bakayım bulamazsam bende yaptıracam çiçeklik çünkü şart oldu hem evde çiçek köşesi olmuş olur dimi
evet resimlerini çek kare takımlarının merak ettim şimdi
bakayım bulamazsam bende yaptıracam çiçeklik çünkü şart oldu hem evde çiçek köşesi olmuş olur dimi
evet resimlerini çek kare takımlarının merak ettim şimdi
kızlar size özenip kandime menekşe aldım
bakımı nasıl yapılır hiç bir fikrim yok
amin canım
selam kızlar
bugün yumurtalarım toplandı üstelikte uyutmadan az yumurtam varmış ondan
ama ben mahvoldum 2 yumurta alınana kadar emriyologda hemşirelere kızdı madem hasta korkuyor neden uyutmadınız diye
kendime zor geldim hem can acısı hem psikolojik olarak
selam kızlar
ama ben mahvoldum 2 yumurta alınana kadar emriyologda hemşirelere kızdı madem hasta korkuyor neden uyutmadınız diye
benim mermerden vardı 5 li ayrıyeten ben dibinede çiçek koyuyordum yanlarına falan bahçe gibi ne kadar güzel oluyordu köşe
Çekip koyucam inşallah, henüz kutusundan bile çıkarmadım.
İnşallah bulursun çiçekliği.
Canım menekşeni akşam güneşini gören bir penceren varsa oraya koy ya da sabahın ilk ışıklarını alan bir pencereye. Bir de suyunu alttaki tabağından az az ver , menekşe çok fazla güneşi de, suyu da sevmez. Suyunu fazla verirsen kök çürümesiyle kaybedersin menekşeni. Ayrıca menekeşeler küçük saksı severler, kökleri çok büyümez zaten. Sen de resmini koysana menekşenin
Canım çok geçmiş olsun, Allah sonunu hayırlısıyla getirsin inşallah.Kaç yumurtan oldu ? Rabbim gönlüne göre versin.
Kızlar bugün eşim iş yerinde hastalanmış tansiyonu fırlamış.Akşam gelince doktora gittik, çok şükür bir sıkıntı yok.Hastaneye hazır gelmişken e ben de adetimin 3.günündeyken bi hormonlarıma baktırayım dedim.Doktor şikayetin ne dedi, çoçuk istiyorum olmuyor dedim, yaşımı sordu 40 deyince bu yaştan sonra biraz zor dedi
Yine beni üzen cevapBen de biliyorum bu kritik noktayı ama bu doktorların hastalara hemen negatif yaklaşımı Hani yalancktan da olsa insana bir pozitif yaklaşımı neden sergilemezler ya, insanlar için moralin ne kadar önemli olduğunu bilmelerine rağmen:44:
Allah ne derse o olur oysa ki...
kızlar size özenip kandime menekşe aldım
bakımı nasıl yapılır hiç bir fikrim yok
amin canım
aaaaa ne güzel resmini koysana prensesim ne renk aldın menekşeyi
Canım menekşeni akşam güneşini gören bir penceren varsa oraya koy ya da sabahın ilk ışıklarını alan bir pencereye. Bir de suyunu alttaki tabağından az az ver , menekşe çok fazla güneşi de, suyu da sevmez. Suyunu fazla verirsen kök çürümesiyle kaybedersin menekşeni. Ayrıca menekeşeler küçük saksı severler, kökleri çok büyümez zaten. Sen de resmini koysana menekşenin
Canım çok geçmiş olsun, Allah sonunu hayırlısıyla getirsin inşallah.Kaç yumurtan oldu ? Rabbim gönlüne göre versin.
