Sabırla Bebeğini Bekleyenler

olacak canım sen birazcık diren CANIM HARİKA VALLA DÜNAKŞAM ÜZERİ TOROSLARA GİTTİK KAR GÖRDÜK ÇOK GÜZELDİ ZATEN SUSAMADAN İFTAR YAPIYORUZ

Ayyyyyy Yeterim ya keşke ben de Toroslara çıkaydım
Ne müthiş adrenalin verir insana o ya
Çocukkken bizim köyde de böyle bir dağa çıkma maceramız vardı hala hep hatırlarım, ohhhhh ne güzel ya missssssssssssssssssss gibi
Temmuzda kar görmek:44::44::44:
Ne heyacan verici ulennnnnnnnn, kıskandırma şinci beni buralarda bat atlar uçağa gelir beni de Toroslar' da gezmeye götürme zorunda bırakırım seni

mrb canim nasilsin koye gitmişsin koy havasi guzeldir tadini cikar ......bugun ben geldim kimse yok

Niye Yağmurcum ben ve Yeter varız ya, üsttede sana yazmıştım ama görmedin
Neyse sana ve Fatma arkadaşımıza yeniden hoşgeldiniz deyim öyleyse, kimsin , necisin, ne istersin anlat bakalım biraz

mrb canim nasilsin koye gitmişsin koy havasi guzeldir tadini cikar ......bugun ben geldim kimse yok

çok güzel valla kızlar buyrun gelin hepinizi beklerim size keçi sütünden yoğur ayran sıkma börek ikram edeyim

başımın üsütünde yerin var

Hatrescim nasılsın rana nasıl
Sağol prensesim hamdolsun Rana iyi ben biraz rahatsızım bu aralar.

başımın üsütünde yerin var

Başının yanında da yerim olsa olur kız tepene çıkamam ben

Hosbulduk canım biraz kötü hissediyorum başım dönüyor sen nasılsın

Canım geçmiş olsun , ben de acaba hamile misin diye geçirdim içimden ama:44:
Başım dönüyor,ağrıyor gece başımın sağ tarafı uyusuktu yarın akşama emar cekilecem ins bişey yoktur

İnşallah yoktur bir sıkıntı. Ben de bugün boyun emarı çektirdim, kan tahlili yaptırdım ve bayağı pahalı bir testdi, İstanbul' a göndereceklermiş, bir başka kan testi daha yaptırdım onu da yurt dışına gönderdiler, yurt dışına gidenin sonucu 2-3 ay sonra diğerleri bir hafta sonra çıkacakmış, bakalım hayırlı sonuçlan olsun hepimiz için.

ama eşinle birlite dr git kontrollerini mutlaka yaptır

evt gittik işte en son prolaktin yüksek çıkmıştı o da çok değil 36 strestende yükselmiş olabilir demişti doktor dostinex kullandım doktor 2 ay korun sonra düşün demişti 2 ay doldu bakalım bu ay ilk deneme inş. tutmuştur sol kasığımda bi batma var sürekli ama çok rahatsız edici şekilde değil neden bilmiyorum

Hoş geldin topigimize canım ins bebis habercisidir bu batmalar

Yok canım daha yeni yikandim ins bir sorun yoktur hiç iyi hissetmiyorum sana da çok geçmiş olsun

inşşş hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…