çok güzel saracım çiçeğin insana nasıl iyi geliyor
bende istiyorum ama kirada olunca cesaret edemiyorum taşınırken zor olur diye
Canım bendeki çiçekleri görsen, valla kiracılık miracılık dinlemiyorum ha bre ekiyorum evimin her köşesi , balkonum çiçek doldu yer kalmadı çiçeklerdençok güzel saracım çiçeğin insana nasıl iyi geliyor
bende istiyorum ama kirada olunca cesaret edemiyorum taşınırken zor olur diye
kızlar hafta sonu misafirim var menümü yazayım topiğe gelince yorum yaparsınız
portakallı çiskek
portakallı damla çikolatalı kurabiye
peynirli börek
sultan lokumu
mercimek köftesi
kuru biber ve patlıcan dolması
kabak tatlısında yapsammı diye düşünüyorum
portakallı çiskeki bu geceden yaptımki ne kadar beklerse o kadar güzel oluyo
eşimle tartıştım o kadar canım sıkkınki bütün pastaları bu gecedenmi yapsam acaba mutfakta zaman geçirmek bana iyi geliyo
özelden yazsana canım face adınıSağol prensesim, amin.
Evet canım var.
saracım bayıldım ya
portakallı çiskek
peynirli börek
sultan lokumu
mercimek köftesi
eşimle tartıştım o kadar canım sıkkınki bütün pastaları bu gecedenmi yapsam acaba mutfakta zaman geçirmek bana iyi geliyo
çiçekleri bende çok seviyorum bende kiracıyım canım ama ev sahibi olana kadar çiçek bakmasam belki hiç ev sahibi olamayacam niye bu güzelliklerden mahrum kalayım ki
sen neler yapıyosun tedavin ne aşamada
portakallı çiskek
peynirli börek
sultan lokumu
mercimek köftesi
Saram biliyorum bu çiçeği , gerçekten de çok güzel oluyorlar.Çiçekleri de harika, bendeki de bunun biraz farklısı, çiçeklensin çeker koyarım inşallah. Çok güneş severler haberin ola
Canım bendeki çiçekleri görsen, valla kiracılık miracılık dinlemiyorum ha bre ekiyorum evimin her köşesi , balkonum çiçek doldu yer kalmadı çiçeklerden
Hakkaten ev sahibi olmayı beklesek hiç çiçek bakamayız belkide. Tedavilerden ev almaya para mı kalıyor bizlere
Canım menün gerçekten çok harika duruyor
Saram eşinle niye tartıştınız ki:44::44::44::44:
Boşver eşler bir tartışır bir barışır, evlilik böyle bir şey
Selamün aleyküm canlar
Nasılsınız? Netim kapalıydı bugün açıldı şükür.Artıkım burdayım inşallah.
Sadece son sayfaya biraz göz attım ama daha sonra alıntı yaparım inşallah.
Ben annemleri gönderdim
Hepinizi öpüyorum
Sağol prensesim, amin.
Evet canım var.
portakallı çiskek
peynirli börek
sultan lokumu
mercimek köftesi
aleyküm selam canımmm
Allah kavustursun canımmmmm
bende istiyorum özeldennnnn
çok güzelmiş ablam çiçeğin
benimde 1 çiçeğim var artık eşim menekşe almış bana
eline koluna sağlık ablam döktürmüşsün yine
yakın olsak bende gelmek isterdim bi akşam sana
bende çok baktım daha önceki 2 evimdede ama en son taşındığım yer biraz rutubetliydi ve çiçeklerim tek tek çürüdüler
insanda üzülüyor yıllarca baktığım çiçekler çürüyünce bende cesaret edemiyorum bidaha
tedavim dün kontrole gitmiştim 2 yumurtam var biri 11 biride 13 mlm olmuş iyi dedi yarın tekrar çağırdı pazarteside gidecem
bugün yumurtam çatlamasın diye bir iğne oldum
saracım sana bişey soracam nette baktım ama kafam karıştı normalde kaç mlm olunca çatlatma iğnesi vuruluyorsun:26:
kabak tatlısına hiç gerek yok menün de yok yok zaten, zengin bi menü herşey süper
