- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
senden inş hamiş haberi alırız canım
HAYIR HİÇ ZOR DEĞİL HATTA BU TEDAVİNİN EN KAYİFLİ KISMI (yani muyaene olurken orada yatmak vs bunları saymıyorum)BEBĞİN GELİYOR VE SEN EKRANDAN İZLERKEN TARANFER GERÇEKLEŞİYOR KÜÇÜCÜK BİR NOKTA OLAN MUCİZEN RAHME GÖNDERİLİYOR HİÇ KORKMA RABBİM İNŞŞŞŞ 12 GÜN SONRA BETA HCG ŞAHANE BİR DEĞER GÖRMEYİ NASİP ETSİNhayırlısıyla inşşallah canı inşşallahh
ama transfer korkutuyo beni biraz zor mu kiii
anestezi de yok ya bunda :18::18::18::18::18::18::18:
HAYIR HİÇ ZOR DEĞİL HATTA BU TEDAVİNİN EN KAYİFLİ KISMI (yani muyaene olurken orada yatmak vs bunları saymıyorum)BEBĞİN GELİYOR VE SEN EKRANDAN İZLERKEN TARANFER GERÇEKLEŞİYOR KÜÇÜCÜK BİR NOKTA OLAN MUCİZEN RAHME GÖNDERİLİYOR HİÇ KORKMA RABBİM İNŞŞŞŞ 12 GÜN SONRA BETA HCG ŞAHANE BİR DEĞER GÖRMEYİ NASİP ETSİN
o pozisyonda yatmaya alıştım ben artıkım
Ayyyyyy inşşallahhh inşşallahhhhhh çok saol canımmmmm
ya alışmak zorundayız aslında çok güzel geçsin inş
Selamün aleyküm canlar , hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
Yetercim kızkardeşinin hamileliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Efsuncum senin de opun hayırlı olsun , transferini de en rahat şekilde atlatıp bebeğine kavuşursun inşallah canım
Bugün arayacaktım seni ama hiç müsait olamadım.
Kızlar Efsunla da telde tanıştık , Efsun kkda olduğu gibi yine çok şekeyyyyyy
rabbim öyle nasip eder inşşallahhh
hastanede kalmicakmışım ama bişeyler alim ben yinede yanıma diyorum
tatile gider gibi valiz mi yapsam kiiii
Ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar
Efsun tedaviyemi başladın cnm hayırlı olsun
aleyküm selam canımmmmsanada hayırlı ramazanlar
çok saoll hatresimmm, transfer yarın olacak bakalım nası olacak:26::26::26::26::18::18::18:
bugün bende acayip yogundum işten 10 günlük izin aldım gitmeden işleri halledim dedim
yarından itibaren abim ve yengemin yanında inzivaya çekiliyorum
bi bakıma paşa oluyorum yaniiii yediğim önümde yemediğim arkamda
ohhh gel keyfim gel moduna gircem
tatile çıkıyorummmm
hahayyyy gece gece çok güldüm kendime
tanıştıgıma çok memnun oldum valla ben hatresimbu arada sende çok şekeysin canımmm
Saligunu bebegimin kesesine bakacaklar bugun belimde agri var ve hafif kanama leke geldi boyle yasayan oldumu aranizda kizlar
Rahmimde agrida hissediyorum ilaclarimi aldim uzandim yerimden kipirdayamiyorum korkudan boyle yasiyan oldumu aranizda neden oldugunuda bilmiyorum
Sağol canım senin de mübarek olsun .
Canlar Efsun transferini olmuş iki bebişini almış abisinde dinleniyor, sizlere selamı var
korkma canım doktorunla konuş ilaçlarını iç ve bol bol dinlen kanaması olupta bebeğine kavuşan çok arkadaşımız oldu kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun
Ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar
Efsun tedaviyemi başladın cnm hayırlı olsun
canımmmmm yarım saat 1 saat kadar kalırsın has eşyaya gerek yok hadi bakalım alda gel yeğenimizi
Sağol canım senin de mübarek olsun .
Canlar Efsun transferini olmuş iki bebişini almış abisinde dinleniyor, sizlere selamı var
transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?