Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim

sen neler yapion cnm tedavi dusunuyo musun ?
canım tedvi istiyoruz ama malesef maddi olarak mümkün olmuyor geçen gün burada görüşmeye gittim bir merkez vardı onlar aradılar tüp bebek ilaçlar labratuvar bütüm masraflarla birlikte 3000 tl gelin hemen başlayalım diler ama mümkün olmadı malesef

dün akşam dayanamadık dr gittik kan testi yaptırdık 0.39 çıktı ama adetime 6 gün varmış daha ben yanlış hesaplamışım klomen yüzünden ne düzen kaldı ne bişey sabaha kadar ağlamam yanıma kar kaldı :43::43::43:

Kuzummm niye ağlıyorsun ki allahın izniyle hamilesin daha adetine 6 gün var demekki tam gününde kan testi yaptırsan 230 çıkacak:16:

canım tedvi istiyoruz ama malesef maddi olarak mümkün olmuyor geçen gün burada görüşmeye gittim bir merkez vardı onlar aradılar tüp bebek ilaçlar labratuvar bütüm masraflarla birlikte 3000 tl gelin hemen başlayalım diler ama mümkün olmadı malesef
mersinden mi adanadan mi merkez buldun cnm ? Sizde haklisiniz cnm biriktir biriktir hastanelere ode parayi :( napican iste...insallah seni daha fazla bekletmez yavrun..

selam canım nasılsın buyutmussun bebişini maaşallh darısı kucagna almak olsun ıns saglıklaa
Iyiyim cnm sen nasılsın ?buyudu valla cnm ya gunler hizla geciyor.aminnn insallah cnmn darisi tum isteyenlere olsun insallah.

slm kızlar bende aranızıa yenı katıldım transfer olalı 2 gun oldu bu3. denemem duaarınız beklıyorum

mersinden mi adanadan mi merkez buldun cnm ? Sizde haklisiniz cnm biriktir biriktir hastanelere ode parayi :( napican iste...insallah seni daha fazla bekletmez yavrun..

Iyiyim cnm sen nasılsın ?buyudu valla cnm ya gunler hizla geciyor.aminnn insallah cnmn darisi tum isteyenlere olsun insallah.
mersinde canım bu merkez

Aybı duyguları paylaşıyoruz birbuçuk yıllık evliyiz yaklaşık 8aydır istiuoruz ana yok yokķkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha çok yeni evlisiniz inşallah bebeğiniz çok bekletmeden gelir

selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116348 :18:

inşallah hamilesiniz bu resim oyle diyor:34::34::34:

Kuzum sen çalışıyormusun ev hanımı sanıyordum seni :26:
Nasıl oldun iyimisin aklım hep sendeydi :85:

ben çalışıyorum canım şimdi daha iyiyim :34::34::34::34:

aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim

sen neler yapion cnm tedavi dusunuyo musun ?

tedaviyi düşünüyorum hemde çok ciddi bakalım hayırlısı olur inşallah

hayırlısı be yeterim inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

dün akşam dayanamadık dr gittik kan testi yaptırdık 0.39 çıktı ama adetime 6 gün varmış daha ben yanlış hesaplamışım klomen yüzünden ne düzen kaldı ne bişey sabaha kadar ağlamam yanıma kar kaldı :43::43::43:

test gününde bi test daha yap canım belki geç döllenmedir

slm kızlar bende aranızıa yenı katıldım transfer olalı 2 gun oldu bu3. denemem duaarınız beklıyorum

aramıza hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın

günaydın kızlar pazartesi gününün tatil olması ne güzel

ama hava çok kötü yağmur yağıyo sular kesildi ama olsun sağlık olsun gerisi boş

daha çok yeni evlisiniz inşallah bebeğiniz çok bekletmeden gelir

inşallah hamilesiniz bu resim oyle diyor:34::34::34:

ben çalışıyorum canım şimdi daha iyiyim :34::34::34::34:

tedaviyi düşünüyorum hemde çok ciddi bakalım hayırlısı olur inşallah

hayırlısı be yeterim inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

test gününde bi test daha yap canım belki geç döllenmedir

aramıza hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın

saoll canmmm tesekkürler allah emeklerımızı yemesın inşallahh

4yıllık evliyim canm bu 3. denemem sen ne durumdasın

bende altı yıllık evliyim tatlım bi defa hamile kaldım oda düştü sonra iki defa tüp bebek denedik biri negatif diğeri kimyasal oldu şimdi yeniden tedavi düşünüyoruz hayırlısıyla

bende altı yıllık evliyim tatlım bi defa hamile kaldım oda düştü sonra iki defa tüp bebek denedik biri negatif diğeri kimyasal oldu şimdi yeniden tedavi düşünüyoruz hayırlısıyla

hakkında hayırlısı olsun allah emeklerını yemesın ınsalah benmde hep tuttu dustu malaesef

hakkında hayırlısı olsun allah emeklerını yemesın ınsalah benmde hep tuttu dustu malaesef

amin canım Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

senin tüp bebeklerinmi tuttu düştü kaç haftalık düşük yaptın kan pıhtılaşmasına baktırdınmı ondan olmasın

amin canım Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

senin tüp bebeklerinmi tuttu düştü kaç haftalık düşük yaptın kan pıhtılaşmasına baktırdınmı ondan olmasın

evet herşeye bakıldı 3 asılama yapıldı 6 dusuk oldu yanı pıhtılaşma var bende baska bırsey yok ama bakalım ıns bu son olur

Kuzummm niye ağlıyorsun ki allahın izniyle hamilesin daha adetine 6 gün var demekki tam gününde kan testi yaptırsan 230 çıkacak:16:

hiç çocuğum olmicak gibi hissediyorum artık her testten sonra eşimin bana belli etmemeye çalıştığı üzüntüsü, durup durup tekrar kağıda bakıp bi umut beklemesi beni daha çok yaralıyo artık :43::43:

:3::3::3::3::3:

selamlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben çok iyiyim köye gittim moral depolayıp geldim
o hızlada bahar temizliğine başladım

herkese iyi geceler:54:

Back
X