Sabırla Bebeğini Bekleyenler

41 kere maşallah kuzuma çok tatlı bu bal bal :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

EVET ÇOK TATLI:nazar: VE YARAMAZ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BİRDE BİZ HER BANYOMUZDAN SONRA ABDEST ALIYORUZ VE ALLAHIM TEYZELERİMEDE BENİM GİBİ GÜZEL SAĞLIKLI EVLATLAR VER DİYE DUA EDİYORUZ SARA TEYZESİ:49:

Ya canlar size bir şey söyleyecem aklıma gelmişken:40:

İsimlerimizin dinimize göre bir esması ( yani Allah' ü tealanın 99 isminden biri) ve bunun bir ebcet değeri vardır bilmem bilir misiniz? Mesela benim isminin esması EL- Müntekim, ebcet değeri ise 630.Bunu en az 21 kez çekmek gerekiyor dua ve dileklerin kabulüne vesile olması için.Özellikle bir yere giderken alıyorum elime zikir matiği başlıyorum çekmeye.Şimdiye kadar 9 kez yaptım yapmaya da devam.

Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u bur türlü alamayınca hocası Akşemseddin hazretleri bütün saray erbabını toplamış Ya FETTAH esmasını çekmişler sonsuz sayılarca.Daha sonra Akşemsedidn hazretlerinin önüne manevi bir perde açılır ve fethi görür koşar Sultan Mehmet' in yanına:

Padişahım hemen fetih hazırlıklarına başlayın Allah' ın izniyle 29 mayısta fetih müyesser olacaktır, der ve Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u 29 mayısta alır.

Kimbilir belki bizim dualarımızın kabulüne de vesile olur esmalar.

Saram senin gerçek adının ebced değeri : 1007
... isminin esması ve okuma sayısı : Ed-Darr : 1001
Ed-Darr esmasının anlamı : Zarara uğratan, hikmeti gereği elem, keder ve zarar verici şeyler yaratan demektir.

El- BÂRİ
Eşyayı ve her şeyin vücudunu birbirine uygun halde yaratan
günde 214 İşinde Başarılı olur, şöhret bulur

Yeterim bu da senin gerçek adının ebced değeri : 76
... isminin esması ve okuma sayısı : El-Hakîm : 78
El-Hakîm esmasının anlamı : İlim ve hikmet sahibi, emir ve buyrukları, bütün işleri yerli yerinde ve mükemmel olan demektir.
El- BÂSIT Açan, Genişleten
günde 72 kez
İşlerin büyümesi mal ve paranın bereketi

Herkes buraya gelmiş, Bursa ART ye yazan yok, bıraktınız mı Osman hocayı? Nasıl gidiyor tedavileriniz? Biz de dün aşılama yaptırdık, hayırlısı bakalım... Bu arada ebced değerini ilk kez duyuyorum, nereden hesaplanıyor?

he ne güzel geliyormuşum aklına evlendiğim zamanki halimdi o malesef
ben face resim koymayı sevmiyorum canım
zaten face de kk dan arkadaşlar için açtım
çok geçmiş olsun tahmin ederim o ağrıyı
çok şükür ufak atlatmışsınız

Sanırım prenses isminden olsa gerek, prensesler narin yapılı ve güzel olurlar ya :40::40::40:
En doğrusunu yapıyorsun face resim koymamakla, ben de uzun bir süre hiç koymamıştım sonra Rana' yı görmek isteyenler için deldim bu yasağı araya bizi de karıştırdım ama tabi sonra hepsini sildim yine.Canım açıktan atmak zorunda değilsin özel de olabilir .

ben 2. çocuk istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum
bu kadar uykuya hasretken
hala gram uyutmadı musab
gece boyu 10 dk arayla uyanıp sallanmak istedi çoğu günler gibi
namazdan sonra babası yatağa yatırdı anneeee diye bir ağlaması vardı
sanki ben kaçmışım gibi
sonra aldım salıncağına koydum habire sallıyorum
zaten uyku muyku da kalmadı

