Aldım hemen.Ama çayı şekersiz içince baktım tatsız tamamen bıraktım.Ama öyle de her nekadar su içsem de vücudum dirençsiz kaldı.Ben de çayı içebilmek için kıtlama şeker gibi kuru üzüm yiyorum hem zihin açıklığını sağlıyor hem de artık şeker hiç tüketmiyorum, tabi kuru üzümlerin dozunu kaçırmazsamEki Görüntüle 1131899 liste bu canımmmm
haftada 6 gün 30 dk yürüş yapılacakmış
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrr
kızlar kimse yokmu ya
kayınvalidemler bendeydi ne zamandır dün gittiler
dün gün boyu hiçbir şey yapmayıp dinlendim biraz
bugün de durmadan temizlik yaptım
hala daha toz alma,banyo-tuvalet kaldı
güya temizliğimi yeni bitirmiştim geldiler
yeni bir temizliğe giriştim
siz de ne var ne yok bacılar
bu arada ocaktan beri korunmuyorduk ya baktık gelen giden yok
bu ay işi sağlama alayım dedim ovulasyon testi de kullandım
görelim bakalım ne olacak
çok kafama taktım her halde ki gece rüyamda test yapıp çift çizgiyi gördüm
CANIM SPOR SALONU DAHA ETKİLİ OLUR DEMİŞ DR AMA KARDEŞİM ÇALIŞTIĞI İÇİN SADECE YÜRÜYÜŞ YAPTI BİRDE ÖĞLE YAPILAN YEMEMĞİ AKŞAMDA YİYEBİLİRSİN (sebze yemeğini) HER ÖĞÜN İÇİN AYRI AYRI YAPMANA GEREK YOK DEMİŞ
Aldım hemen.Ama çayı şekersiz içince baktım tatsız tamamen bıraktım.Ama öyle de her nekadar su içsem de vücudum dirençsiz kaldı.Ben de çayı içebilmek için kıtlama şeker gibi kuru üzüm yiyorum hem zihin açıklığını sağlıyor hem de artık şeker hiç tüketmiyorum, tabi kuru üzümlerin dozunu kaçırmazsam
Sağol yetercim
Ben bayağı bu sıralar azalttım yememi, ekmek neredeyse hiç yemez oldum.Bu sabah tartıldım 71, 5 kiloya düşmüşüm çok şükür, Allah devamını getirmemi nasip etsin hayırılısıyla.
Yürüyüşü düzenli olarak yapamasam da yapıyorum ve çok yürüyorum, bir de ben 3 hafta kadar oldu fırsat buldukça bir günde 1 saat 1000 tane ip atlamaya çalışıyorum.Bugün biraz kendim de hafiflik hissettim ki 1200 tane atlayabildim elhamdülillah ve 45 dakika sürdü.Benim şu çarpıntılarım süreyi uzattırıyor bana .Allahım inşallah istikrarlı olurum da zayıflarım.
Nerelerdesin kuzum sen ya, ama neyse iyiymişsin ya mesele yok
Hadi kızlar Sara , Prenses ve kendini kilolu sayan canlarım hadi gelin de topikçe zayıflayalım, haydin spora, haydin ip atlamaya
Bizim bir tanıdık ip atlayarak 10 kilo verdi 4 çocuk annesi cillop gibi olmuş valla, kıskandım
CANIM SPOR SALONU DAHA ETKİLİ OLUR DEMİŞ DR AMA KARDEŞİM ÇALIŞTIĞI İÇİN SADECE YÜRÜYÜŞ YAPTI BİRDE ÖĞLE YAPILAN YEMEMĞİ AKŞAMDA YİYEBİLİRSİN (sebze yemeğini) HER ÖĞÜN İÇİN AYRI AYRI YAPMANA GEREK YOK DEMİŞ
Ben kafama göre ayarlarım artık inşallah.Valla çocukla ben de spor salonuna gidemem o yüzden evi spor salonuna çevirdim, dün Ranayla netten indirdiğim basen bel bölgesi hareketlerini anne kız beraber yaptık.
Bugün bana diyor anne hadi tevzondaki sporları yine yapalım
ÇOK AKKILI BU ÇOCUKLARCANIM EVDEDE OLUR YAA NE KADAR YAPABİLİRSEN
Bugün ip atlarken bayağı zorladım kendimi 1200 tane atladım şimdi de bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam
Ya bu aralar maşallahım var yemeği bayağı kısmışım e arada da olsa spor yapıyorum inşallah pes etmem, bazen canım hiç istemiyor o zaman bırakıyorum kendimi. Şunu anlıyorum ki zayıflamada sabırla zamana bırakmak gerekiyor işi
canım kız kardeşimin ev sahibi 90 a yakındı 4 aydır spor ve diyetle 60 kiloya ndi kadın (bu listededki yiyeceklerle) hedefim 55 diyor
kaynanamlar bendeydiler ya gelemedim işte
Aldım hemen.Ama çayı şekersiz içince baktım tatsız tamamen bıraktım.Ama öyle de her nekadar su içsem de vücudum dirençsiz kaldı.Ben de çayı içebilmek için kıtlama şeker gibi kuru üzüm yiyorum hem zihin açıklığını sağlıyor hem de artık şeker hiç tüketmiyorum, tabi kuru üzümlerin dozunu kaçırmazsam
Sağol yetercim
Ben bayağı bu sıralar azalttım yememi, ekmek neredeyse hiç yemez oldum.Bu sabah tartıldım 71, 5 kiloya düşmüşüm çok şükür, Allah devamını getirmemi nasip etsin hayırılısıyla.