ama sultan lokumunu merak ettim nasıl yapıyorsun bir ara tarifini yazarsan sevinirim
haklısın canım ben yıllarca bakıp büyüttüğüm çiçeklerim hepsi tek tek çürüyünce bidaha korkuyorum yetiştirmeye
nasıl çürüdü derseniz dipleri hiç kurumuyordu kurumayınca suda dökemiyorsun buseferde üstü bi tuhaf oluyodu
bi gün büyük yapraklı çiçeğim vardı en sevdiğim çiçeğim baktım, kırılmış gibi duruyor kökü çürümüş sonra yine suya falan koydum ama filizlenmedi bende ondan sonra cesaret edemedim ama geçen sene zambak almıştım 3 tane değişik renklerde onlarda mevsimlik oluyor zaten
özelden yazsana canım face adını
saracım bayıldım ya
ben çok seviyorum çiçekleri de cesaret edemiyorum beceremezsem diye
menün harika canım kabak tatlısına da hiç gerek yok bence
ben de canım sıkkınken mutfakta çok zaman geçiririm gerçekten insana çok iyi geliyor
hayırlı pazarlar canlar
bi kaç gündür üstümdeki etki gitsin diye bekledim okudum sadece sizi
beni en iyi anlayacak yine sizler oldugunuz için ilk sizinle paylaşmak istedim
gecen ayki kontrolümde doktorum yumurtalık rezervimi az gördüğü için test istemiş ve sonuc düşük çıkmıştı
bu ayki kontrolümde perşembe günü doktorum daha muayeneye başlamadan sonucu görünce çok düşük çıkmış dedi
muayeneye başlar başlamazda hemen tüp bebek dedi sekreteride suan sartlarımın uymadığını 3 yılımın dolmadıgını söyledi
bu sonucu bekliyordum ben test sonucundan sonra ama yinede zormuş
3 tane yımırtam varmış yine doktor bence bu yumurtaları bulmuşken hemen deneyelim dedi eşinde burdaysa görüşelim dedi
bütün muayeneleri bekledik bitsin diye o ara diğer sekreterlerden bilgi aldım ben devlet karsılamazsa maliyeti ne kdr olur diye
eşimede bilgi verdim doktoru beklerkensakin gibiydi ama bi an önce cıkmak istedi hastaneden benim gibi
doktorla konustuk bence yumurta varken deneyin 3 ay sonra belki hiç yumurta bulamayız belkide daha iyi yumurtalar buladabiliriz
karar sizin dedi eşim ilk başta hemen olsun düşüncesinde oldugu için ön hazırlık için ilaç verdi doktor
şuan o kdr karışık düşünceler içindeyim ki allak bullak halledyim
önce netten tüp bebeğin maliyetini arastırdım sonra nasıl olacagını nasıl ilerleyecegini
kafam o kdr karışıkki daha fazla korktum bu süreçten hazırmıyım değilmiyim yada ne düşünmem lasım hiç bilmiyorum :26::26::26::26:
Rabbim dağına göre kar verirmiş yaaa o bende bu gücü bulmuş ki bana bu sınavı verdi diyrm
ama sanırım en fazla morale ihtiyacım var bu dönemde
eşim kv söylemiş ilk gün doktor sonrası ertesi akşam otururken sordu bende değerleri felan söyledim
oda duyumlarını söledi hastanede yatmış bi tanıdıgının kızı 15 gün
(ilk canımı sıkacak şeyide hemen yaptı saolsun
acılı ezme vardı evde lahmacunların yanında gelen bi gece önceden kalma çatal aldım onu yiyecektim
bence sen artık böle şeyler yeme dedibende götürdüm buz dolabına koydum aynen )
3 yılımın dolmasına çok az kaldı 2.5 ay kadar felan ben o süreye kdr bekleyip soğan ve incir kürü deneme taraftarıyım
eşimde hemen olsun konumundaydı ama maddi acıdan zor olacagı ve ilk deneme de garantisi olmadıgı için bekleyelim dedim ben
daha yolun başındayız ve ya tutmazsa ilk denemede diye böle düşündüm ama bilmiyorum
kızlar bana bi akıl verin nasıl olacak bu işler,nasıl ilerleyecek, aşamaları ne ???