Valla seni tebrik ediyem:46::46::46::46::46:
Daha 1.çocuğun uykusuzluk şokunu atlatamamışken ikinciye yeltendiğin için:40::40::40:
Bana cesaret anca geldi şimdi de olmuyor eyi mi:1::1::1:
günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Ben de enerji menerji yok:50::50::50:
geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi

zaıflayacam diye kafa göz kalmayacak :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Oy oy heç sorma:111::111::111::111::111::111:

Tabi dedin bana ben pc başında hiç bişe yapamazken sen spor yaparsın bak oldum böle:9::9::9::9::9::9::9:
Şaka bir yana gece doğru dürüst uyuymadım, burnum şişti, başım ağrıyor inşallah diyorum içten bir sıkıntı yoktur.Yüzüme yumruk yemiş gibiyim:31::31::31:
çok teşekür ederim hem bu bilgi için hemde isimlerimizin ayrıca listelediğin için

Canım arkadaşların için de yaptım yolladım sana:40:

canımm elbette verecek olan allah ben hep diyorum rabbimden geleniçin rabbime sığınıyorum AMA DAHA İYİYİM AĞLAYINCA KENDİME GELDİM SANIRIM:1:

Hep böyle iyi ol tatlım, sen bize lazımsın:38::38::38:
geçmiş olsun canımmmmm allah korusun daha kötülerinden

Amin canım.
maşallah kuzuma benim yerimede sev cimcimeyi:34::34::34::34::3 bu sana sarammmmm

Canım bu cimcime bu resimlerinde caponlara benzemiş, yerim ben onu,:16::16::16: kardeşine söyle çöpe atacağına ver bana sen de rahatla ben de:1:

Herkes buraya gelmiş, Bursa ART ye yazan yok, bıraktınız mı Osman hocayı? Nasıl gidiyor tedavileriniz? Biz de dün aşılama yaptırdık, hayırlısı bakalım... Bu arada ebced değerini ilk kez duyuyorum, nereden hesaplanıyor?

Sacd canım seni görmek ne güzel. Evet ben de çoğu arkadaşta Art' ı bıraktık çünkü ordan pozitif alan çok az.
Ben şu an dinlenmedeyim.Bir kaç ay sonra Ankara Anatolia' ya gidicem inşallah.
Aşılaman hayırlı olsun , nerede yaptırdın, canım bu topiğe gel biz hep burdayız buradaki arkadaş grubumuz çok güzel:40::40::40:
Sonucunu bekliyorum canım:40:

Canım netten kendi isminin önce ebced değerini öğren sonra okunma sayısı en yakın olan esmayı du bulup gününde okuyorsun.
[/COLOR]

Son düzenleme:

Sanırım prenses isminden olsa gerek, prensesler narin yapılı ve güzel olurlar ya :40::40::40:
En doğrusunu yapıyorsun face resim koymamakla, ben de uzun bir süre hiç koymamıştım sonra Rana' yı görmek isteyenler için deldim bu yasağı araya bizi de karıştırdım ama tabi sonra hepsini sildim yine.Canım açıktan atmak zorunda değilsin özel de olabilir .

Daha 1.çocuğun uykusuzluk şokunu atlatamamışken ikinciye yeltendiğin için:40::40::40:

Tabi dedin bana ben pc başında hiç bişe yapamazken sen spor yaparsın bak oldum böle:9::9::9::9::9::9::9:
Şaka bir yana gece doğru dürüst uyuymadım, burnum şişti, başım ağrıyor inşallah diyorum içten bir sıkıntı yoktur.Yüzüme yumruk yemiş gibiyim:31::31::31:

Amin canım.
Canım bu cimcime bu resimlerinde caponlara benzemiş, yerim ben onu,:16::16::16: kardeşine söyle çöpe atacağına ver bana sen de rahatla ben de:1:

Sacd canım seni görmek ne güzel. Evet ben de çoğu arkadaşta Art' ı bıraktık çünkü ordan pozitif alan çok az.
Aşılaman hayırlı olsun , nerede yaptırdın, canım bu topiğe gel biz hep burdayız buradaki arkadaş grubumuz çok güzel:40::40::40:

Canım netten kendi isminin önce ebced değerini öğren sonra okunma sayısı en yakın olan esmayı du bulup gününde okuyorsun.

