- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
hah işte böyle akıllı ol kızımçok çok çok haklısınız bacılarım canlarım
özür dilerim aslında asıl düşüncelerim bunlar değil
tabiki bu benim bizim hepimizin sınavı
yokdan var eden Yaradanımıza herşey için şükürler olsun
biliyorum herseyin vakti zamanı var Rabbim hepimize nasip edecek işşallahh o güzel duyguyu
zor yada kolay o gün gelince mecburn yaşayacagım yaşamam gereken neyse Rabbimin yazdıgı yazım neyse
aslında bazen kendimi o kdr güçlü hissediyorum ki diyrm Rabbim benim dayanavcagımı bildiği için beni bununla sınıyo
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki kale gibi burdayım evalllahhh Rabbimin izniyle
dün canım sıkkındı bayaaaeşimde geç gldi biraz bende saldım kendimi işte
iyiki siz varsınız hayatımda iyiki girmişim kk ye bulmuşum sizleri
Allah hepinizden razı olsun gönlünüzde ne dilekleriniz varsa sizi nlara kavustursun inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aleyküm selam prensesim, he valla canım topikte genelde yalnız dolaştım.
Çok sağol canım, yarın benim sonuçlarımı göstericem doktora bakalım ne diyecek:44:
Canım aslında ben senden uzun bir süre önce çıkmışım ama çıktıktan sonra da ışıklarımız yanıyor , sanırım yine öyle olmuş
Hani menekşenin resmi
Hah şöyle gel hizaya
Amin canım hepimizin muradını rabbim hayırlısıyla versin inşallah
hah işte böyle akıllı ol kızım
Rabbim büyük ol desin yeterki
inş çok güzel haberler alırsın canımhımm anladım tatlım
yüklemeye çalışayım bakalım
çok çok çok haklısınız bacılarım canlarım
özür dilerim aslında asıl düşüncelerim bunlar değil
tabiki bu benim bizim hepimizin sınavı
yokdan var eden Yaradanımıza herşey için şükürler olsun
biliyorum herseyin vakti zamanı var Rabbim hepimize nasip edecek işşallahh o güzel duyguyu
zor yada kolay o gün gelince mecburn yaşayacagım yaşamam gereken neyse Rabbimin yazdıgı yazım neyse
aslında bazen kendimi o kdr güçlü hissediyorum ki diyrm Rabbim benim dayanavcagımı bildiği için beni bununla sınıyo
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki kale gibi burdayım evalllahhh Rabbimin izniyle
dün canım sıkkındı bayaaaeşimde geç gldi biraz bende saldım kendimi işte
iyiki siz varsınız hayatımda iyiki girmişim kk ye bulmuşum sizleri
Allah hepinizden razı olsun gönlünüzde ne dilekleriniz varsa sizi nlara kavustursun inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nazcım Allah razı olsun. Senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah 7 nisanda topic böyle olacak
Amin canım inşallah.
Kızlar selam henüz doktora gitmedim, size bir selam vereyim dedim. Rana uyuyor kalkınca kahvaltımızı yapıp gidicez inşallah .
Dün eşimin tansiyonu yine 18 - 10, 17 10 u gösterince gece 12 de acile gittik. Doktor da ölçtü orda da 16 - 10 çıktı. Bir ilaç verip yarım saat sonra tekrar kontrol ettiler 13 oldu. Eve geldiğimizde saat 1, 5 tu. 2 de ancak uyuduk , ben de yeni uyandım Rana da biraz daha uyusun bari dedim.
Amin canım inşallah.
Kızlar selam henüz doktora gitmedim, size bir selam vereyim dedim. Rana uyuyor kalkınca kahvaltımızı yapıp gidicez inşallah .
Dün eşimin tansiyonu yine 18 - 10, 17 10 u gösterince gece 12 de acile gittik. Doktor da ölçtü orda da 16 - 10 çıktı. Bir ilaç verip yarım saat sonra tekrar kontrol ettiler 13 oldu. Eve geldiğimizde saat 1, 5 tu. 2 de ancak uyuduk , ben de yeni uyandım Rana da biraz daha uyusun bari dedim.
Hah şöyle gel hizayaAmin canım hepimizin muradını rabbim hayırlısıyla versin inşallah
hah işte böyle akıllı ol kızım Rabbim büyük ol desin yeterki
inş çok güzel haberler alırsın canımhımm anladım tatlım yüklemeye çalışayım bakalım
ahanda şöyle daha ilk sorunda yıkılma
inşallah
Amin canım inşallah.