o kdr karman çorman bi haldeyim ki gülümseyemiyrm bile
karşınıza böle bi efsun çıkarmak istemezdim neşe kaynağınız olarak ama hayat işte
sizi kocamannn öpüyorummm canlar güzel bi pazar gecirmeniz dileğimleee
sizi çok seviyom mennnn
abla paylaşma sunları yaaawww gözüm kalıyo vallahiiii
zaten sıkıntıdan 3 kilo verdim
tatlım daha öncede dediğim gibi amh değerine bakma sen değeri çok düşük olupta bebeği olanlar var tüp bebek tedavi süreci yorucu ama Rabbim bun layk görmüşse katlanmaktan başka çare yok maliyete gelince devlet katkısı olmadan özel hastanelerde 6000 - 7000 civarı ilaçlar dahil ama devlet katkısı olursa bu meblağ düşer birde devlette yapabilmeniz için üç aşılama denemeniz lazım daha sonra tüp bebek tedavisi yapılıyo bildiğim kadarıyla bunuda bir araştır canını sıkma tüp bebek tedavisi korkulacak bir olay değil riskleri var evet ama hayatta neyin riski yok ki birde böyle düşün
kaynananıda hiç kafana takma bırak konuşsun dursun bu dönemde stres hiç iyi değil inan bana tecrübe konuşuyo
kıyamam gözün kalıyo demek hakkını helal et o vakit ne bileyim yaptığım şeyleri paylaşmak hoşuma gidiyo ama haklısın canı isteyenler olur dimi
sıkıntıdan kilo verdin demek bende sıkılınca kilo alırım çünkü daha çok yemek yerim
şimdi ben gidip yeni aldığım saksılarıma çiçeklerimi ekeyim sonrada resim çekip size göstereyim kızlar saksılarım çok şirin yaaaaaa
tatlım genelde 20 mm olunca yumoşlar çatlatma iğnesi vuruyosun senin yumşlarda iyiymiş dahada büyüyüp bebek olurlar arkadaşıma inşallah
hayırlı pazarlar canlar
bi kaç gündür üstümdeki etki gitsin diye bekledim okudum sadece sizi
beni en iyi anlayacak yine sizler oldugunuz için ilk sizinle paylaşmak istedim
gecen ayki kontrolümde doktorum yumurtalık rezervimi az gördüğü için test istemiş ve sonuc düşük çıkmıştı
bu ayki kontrolümde perşembe günü doktorum daha muayeneye başlamadan sonucu görünce çok düşük çıkmış dedi
muayeneye başlar başlamazda hemen tüp bebek dedi sekreteride suan sartlarımın uymadığını 3 yılımın dolmadıgını söyledi
bu sonucu bekliyordum ben test sonucundan sonra ama yinede zormuş
3 tane yımırtam varmış yine doktor bence bu yumurtaları bulmuşken hemen deneyelim dedi eşinde burdaysa görüşelim dedi
bütün muayeneleri bekledik bitsin diye o ara diğer sekreterlerden bilgi aldım ben devlet karsılamazsa maliyeti ne kdr olur diye
eşimede bilgi verdim doktoru beklerkensakin gibiydi ama bi an önce cıkmak istedi hastaneden benim gibi
doktorla konustuk bence yumurta varken deneyin 3 ay sonra belki hiç yumurta bulamayız belkide daha iyi yumurtalar buladabiliriz
karar sizin dedi eşim ilk başta hemen olsun düşüncesinde oldugu için ön hazırlık için ilaç verdi doktor
şuan o kdr karışık düşünceler içindeyim ki allak bullak halledyim
önce netten tüp bebeğin maliyetini arastırdım sonra nasıl olacagını nasıl ilerleyecegini
kafam o kdr karışıkki daha fazla korktum bu süreçten hazırmıyım değilmiyim yada ne düşünmem lasım hiç bilmiyorum :26::26::26::26:
Rabbim dağına göre kar verirmiş yaaa o bende bu gücü bulmuş ki bana bu sınavı verdi diyrm
ama sanırım en fazla morale ihtiyacım var bu dönemde
eşim kv söylemiş ilk gün doktor sonrası ertesi akşam otururken sordu bende değerleri felan söyledim
oda duyumlarını söledi hastanede yatmış bi tanıdıgının kızı 15 gün
(ilk canımı sıkacak şeyide hemen yaptı saolsun
acılı ezme vardı evde lahmacunların yanında gelen bi gece önceden kalma çatal aldım onu yiyecektim
bence sen artık böle şeyler yeme dedibende götürdüm buz dolabına koydum aynen )
3 yılımın dolmasına çok az kaldı 2.5 ay kadar felan ben o süreye kdr bekleyip soğan ve incir kürü deneme taraftarıyım
eşimde hemen olsun konumundaydı ama maddi acıdan zor olacagı ve ilk deneme de garantisi olmadıgı için bekleyelim dedim ben
daha yolun başındayız ve ya tutmazsa ilk denemede diye böle düşündüm ama bilmiyorum
kızlar bana bi akıl verin nasıl olacak bu işler,nasıl ilerleyecek, aşamaları ne ???
o kdr karman çorman bi haldeyim ki gülümseyemiyrm bile
karşınıza böle bi efsun çıkarmak istemezdim neşe kaynağınız olarak ama hayat işte
sizi kocamannn öpüyorummm canlar güzel bi pazar gecirmeniz dileğimleee
sizi çok seviyom mennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?