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANIMMMM

anladım canım bende başlayacam şu bahar temizliğini bitireyim artık tam gaz spor

şincik sadece yürüyüşe başladım
iyi canım kolay gelsin sana
CANIM YYAA FACEDE GRUP KURABİLİRİZ KK DEN (neredeyse tüm topiklerin grubu var )OARADA SADECE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KİŞİLER OLUYOR HOŞ BENİM FACEDE TÜM ARKADAŞALRIM SİLİNDİ TAMİRE GİDİNCE ŞİMDİ İSTEKTE GÖNDEREMİYORUM AMA GRUPLARDA SOHBET RESİM VS ÇOK DAHA GÜVENLİ OLUYOR
bence çok iyi olur grup....sohbet için bile
VALLA CANIM KIZ KARDEŞİMDE 2 TANE SON 3 AYDIR GÖZLER ŞİŞ:37::37::37::37::37: (BEBEK 11 aylık ve kız 11 aydır uyumuyor)BAZI GÜNLER YALVARIYOR ABLA NE OLUR GEL ÇOCUKLARA BAK DİYE HATTA BAZI GECELER ARIYOR BAK GEL GELMEZSEN BU KIZI ÇÖPE ATACAĞIM DİYE :1::1::1::1::1:YANİ ZOR HELEDE UYKU DÜZENİ OLMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN

maşallah kuzuma benim yerimede sev cimcimeyi:34::34::34::34::3 bu sana sarammmmm [/color]
maşallah çok şirin bu :16::16:

Amin canım.

napim canım kocişim ikna etti beni
zaten hemen olmaz ki falan dedi
olmadı da şimdiye kadar
madem uykusuz kalıyorum biraz daha acı çekeyim dedim
majosist miyim neyim:9::9::9:
neyse musab uyudu uyanmadan namaz kılıp uyuyayım
çok uykusuzum:37::37:

valla benim bugüne kadar kimseye nazarım değmemiştir canım sana da nazar etmedim sadece evde olmanın güzelliğini anlatmak istemiştim çünkü evde olunca insan istediği şeyi daha rahat yapabiliyor demek istemiştim :5:

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

$cuma duası.webp amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar ben yürüyüşe başladım günde bir saat yürüyorum akşam yemeğinden sonra ama eve gelince pertim çıkmış oluyo her yerim ağrıyo sanırım hamlıktan zamanla geçer inşallah çünkü ağrı kesiciyle ayakta duruyorum

gelelim menüme

sabah bir bardak su

bir salatalık ve bir domates

bir haşlanmış yumurta

bir fincan şekersiz çay

iki dilim ekmek

küçük bir dilim peynir

öğlene kadar bir litre su içmeyi planlıyorum günde en az 2,5 litre su içecem

bu sefer kararlıyım bu kilolar ya gidecek ya gidecek

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118::118:

valla benim bugüne kadar kimseye nazarım değmemiştir canım sana da nazar etmedim sadece evde olmanın güzelliğini anlatmak istemiştim çünkü evde olunca insan istediği şeyi daha rahat yapabiliyor demek istemiştim :5:
Saram nazar etsen nolur ki tatlım:1::1:
Değecekse nazar arkadaşımın nazarı olsun be:40:
Hem sankim nazarlık bi halim mi var, iki tane spor yaptım da noldu yüzüme gözüme bulaştırdım :17::17::17::17:
Senin nazarın değil ana kız çarpışmasından yaşanmış bir vaka bu :27::27::27::9::9::9:
Trajikomik bir haldeyim.:9::9::9::9::9:
Eşim de burnuma bakıp dalga geçiyor : Hatun bak olan olmuş gel bi yumruk da ben atayım tam olsun barim :9::9::9::9::9::9::9::9:
Babası Rana' ya soruyor kızım nası çarpıştınız diye, baba çarpışan arabalar gibi çarpıştık diyo:9::9::9::9::9::9::9:

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım, hepimize hayırlı cumalar olsun ...

