşam patates kızartması ve salata yedik.Acaba salata malzemelerini yıkarken gözümden kaçan temiz yıkayamadığım bir yer mi oldu diyorum?Ama biz de yedik.Çikolata neredeyse hiç yemez.

hatresim naneyi içirebilirsen şekersiz içir öyle daha etkili olur
Canım içsin de şekerli içsin. Rana' ya yemek yedirirken kırk takla atıyoruz eşimle inanır mısın?

patates kızartması ve salata mideye dokunmaz canım ama kızartma acaba ağırmı geldi midesine kızartma yağındanmı oldu diyecem ama kimse senin kadar dikkat etmez bu konulara yazdıklarından biliyorum

kıyamam yaa inşallah çabucak iyileşir canım menim

selam kızlar alıntı yapmıştım ama çıkmamış

saracım çok geçmiş olsun canım

hatres bacım çok geçmiş olsun ranişimize ne oldu hemencecik iyileşsin inş

biz de musabla yemek yiyoruz
babasının kalemi elinde oda oda dolaşıp baba diyo--***/

kızlar hadi buraya gelinnnnnnnnnnnn

musab koltuğa çıkıp duruyo
elektrik düğmesini açmak için
düşecek diye çok korkuyorum
ayrıca bu sabah tarttım 300 gr vermiş
bu kadar uğraşmama kilo aldıramıyorum ya çok üzülüyorum
bugün tetanoz aşım var benim
çok korkuyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…