Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hah işte böyle akıllı ol kızım
Rabbim büyük ol desin yeterki

inş çok güzel haberler alırsın canımhımm anladım tatlım
yüklemeye çalışayım bakalım

hah işte böyle akıllı ol kızım
Rabbim büyük ol desin yeterki

inş çok güzel haberler alırsın canımhımm anladım tatlım
yüklemeye çalışayım bakalım

Amin canım inşallah.

Kızlar selam henüz doktora gitmedim, size bir selam vereyim dedim. Rana uyuyor kalkınca kahvaltımızı yapıp gidicez inşallah .
Dün eşimin tansiyonu yine 18 - 10, 17 10 u gösterince gece 12 de acile gittik. Doktor da ölçtü orda da 16 - 10 çıktı. Bir ilaç verip yarım saat sonra tekrar kontrol ettiler 13 oldu. Eve geldiğimizde saat 1, 5 tu. 2 de ancak uyuduk , ben de yeni uyandım Rana da biraz daha uyusun bari dedim.

ahanda şöyle daha ilk sorunda yıkılma

Nazcım Allah razı olsun. Senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah 7 nisanda topic böyle olacak

inşallah

geçmiş olsun canım simdi nasıl esin inşallah iyidir doktora gittinmi yarin arayacam seni simdi misafirim var

kızlar mrhb ben geldim pz bozuktu nettimdeki sorun hala devam ediyor ama burada olmak çok güzel

çok geçmiş olsun canım
sonuçları falan da merak ediyorum gelip haber ver

Hah şöyle gel hizayaAmin canım hepimizin muradını rabbim hayırlısıyla versin inşallah
hah işte böyle akıllı ol kızım Rabbim büyük ol desin yeterki
inş çok güzel haberler alırsın canımhımm anladım tatlım yüklemeye çalışayım bakalım
ahanda şöyle daha ilk sorunda yıkılma
inşallah

leman samın bi şarkısı var kızlar bilmem dinledinizmi hiç

daha gidecek çok yolumz var güzel yarim daha gidecek yolumuz varrrrr

aynen daha yolun başındayım ve asla pes etmicem Rabbim bizi sınıyor bunada şükür
dermansız dert vermesin yeterki, arada isyan moduna gecebiliyo işte insan bazı şeyler üst üste gelince
ama sizin gibi dostları olunca bi güzel sirkelenip kendine geliyoveriyo işte
sirkelenmek deyince aklıma sirkelet hamiş kal topişi geldi
ne çok gülmüştük eşimle ona yaaaa
hatta denemeye kalkmıştıkta gülmekten sirkelenememiştik bilem

canım çok geçmiş olsun eşine

kızlar mrhb ben geldim pz bozuktu nettimdeki sorun hala devam ediyor ama burada olmak çok güzel

hoşgeldin canımmm
özledik seniiii

Son düzenleme:

bende sizleri özledimmm

Gel artık tızım, bak yerin çok görünüyor
çok geçmiş olsun canım
sonuçları falan da merak ediyorum gelip haber ver
Canım sonuçları aldım almasına ama kan işleme geçinceye kadar pıhtılaşmış ve numuneyi reddetmmişler. Ama sonuç çıkmış yine de, fakat doktor net bir şey demedi normal dedi, ama tedavini gören doktora göster, o söylesin dedi:44::44:
Öyle sanıyorum ki kanı çok bekletmişler ve pıhtılaşma olmuş, dolayısıyla da sonuç içime sinmedi, üniversite hastanesine gidip yaptırıcam inşallah.
Sen napıyorsun , yakışıklı Musab' ımız nasıl annesi
Prensesim Musab' ı kendime damat olarak seçecem haberin ola

Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de

aynen bizde bide üstüne belimi incitmiştim

çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah

hatresi,m konuştuk seninle ama burayada yazayım bencede fakültede ayrıntılı yaptır için rahat etsin canım

çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah

nazocum test günün ne zaman inşallah bebeklerin tutunuyodur canım Rabbim yardımcın olsun

hep böyle neşeli ol efsuncum veee iyi silkelenmeler

can dostlarım BENİ ÖZELEMİŞLER SAĞOLUN KIZLAR SEVİYORUM SİZİ BU GÜN EVDE TADİLAT VARDI :26::26ARKE DÖŞETTİK OFF BİTTİM YAAA ÖLÜYORUM YORGUNLUKTANN

Sağol canım, inşallah Rabbimin izniyle hamilesindir
hatresi,m konuştuk seninle ama burayada yazayım bencede fakültede ayrıntılı yaptır için rahat etsin canım
Saram eşimin fakültede bir yakını var ona bize randevu almasını söyledik, bana en erken nisanın 27sine bulabilmiş , demek netten ya da telden alsam kesin 6 ay sonrasına gün verirlerdi
can dostlarım BENİ ÖZELEMİŞLER SAĞOLUN KIZLAR SEVİYORUM SİZİ BU GÜN EVDE TADİLAT VARDI :26::26ARKE DÖŞETTİK OFF BİTTİM YAAA ÖLÜYORUM YORGUNLUKTANN

He özledik nolmuş yani, yohsam sen özlemedin mi

Ooo ne güzel evde değişiklik var yani

Ya hu kızlar benim bazen durup dururken bir sıkıntı , bir burukluk çöküyor içime:26::26::26::26::26::26:
Ve şimdi yine öyle oldum:26::26::26::26:
Siz de bazen yok yere durup dururken böyle oluyor musunuz ya

Son düzenleme:
siz özlenmeyecek hatunlarmısınız hemde nasıl özledimmmm bendede oluyor ve sonu gözyaşıyla bitiyor hatersim

inşallah canım son iki gün kaldı öğrenmeme:18::18::18:

benimde olur içim sıkılır nefes almakta zorlanırım hiç bişeyden zevk almam bide üstüne ağlamaklı şarkılar dinledinmi tamam

Günaydın canlar cananlar
Bugün pek iyi alamadım uykumu o yüzden biraz gerginim tekrar uyuyayım dedim uyuyamadım da
Sizler de ne var ne yok?
Bugün nazın test günü:44::44::44::44:

siz özlenmeyecek hatunlarmısınız hemde nasıl özledimmmm bende de oluyor ve sonu gözyaşıyla bitiyor hatersim
Ağlamak rahatlatır insanı yeterim ben ağlamak yerine agresif oluyorum, Allah bizleri her türlü sıkıntıdan muhafaza eylesin inşallah.
inşallah canım son iki gün kaldı öğrenmeme:18::18::18:

benimde olur içim sıkılır nefes almakta zorlanırım hiç bişeyden zevk almam bide üstüne ağlamaklı şarkılar dinledinmi tamam

Sen inşallah bugün mutlu haberle dönersin topice canım, o zaman ağlamak yok gülmek var innnnnnnşşşşşaaaaaallllllaaaaaahhhhhhhh

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr Bu gün nazemirini günü olsun inşşşş hamiş haberi gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…