Saram sen kromozom analizi yaptırmıştın di mi canım, hangi bölüme gitmiştin, direkt hematolojiydi değil mi?
Ya buranın üniversite hastanesi bir acaip ben bir şey anlamadım burdan:47::47::47:
Dün 1,5 ay önce yaptırdığım testin yorumunu doktordan alırım diye gittim tam 2 saat beklemişim, içeriye girdiğimde asistan doktor var ve bana dediği testlerinden bir bozuk.
Onu ben de biliyorum zaten, her neyse amh testi yaptırmak istiyorum dedim onu biz yapamıyoruz bununla ilgili labaratuarla ihalemiz falan yok dedi:44::44::44:

napim canım kocişim ikna etti beni
zaten hemen olmaz ki falan dedi
olmadı da şimdiye kadar
madem uykusuz kalıyorum biraz daha acı çekeyim dedim
majosist miyim neyim:9::9::9:
neyse musab uyudu uyanmadan namaz kılıp uyuyayım
çok uykusuzum:37::37:

Boşver elin çocuğa bulaşmışken daha iyi olur rahata alıştıktan sonra daha zordur haklı eşin, Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Saram nazar etsen nolur ki tatlım:1::1:
Değecekse nazar arkadaşımın nazarı olsun be:40:
Hem sankim nazarlık bi halim mi var, iki tane spor yaptım da noldu yüzüme gözüme bulaştırdım :17::17::17::17:
Senin nazarın değil ana kız çarpışmasından yaşanmış bir vaka bu :27::27::27::9::9::9:
Trajikomik bir haldeyim.:9::9::9::9::9:
Eşim de burnuma bakıp dalga geçiyor : Hatun bak olan olmuş gel bi yumruk da ben atayım tam olsun barim :9::9::9::9::9::9::9::9:
Babası Rana' ya soruyor kızım nası çarpıştınız diye, baba çarpışan arabalar gibi çarpıştık diyo:9::9::9::9::9::9::9:

Günaydın canım, hepimize hayırlı cumalar olsun ...

Saram sen kromozom analizi yaptırmıştın di mi canım, hangi bölüme gitmiştin, direkt hematolojiydi değil mi?
Ya buranın üniversite hastanesi bir acaip ben bir şey anlamadım burdan:47::47::47:
Dün 1,5 ay önce yaptırdığım testin yorumunu doktordan alırım diye gittim tam 2 saat beklemişim, içeriye girdiğimde asistan doktor var ve bana dediği testlerinden bir bozuk.
Onu ben de biliyorum zaten, her neyse amh testi yaptırmak istiyorum dedim onu biz yapamıyoruz bununla ilgili labaratuarla ihalemiz falan yok dedi:44::44::44:

Boşver elin çocuğa bulaşmışken daha iyi olur rahata alıştıktan sonra daha zordur haklı eşin, Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah.

olurmu hiç ben değil arkadaşıma hiç kimseye nazar etmem nazarı olandanda hoşlanmam

sende kendine dikkat et tızııııım

tatlım ben trombofoli panelini hematoloji bölümünde yaptırdım eşli kromozom analizini özel bir hastanenin genetik bölümünde yaptırdım

hatres izin alıp trabzona gelseniz ktü de bütün testlerinizi hem ücretsiz hem sıkıntısız yaparsınız

kızlar ben yürüyüşe başladım günde bir saat yürüyorum akşam yemeğinden sonra ama eve gelince pertim çıkmış oluyo her yerim ağrıyo sanırım hamlıktan zamanla geçer inşallah çünkü ağrı kesiciyle ayakta duruyorum

gelelim menüme

sabah bir bardak su

bir salatalık ve bir domates

bir haşlanmış yumurta

bir fincan şekersiz çay

iki dilim ekmek

küçük bir dilim peynir

öğlene kadar bir litre su içmeyi planlıyorum günde en az 2,5 litre su içecem

bu sefer kararlıyım bu kilolar ya gidecek ya gidecek

Hadi azmimiz daim olsun inşallah, Saram ya yakın olsaydık hep beraber yürüyüşe çıkardık ya ne güzel olurdu.
Sabah suyumu içeyim diye yanıma aldım , unuttum şimdi sen yazınca hemmen içtim:7::7::7::7:

Canım menün gayet güzel, günde 2,5 litre su çok zor değil aslında ben kışın neredyse hiç su içmiyordum içimem zannederdim.Ama geçen idra enfeksiyonu geçirdim yine, ne kadar su içtim biliyor musun bir gün de : tam 5 litre su içtim:53::53::53::53:
Kendime şaşurdum kaldum içilebiliyormuş yani.

