Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin....

saracim canim evine hosgeldin bak sen olmayinca kimsede dogru durust gelmiyo bi daha hic bir yere kaybolma seker sey seni:))

bu arada cok sevindim hatresle tanismaniza ne guzel inanin bende cok isterim sizlerle tanismayi

bu arada efsunu hepinize cok slm var sara sen gittin diye cok uzulmustu

Selamlar kızlar, hayırlı sabahlar olsun hepinize

Allah şifalar versin canım, hastalıklar yapışkan olmuş sanki, Allahım daha beterlerinden korusun bizleri.
Benim romatizmalarım bu sene gerçekten iyi azdılar. Allahım hayırlısıyla şifa versin inşallah.
Bugün buraya çok yağmur yağmış gece, yarın da kar gelir dediğin gibi belki.

merhaba sabırla bekleyen hatunlaarr

İkramayacım hoşgeldin topiğimize, nasılsın Hep gel bekleriz seni de.

Evet tanışmamız çok güzel oldu. Sarayla biz de dedik zaten keşke diğer kızlarla da tanışsak ne güzel olurdu diye
Efsuna bizden de çok slm söyle, onu merak ediyorum ya, kk ya hiç mi giremiyor, gelip iki kelam etse iyi olurdu

amin canım Rabbim hepimize şifa versin

sende dikkat et kendine soğuk hava romatizmayı kötü etkiler

hoşbulduk canım

kısmet olursa birgün seninlede tanışırız bellimi olur bende çok isterim inan

efsunu bende çok özledim söyle o vefasıza insan iki dakkalığınada olsa gelir bi haber verir dimi bide çok selam söyle benden de canım

aaaa ne güzel yeniden tedaviyemi başlayacaksın inan çok sevindim hadi hayırlısı istanbuldasın madem memorialı düşün derim canım yaaaa

evet canım sürekli doktor arayışındayım bakalım neresi uğurlu ve hayırlı gelecekse orda başlamayı nasip etsin RABBİM
tamda ezan okunuyor

efsunu düşünüyordum bende neden gelmiyor diye
neden gelmiyor acaba:26:

amin canım

insallah cNim herzaman beklerim evime sizleri... a.s solerim canim

canim onun laptopu yok ondan gelemio isyerinden girmekte yasakmis

sen nasilsin bi arada umarim tedavin olumlu sonuclanir rabbim en kisa zamanda anneligi tatdirir

canim cok sevindim sizin adiniza dostlugunuz daim olsun...

efsuna solerim selAminizi

rana nasil hatrescim?

kızlaaaaaar gelin hadi mısır patlattım çay demledim yiyip içip sohbet edek

prenseeeeeees,edaaaaaaa,hatreeeeees,yeteeeeeer,leylaaaaaaaa,kardeleeeeeen,maonyaaaa,efsuuuuuuuuuun,nazemiiiiiiir nerdesiniiiiiiiiiiiiz huuuuuuuuuuu

bende mısırı çok seviyorum

artık hep gel sohbet ederiz ne dersin

Mısırı sevilmezmi cnm ama ben fazla yiyemiyorum pıhtı sorunu olanlara iyi değilmiş
Cnm gelmezmiyim bende sabırla bebeğimi bekliyorum konu tam bana göre
İkimizde donmuş embriyo transferi yapılacak bol bol konuşuruz buarada sen ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun

her zaman beklerim canım menim

mısır pıhtı sorunu olanlara iyi değilmiymiş bunu bilmiyodum canım o halde fazla yeme sen herşey bebeklerimiz için dimi

benim donmuş embriyom kalmadı canım altı tane vardı malesef hepsini çözdürüp ikisini transfer ettiler oda kimyasal gebelikle sonuçlandı ama bu konuda sana elimden geldiğimce yardım ederim

ben şubat mart gibi yeniden başlamak istiyorum kilo vermem lazım ama hiç ilerleme kaydedemedim bu sıra bide hasta olunca diyet iyice güme gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…