Yürüyüşü düzenli olarak yapamasam da yapıyorum ve çok yürüyorum, bir de ben 3 hafta kadar oldu fırsat buldukça bir günde 1 saat 1000 tane ip atlamaya çalışıyorum.Bugün biraz kendim de hafiflik hissettim ki 1200 tane atlayabildim elhamdülillah ve 45 dakika sürdü.Benim şu çarpıntılarım süreyi uzattırıyor bana .Allahım inşallah istikrarlı olurum da zayıflarım.
Nerelerdesin kuzum sen ya, ama neyse iyiymişsin ya mesele yok
Hadi kızlar Sara , Prenses ve kendini kilolu sayan canlarım hadi gelin de topikçe zayıflayalım, haydin spora, haydin ip atlamaya
Bizim bir tanıdık ip atlayarak 10 kilo verdi 4 çocuk annesi cillop gibi olmuş valla, kıskandım
demek kiiiiDemek ki prensesim iyi çalışmamışsınız
Zamanı gelmemiş veledin demek ki
Bugün ip atlarken bayağı zorladım kendimi 1200 tane atladım şimdi de bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam
Ya bu aralar maşallahım var yemeği bayağı kısmışım e arada da olsa spor yapıyorum inşallah pes etmem, bazen canım hiç istemiyor o zaman bırakıyorum kendimi. Şunu anlıyorum ki zayıflamada sabırla zamana bırakmak gerekiyor işi
ben de diyeti sallıyordum ama yeniden başladım
zayıflayalım yaaaa
demek kiiii
biz de işi sağlama alalım dedik
canım sen diyete mi başladın
hatresim evde yapılabilecek en iyi sporlardan biri leslie dir
çok zevkli ve inanılmaz incelik sağlıyor
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar :124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122:
Eki Görüntüle 1131899 liste bu canımmmm
Günaydınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm
Bakıyorum da sen hemen başlamış bile spora bana da gaz geliyor ha, ama dünkü sporun yorgunluğu hala üstümde
ben de diyeti sallıyordum ama yeniden başladım
zayıflayalım yaaaa
demek kiiii
biz de işi sağlama alalım dedik
canım sen diyete mi başladın
hatresim evde yapılabilecek en iyi sporlardan biri leslie dir
çok zevkli ve inanılmaz incelik sağlıyor
yetercim diyet listesi için teşekkürler
bende başlayacam yine yeni yenidenbi kaç gündür sabahlar büyük bir bardak su içmeye başladım çayı zaten şekersiz içiyorum ekmeğide kestim sayılır sabah kahvaltısında yiyorum oda ince lavaş ekmekler olurya onlardan bir tane ama ara öğün şart çünkü insan gerçekten acıkıyor o saatlerde
Kararlı olalım canım vazgeçince biri ötekinin gazı diğerine de geçsin inşallah devam ederiz böyle ama spora gayret edelim ki, çünkü öyle olunca daha bi dinç oluyorum hevesim artıyor. Sen ip atlayamıyorum demiştin ya onun yerine Leslie yapabilirsin daha hafiftatlım kararlıyım bu sefer hoş her zaman kararlı başlıyorum ama artık şakası kalmadı biyde şimdi kararlı insanları görünce gaza geliyorum
Canım zaten ekmekten tamamen vazgeçmek doğru değil aslında önemli olan az yemek ben de canım istiyorsa azıcık da olsa yiyorum ki vücudum sonra beni pişman etmesin, çünkü hasret kaldığımız şeylere sonra bir açık da saldırıyoruz
Sabahları su içmen çok güzel
Saram bi de ben maydonoz limon ve sarımsak karışımını da içiyorum aç karına, o da hem zayıflatıyor hem karaciğeri güçlendiriyor hem de cilde tazelik sağlıyormuş
Kararlı olalım canım vazgeçince biri ötekinin gazı diğerine de geçsin inşallah devam ederiz böyle ama spora gayret edelim ki, çünkü öyle olunca daha bi dinç oluyorum hevesim artıyor. Sen ip atlayamıyorum demiştin ya onun yerine Leslie yapabilirsin daha hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?