Ama ben de bir tuhaflık var neredeyse bir aydır kilo vermek için uğraşıyorum ama ancak 1 kilo vermişim görünüyor:47::47::47::47:
Gerçi ben bu arada incir kürünü de uyguluyorum sanırım o yüzden versem de alıyorum.Demek ki dikkat etmesem bu kürle iki katı olmuştum be:40:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Süperrrrr ohhh ohhhhh:8::8::8::8::8::8:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118::118:

Hep böyle neşeli olalım inşallah:8::8::8::8::8::8::8:

olurmu hiç ben değil arkadaşıma hiç kimseye nazar etmem nazarı olandanda hoşlanmam

sende kendine dikkat et tızııııım

tatlım ben trombofoli panelini hematoloji bölümünde yaptırdım eşli kromozom analizini özel bir hastanenin genetik bölümünde yaptırdım

hatres izin alıp trabzona gelseniz ktü de bütün testlerinizi hem ücretsiz hem sıkıntısız yaparsınız

Ben bilmem mi yüreği gönlü hoş arkadaşımı :38::38::38:

Canım ya trambofili panelini yaptırdım zaten burda.Dün beni Ankara' daki merkezden aradılar, durumumuzu anlattım. Hemen normal bir tüp tedavisi istemiyorum dedim 3 olumsuzdan sonra.Ne gibi testler isterisiniz bizim durumumuz da pgt falan mı dedim, ondan önce kromozom analizi isteriz eğer onda sorun olursa pgt isteriz dedi.
Kromozom analizini sanırım özel yerler hep yapıyor, eğer hematoliji de yaptırmak mümkünse deneyeyim şansımı dedim ama sanırım hep özelde yapılıyor peki sonucunu ne kadar süre sonra öğrendin acaba?
Canım Trabzon da uğraşmak bizi daha çok yorar.

Ben bilmem mi yüreği gönlü hoş arkadaşımı :38::38::38:

Canım ya trambofili panelini yaptırdım zaten burda.Dün beni Ankara' daki merkezden aradılar, durumumuzu anlattım. Hemen normal bir tüp tedavisi istemiyorum dedim 3 olumsuzdan sonra.Ne gibi testler isterisiniz bizim durumumuz da pgt falan mı dedim, ondan önce kromozom analizi isteriz eğer onda sorun olursa pgt isteriz dedi.
Kromozom analizini sanırım özel yerler hep yapıyor, eğer hematoliji de yaptırmak mümkünse deneyeyim şansımı dedim ama sanırım hep özelde yapılıyor peki sonucunu ne kadar süre sonra öğrendin acaba?
Canım Trabzon da uğraşmak bizi daha çok yorar.

iki defadir yazıyorum ama gondermiyo kk :47::47:

sonuclar bir ay gibi bir zamanda çıkıyo çünkü kan örneği ankaraya gidiyo

ART ye gitmiştim ya o zaman , karar verince de oraya gittik canım,inşallah pozitif sonuç alırız biz. Başta ilk ilaçla yumurta üretilmedi, sonra 2.tur kullandım tek yumurtama aşılama yapıldı, bakalım 11 haziran test tarihim. Çok heyecanlıyım. Topiktekilerin heyecanını daha iyi anlıyorum şimdi, tüpü hiç düşünemiyorum beklemesi ne zordur!!! Ben 3 kere yumurta takibi yaptırmıştım ama hiç böyle bir bekleyişe girmemiştim.
Hepimizin kalbne göre versin yüce rabbim, bu arada benim ismimin ebced değeri yok:) google dan aratınca çıkıyormuş, bende hesaplatayım dedim yok:)

Nete girdikçe mutlaka bakıyorum kadınlar kulübüne neler yazmışsınız diye, her zaman yazmaya vaktim olmuyor:(:(:(

Back
X