Kızlar bugün eşim iş yerinde hastalanmış tansiyonu fırlamış.Akşam gelince doktora gittik, çok şükür bir sıkıntı yok.Hastaneye hazır gelmişken e ben de adetimin 3.günündeyken bi hormonlarıma baktırayım dedim.Doktor şikayetin ne dedi, çoçuk istiyorum olmuyor dedim, yaşımı sordu 40 deyince bu yaştan sonra biraz zor dedi
Yine beni üzen cevapBen de biliyorum bu kritik noktayı ama bu doktorların hastalara hemen negatif yaklaşımı Hani yalancktan da olsa insana bir pozitif yaklaşımı neden sergilemezler ya, insanlar için moralin ne kadar önemli olduğunu bilmelerine rağmen:44:
tatlım neden uyutmadılarki kaç yumoş olursa olsun hastanın konforu açısından bile uyutmaları gerekirdi ama olan olmuş inşallah sonu bebişli olurda çektiğin acıyı unutursun canım
güzel olur tabi çiçekler güzel olmazmı
geçmiş olsun canım neyseki önemli bişeyi yokmuş
sende doktorları takma kafaya alıştık artık onların bu yaklaşımına
zaten yirmili yaşlarda olsak sorunumuzda yokken niyer tüp bebek yapalım dimi töbe töbe
sağol canım amiiinnn
2 tane toplandı bugünde merkezden aradılar yarın 11 de transferim olacak
bencede uyutmaları lazımdı şimdi yarın için daha çok korkmaya başladım uf yarın akşam olsun istiyorum
sağol canım amiiinnn
bencede uyutmaları lazımdı şimdi yarın için daha çok korkmaya başladım uf yarın akşam olsun istiyorum
nazocum şu anda transferin gerçekleşmiş olması lazım inşallah sorunsuz geçmiştir ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuşlardır
Canım hayırlısıyla transferin gerçekleşmiştir umarım.Allah sonunu bebekli eylesin inşallah
çok sağolun 12:35 de oldu transfer iyi geçti şükür
2 yumurta toplanmıştı ikiside 1. kalitede dedi doktor herkese nasip olmaz böyle dedi
şimdi uzandım dinleniyorum inşallah sıkı sıkı tutunurlar
2 yumurta toplanmıştı ikiside 1. kalitede dedi doktor herkese nasip olmaz böyle dedi
aaaaa ne güzel resmini koysana prensesim ne renk aldın menekşeyi
selam kızlar
sağol canım amiiinnn
Hadi hayırlı uğurlu olsun transferin, rabbim elini kucağını çocuklarla doldursun inşallah Nazcım
Nisanın 9 unda sanırım testin?
hayırlı olsun canım inş sıkı sıkı tutunurlar sana
eşine çok gecmiş olsun canımmm
sen o doktrların dediklerina bakma canım ve sakın moralini bozup sıkma canını
Rabbim ol deyiversin yeterkiii
moral bozmada birebir bazıları canım teselli verme üzürlüler sankim
ama sen dua et Rabbim yüreğinin güzelliğiyle inşşallahh Ranişe bi kardeş versin tez zamanda
menimde menekşem var kiiiiiii
eşim almış bana da
hayırlı ugurlu olsun inşşallah canım transfern
bebişler tutunur sımsıkı inşşallah anneciklerine
Rabbim kucagını bebişçiklerle doldursunnnn iiinnşşaaaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
uyutmadan yapılmaz demi bu opu işlemi :18::18::26::26:
ayyy bende ilerde nası olcak die çok merak ediyorum nası ilerleyi bu tüpüş işlemi bilmiyorum ya
sürekli ne yazmışsın diye bakıyorum azcık bilgim olsun diye
aslında birazda korkuyorum da :26::26::18::18::18::18::18:
uyuturlar demii beni de yaaawww :18::18::18::18::18:
transferi nası yapıyolar peki canım narkoz veriyolar demi mecburen :18::18::18::18:
ilersi için şimdiden heycan yaptım ben yaaaa
ilk olcak yaaaa o çok korkutuyo beni sonrasına alışırım die düşünüyrm da
ilk ilerleyiş nası olcak merak ediyorum :18::18::18::26::26::26::26:
eşine çok gecmiş olsun canımmm
sen o doktrların dediklerina bakma canım ve sakın moralini bozup sıkma canını
Rabbim ol deyiversin yeterkiii
moral bozmada birebir bazıları canım teselli verme üzürlüler sankim
ama sen dua et Rabbim yüreğinin güzelliğiyle inşşallahh Ranişe bi kardeş versin tez zamanda
menimde menekşem var kiiiiiii
eşim almış bana da
hayırlı ugurlu olsun inşşallah canım transfern
bebişler tutunur sımsıkı inşşallah anneciklerine
