Sabırla Bebeğini Bekleyenler

prensesim şu lesliyi nerden indiriyosun bende ona başlayayım aerobik gibi dimi :44::44::44::44::44::44::44:
ben internetten bakıp yapıyorum canım indirmedim bilgisayara
anladım canım inş istediğin kiloya inersin
ben hiç ip atlayamam ama leslie yaparım
ne vermesi canım ya kaynanamlar bende diye yaptım yadim 86 kilo oldum

86 diyorsun ya , nedense sen aklıma 55 kilolarda biri gibi geliyorsun, face resmini koysaydın görseydim seni

Kızlar akşam akşam küçük bir kaza geçirdik Rana'la beraber
Ben ip atlamaya yeltendim baktım bacaklarım çok ağrıyor,vazgeçtim, bari vaktim boş geçmesin egzersiz yapayım dedim. Ben egzersiz yaparken Rana' da iki de bir gelip kucağıma atlayıp oynuyordu.Sonra birden kafa kafaya çarpışmadık mı? Rana' nın dişleri burun kemiğine geldi. Feleğim şaştı:111::111::111::111::111:O kadar kötü oldum ki , çocuk ağlıyor onunla ilgilinemeyip düştüm kendi derdime ağlayasım geldi .Rana ağlayınca toparladım kendimi sarıldım ona korkmasın diye.Sonra demez mi zavallı annem. Allah Allah noldu ki bana dedim,
Sonra bi baktım burnumun üzerinde bir karaltı, kanıyor, sonra eşim de seslerimizi duyunca hemen panikleyip geldi yanımıza
Buz koyduk burnuma yara bandı yapıştırdık
Vel hasıl-ı kelam akşam akşam hafif yaralı olarak atlatmış olduk
Başım hala zonkluyor:111:
Allah en kötü kazalarımızı böyle eylesin daha beterlerinden korusun inşallah..

Son düzenleme:
he ne güzel geliyormuşum aklına evlendiğim zamanki halimdi o malesef
ben face resim koymayı sevmiyorum canım
zaten face de kk dan arkadaşlar için açtım
çok geçmiş olsun tahmin ederim o ağrıyı
çok şükür ufak atlatmışsınız

ben 2. çocuk istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum
bu kadar uykuya hasretken
hala gram uyutmadı musab
gece boyu 10 dk arayla uyanıp sallanmak istedi çoğu günler gibi
namazdan sonra babası yatağa yatırdı anneeee diye bir ağlaması vardı
sanki ben kaçmışım gibi
sonra aldım salıncağına koydum habire sallıyorum
zaten uyku muyku da kalmadı

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim

anladım canım bende başlayacam şu bahar temizliğini bitireyim artık tam gaz spor

şincik sadece yürüyüşe başladım

geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi

zaıflayacam diye kafa göz kalmayacak

2.çocuk inşallah hayırlısıyla gelir canım

musabın uyku düzeni hala oturmadımı :44::44::44::44::44::44::44::44:Allah kolaylık versin tatlım

çok teşekür ederim hem bu bilgi için hemde isimlerimizin ayrıca listelediğin için

canımm elbette verecek olan allah ben hep diyorum rabbimden geleniçin rabbime sığınıyorum AMA DAHA İYİYİM AĞLAYINCA KENDİME GELDİM SANIRIM

geçmiş olsun canımmmmm allah korusun daha kötülerinden

CANIM YYAA FACEDE GRUP KURABİLİRİZ KK DEN (neredeyse tüm topiklerin grubu var )OARADA SADECE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KİŞİLER OLUYOR HOŞ BENİM FACEDE TÜM ARKADAŞALRIM SİLİNDİ TAMİRE GİDİNCE ŞİMDİ İSTEKTE GÖNDEREMİYORUM AMA GRUPLARDA SOHBET RESİM VS ÇOK DAHA GÜVENLİ OLUYOR

VALLA CANIM KIZ KARDEŞİMDE 2 TANE SON 3 AYDIR GÖZLER ŞİŞ (BEBEK 11 aylık ve kız 11 aydır uyumuyor)BAZI GÜNLER YALVARIYOR ABLA NE OLUR GEL ÇOCUKLARA BAK DİYE HATTA BAZI GECELER ARIYOR BAK GEL GELMEZSEN BU KIZI ÇÖPE ATACAĞIM DİYE YANİ ZOR HELEDE UYKU DÜZENİ OLMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim

BU GÜN ADET OLDUMMMM YANİ ENERJİ 0 YEĞENİMİ DİŞÇİYE GÖTÜRECEĞİM ÜSTELİK İLE GİDECEĞİZ ÜSTELİK YEĞENİM KÜÇÜK AMA TATLI BİR CANAVAR BU GÜN YORUCU BİR GÜN OLACAK:26::26::26::26:AMA BEN BU YORGUNLUKTAN MUTLU OLACAĞIM SANIRIM

günaydınlar kızlarr

günaydın canım

geçmiş olsun tatlım neyseki yeğenin var onu severek ağrılarını unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…