kızlar mrhb ben geldim pz bozuktu nettimdeki sorun hala devam ediyor ama burada olmak çok güzel
leman samın bi şarkısı var kızlar bilmem dinledinizmi hiç
daha gidecek çok yolumz var güzel yarim daha gidecek yolumuz varrrrr
aynen daha yolun başındayım ve asla pes etmicem Rabbim bizi sınıyor bunada şükür
dermansız dert vermesin yeterki, arada isyan moduna gecebiliyo işte insan bazı şeyler üst üste gelince
ama sizin gibi dostları olunca bi güzel sirkelenip kendine geliyoveriyo işte
sirkelenmek deyince aklıma sirkelet hamiş kal topişi geldi
ne çok gülmüştük eşimle ona yaaaa
hatta denemeye kalkmıştıkta gülmekten sirkelenememiştik bilem
canım çok geçmiş olsun eşine
hoşgeldin canımmm
özledik seniiii
Gel artık tızım, bak yerin çok görünüyorkızlar mrhb ben geldim pz bozuktu nettimdeki sorun hala devam ediyor ama burada olmak çok güzel
Canım sonuçları aldım almasına ama kan işleme geçinceye kadar pıhtılaşmış ve numuneyi reddetmmişler. Ama sonuç çıkmış yine de, fakat doktor net bir şey demedi normal dedi, ama tedavini gören doktora göster, o söylesin dedi:44::44:çok geçmiş olsun canım
sonuçları falan da merak ediyorum gelip haber ver
aynen daha yolun başındayım ve asla pes etmicem Rabbim bizi sınıyor bunada şükür
dermansız dert vermesin yeterki, arada isyan moduna gecebiliyo işte insan bazı şeyler üst üste gelince
hoşgeldin canımmm
özledik seniiii
hoşgeldin canımmm
özledik seniiii
Gel artık tızım, bak yerin çok görünüyor
Canım sonuçları aldım almasına ama kan işleme geçinceye kadar pıhtılaşmış ve numuneyi reddetmmişler. Ama sonuç çıkmış yine de, fakat doktor net bir şey demedi normal dedi, ama tedavini gören doktora göster, o söylesin dedi:44::44:
Öyle sanıyorum ki kanı çok bekletmişler ve pıhtılaşma olmuş, dolayısıyla da sonuç içime sinmedi, üniversite hastanesine gidip yaptırıcam inşallah.
Sen napıyorsun , yakışıklı Musab' ımız nasıl annesi
Prensesim Musab' ı kendime damat olarak seçecem haberin ola
Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de
kızlar mrhb ben geldim pz bozuktu nettimdeki sorun hala devam ediyor ama burada olmak çok güzel
Gel artık tızım, bak yerin çok görünüyor
Canım sonuçları aldım almasına ama kan işleme geçinceye kadar pıhtılaşmış ve numuneyi reddetmmişler. Ama sonuç çıkmış yine de, fakat doktor net bir şey demedi normal dedi, ama tedavini gören doktora göster, o söylesin dedi:44::44:
Öyle sanıyorum ki kanı çok bekletmişler ve pıhtılaşma olmuş, dolayısıyla da sonuç içime sinmedi, üniversite hastanesine gidip yaptırıcam inşallah.
Sen napıyorsun , yakışıklı Musab' ımız nasıl annesi
Prensesim Musab' ı kendime damat olarak seçecem haberin ola
Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de
aynen bizdebide üstüne belimi incitmiştim
çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah
hoşgeldin canımmm
özledik seniiii
aynen bizdebide üstüne belimi incitmiştim
çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah
Saram eşimin fakültede bir yakını var ona bize randevu almasını söyledik, bana en erken nisanın 27sine bulabilmiş , demek netten ya da telden alsam kesin 6 ay sonrasına gün verirlerdihatresi,m konuştuk seninle ama burayada yazayım bencede fakültede ayrıntılı yaptır için rahat etsin canım
can dostlarımBENİ ÖZELEMİŞLER SAĞOLUN KIZLAR SEVİYORUM SİZİ BU GÜN EVDE TADİLAT VARDI :26::26 ARKE DÖŞETTİK OFF BİTTİM YAAA ÖLÜYORUM YORGUNLUKTANN
siz özlenmeyecek hatunlarmısınız
sağol canım, inşallah rabbimin izniyle hamilesindir
Saram eşimin fakültede bir yakını var ona bize randevu almasını söyledik, bana en erken nisanın 27sine bulabilmiş , demek netten ya da telden alsam kesin 6 ay sonrasına gün verirlerdi
He özledik nolmuş yani, yohsam sen özlemedin mi
Ooo ne güzel evde değişiklik var yani
Ya hu kızlar benim bazen durup dururken bir sıkıntı , bir burukluk çöküyor içime:26::26::26::26::26::26:
Ve şimdi yine öyle oldum:26::26::26::26:
Siz de bazen yok yere durup dururken böyle oluyor musunuz ya
Sağol canım, inşallah Rabbimin izniyle hamilesindir
Saram eşimin fakültede bir yakını var ona bize randevu almasını söyledik, bana en erken nisanın 27sine bulabilmiş , demek netten ya da telden alsam kesin 6 ay sonrasına gün verirlerdi
He özledik nolmuş yani, yohsam sen özlemedin mi
Ooo ne güzel evde değişiklik var yani
Ya hu kızlar benim bazen durup dururken bir sıkıntı , bir burukluk çöküyor içime:26::26::26::26::26::26:
Ve şimdi yine öyle oldum:26::26::26::26:
Siz de bazen yok yere durup dururken böyle oluyor musunuz ya
Ağlamak rahatlatır insanı yeterim ben ağlamak yerine agresif oluyorum, Allah bizleri her türlü sıkıntıdan muhafaza eylesin inşallah.siz özlenmeyecek hatunlarmısınızhemde nasıl özledimmmm bende de oluyor ve sonu gözyaşıyla bitiyor hatersim
inşallah canım son iki gün kaldı öğrenmeme:18::18::18:
benimde olur içim sıkılır nefes almakta zorlanırım hiç bişeyden zevk almam bide üstüne ağlamaklı şarkılar dinledinmi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?