Rabbim kucagını bebişçiklerle doldursunnnn iiinnşşaaaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
uyutmadan yapılmaz demi bu opu işlemi :18::18::26::26:
ayyy bende ilerde nası olcak die çok merak ediyorum nası ilerleyi bu tüpüş işlemi bilmiyorum ya
sürekli ne yazmışsın diye bakıyorum azcık bilgim olsun diye
aslında birazda korkuyorum da :26::26::18::18::18::18::18:
uyuturlar demii beni de yaaawww :18::18::18::18::18:
transferi nası yapıyolar peki canım narkoz veriyolar demi mecburen :18::18::18::18:
ilersi için şimdiden heycan yaptım ben yaaaa
ilk olcak yaaaa o çok korkutuyo beni sonrasına alışırım die düşünüyrm da
ilk ilerleyiş nası olcak merak ediyorum :18::18::18::26::26::26::26:
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımamiiiiinnnnn inşallah
7 nisanda test yaptır dediler merkezde yaptıracam
amiiinnn inşallah canım
uyutmadan yapılmaz canım eğer sanada uyutmadan yapacaz derseler kabul etme
lokal diyince bende aşağısı uyuşacak acı hissetmeyecem sandım yoksa kabul etmezdim
çokta korkma en acısı zaten opu işlemi onuda narkozla yapılırsa hiç bi sorun yok
inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğinde böyle bişeyi tecrübe etmek zorunda kalmazsın
amiiinnn inşallah canım
uyutmadan yapılmaz canım eğer sanada uyutmadan yapacaz derseler kabul etme
lokal diyince bende aşağısı uyuşacak acı hissetmeyecem sandım yoksa kabul etmezdim
çokta korkma en acısı zaten opu işlemi onuda narkozla yapılırsa hiç bi sorun yok
inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğinde böyle bişeyi tecrübe etmek zorunda kalmazsın
Evet efsuncum bunlar hakkaten teselli verme özürlüler
Rabbim hepimize tez zamanda versin inşallah. Maonya da az üzmedi kendini ama verdi rabbim çok şükür , bizimkiler de gelecek inşallah.
Benim kız artık bebek gördü mü eseflenerek ayyyyyy annnnnneee ben de istiyorum kardeş diyor bana, en çok onun istediği olsun istiyorum hayırlısıyla
Menekşen varsa sen de koyuversene resmini tızım
Canım tedaviyi şimdiden dert edip kendini strese sokma, zamanı gelince çorap söküğü gibi ilerler bir bakmışsın olmuş bitmiş ama dileriz Rabbimizden ki inşallah tüpsüz gönderir bize hayırısıyla yavrularımızı
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
Nazım aslında lokalde dediğin gibi belden aşağısı uyuşur, ama görülen o ki bunlar sana ne genel, ne de lokal uygulamışlar
Neyseki geçti gitti sonu hayırlısıyla bebekli olsun inşallah
Nasılsın kendini nasıl hissediyorsun , bir sıkıntın yok umarım:44:
aynen ölee canımm insanlarımız teselli verme özürlüben cevremden kimseye söylemek istemiyrm durumu
saolsunlar bana acıyarak gözlerle bakmaları yada züğürt teselli verişlerini duymak istemiyorum
benim morale ihtiyacım varken moralmanımı yerle br etmelerinden korkuyorum insanların
hayırlısıyla inşşallahh Rabbim duysun dualarımız canımmm
tabiii ranişte kardeş ister anneciği inşşşalllaahhh Rabbim ranişin dualarını kabul eylesin canımmm
menekşemi anneme götürdüm canım annem saksının değiştircek bide ben nası resim atılır bilmiyrm ki burda cahilcan
evet birden çorp söküğü gibi gelecek hersey farkındayım da insanlarla muhatap olmak beni yıpratıyo biraz
yalnız olsam herseyi bu kdr kafama takmazdım herhalde hayatımda aynı evde olmak çok zor
hatta bu zmn kdr dan bile daha zormuş onlar fındık fıstık çerezmiş
şimdi olayın boyutu farklılaştı kimse yüzüme demesede bu evliliğin meyvesi benim yüzümden yok
neysee hayırlısıyla inşşalahh Rabbim sana bana yeterime sarama nazıma
ve bizim gibi ne kdr bebek hasretiyle yanıp kavrulan anne olma hayaliyle yaşayan varsa
Rabbim hepimize nasip eylesin inşşallahhh
Allah tum bebek isteyenlere tez zaman da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?