Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selamlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben çok iyiyim köye gittim moral depolayıp geldim
o hızlada bahar temizliğine başladım

herkese iyi geceler

hoşgeldin canım

ne güzel senin adına sevindim moral depolamana sen bu hızla bide bebek yaparsın inşallah

günaydın kızlarrrrr nasılsınızz hafta sonu konyay gitmiştik teyzemin eşi vefaat etti dönünce köyde annelmer yemek yaptılar babamın yıl dönümü için bulaşık yıkarken elimi kestim çok kötüü bu gün gidip sabahtan oansuman yaptırdımmm tabiki hava değişiminden ve köy havasından alerjim hortladı ama en güzel şey dün hatersle muhabbet ettik

Canım çok geçmiş olsun konuştuğumuzda bir şey demedin, bardak mı kırıldı elinde? Teyzenin eşine de Allah rahmet eylesin.
Evet dün çok güzel muhabbet ettik, Sara' yla da ettik ohhh ne iyi ettik
Seviyorum sizleri ben tızım
Allah dostluğumuzu muhabbetlerimizi daim eylesin inşallah.
Ben de şeker yükleme sonucumu doktora gösterdim artıkım eminim çok şükür veeeee bennnnnn şeker hastası mastası değilimmmmmm
Şimdi kaldı nöroloji bi de onu da ziyaret edim bakim ne var ne yok

başınız sağolsun yetercim

geçmiş olsun canım nörölojidede bişey çıkmayacak gör bak

geçmiş olsun canım nörölojidede bişey çıkmayacak gör bak
İnşallah canım, sonucu bilmeme rağmen doktorun ağzından duyunca başka bir mutlu oldum, yaşadığımız stresler tedaviler bizi hasta ediyor aslında yokhsam turp gibiyiz hepimiz Allah' ın izniyle
hatrescim menekşem gonca verdi biliyonmu ama aloe vera sizlere ömür

Ne güzel , Karadeniz de daha bir güzel oluyor menekşe.
Aloe veran için de üzülme başımız sağolsun nedekSen buraya gelince ben sana yine ekerim tatlım
Yeterrrrrrr kızkardeşinin diyetini bekliyorum haaaa

canım çalışıyor ya vakit bulduğunda yazacak bende eklrim

bende seviyorum sizi geçmiş olsun canım çok sveindimmm kız sıra gelmediki elime

aleyküm selam yetercim

ben iyiyimde sen nasılsın diğer topikte elini kestiğini okudum geçmiş olsun şimdi nasıl

EVET CANIM YA UFAK BİR KAZA OLSU BARDAK KIRILDI ELİMİ KESTİİİ BİRAZ BÜYÜK (1 tl kadar bir yer koptu)İŞTE ACİLE GELDİK AMA ÜZERİ KOPTUĞU İÇİN PANSUMAN YAPTILAR SADECE EV İŞLERİ ZOR OLUYOR TEK ELLE

huhuuuuuuu kızlar nerdesiniz

alerjim tavan yaptı kuzum hapşuruk burun akıntısı valla öleceğim galiba ben birde haziranın 3 cimcimemin doğum günü kız kardeşim avm ye gidiyormuş abla beraber gidelim dedi bende cimcimeye ayakabı alayım dedim doğum günü için (ARTIK UFAK UFAK YÜRÜYORDA TEYZELERİ )AMA YORULDUMMM bititm çok halsizim çünki bualerjik durumdan doalyı

Cimcimenin doğum günü kutlu olsun simdiden

Sanada cok gecmis olsun canım

Kızlar bugün pazardan sultani bezelye ve merulcan Aldim onlari ayiklayip yikayip hasladim dolaba atacam vok yoruldum

canım çalışıyor ya vakit bulduğunda yazacak bende eklrim
Tamam canım en yakın zamanda bekliyorum
bende seviyorum sizi geçmiş olsun canım çok sveindimmm kız sıra gelmediki elime

huhuuuuuuu kızlar nerdesiniz
Burdayımmmmm

Saram yemeğim süper oldu , arkadaşım da gelmişti bayıldı nefis olmuş dedi
Ama kıymalı olduğu için köftelerin şekli biraz bozuldu tabi...Yabancı misafir olduğunda tavukla yapılırsa daha iyi olur ama tadı mükemmeldi eşimde arkadaşım da 10 üzerinden 10 verdiler

Yerim cimcimeyi ben yürümeye de başlamış he miiiii?

Yahu diğer kızlar neredesiniz canlar:44::44::44::44:
Artık isim vermeyecem çünkü hepsini yazdım diyorum bi bakıyorum gene unutmuşum diyorum

ben sana guzel olacağını soyledim tızııııım

afiyet olsun canım yarasın arkadaşıma

evet teyzesiiii küçük küçük adımlarımız başladı artık RABBİM EN KISA ZAMANDA BİR TANEDE SARAMA NASİP ETSİN CUMA HÜRMETİNE İNŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…