- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
slm kızlarrrr nalsınız ben bu gün oruca başalaybildim çok şükür birazdanda köye gideceğim hatersim kilo vermisin oh mis gibi saramı özledimmm evsunummmm allahtan duacıyım güzzel haberlerin için
slm kızlarrrr nalsınız ben bu gün oruca başalaybildim çok şükür birazdanda köye gideceğim hatersim kilo vermisin oh mis gibi saramı özledimmm evsunummmm allahtan duacıyım güzzel haberlerin için
saollll canımmm bende güzel hbr vermek için sbırsızlanıyrm inşalllahh veririm Allahın izniyle
Canım güle güle gidin ne güzel ohhh
Sen oruca başlamışsın ben hala başlayamadım bir kaç günüm daha var, ancak cumartesi günü oruca başlayabilirim. Ama diyette olduğum için benim kahvaltıyı sahur yerine koyuyuorum
Çok şükür canım ya 70 in altına düşebileceğime bile inanmıyordum ama azimli ve sabırlı olmak gerekiyormuş bir kez daha anladım
İnşallah pes etmem pes edersem beni uyarın haaaa
Rabbim inşallah seninle beraber hepimize hayırlısıyla nasip eder
slm kizlar nasilsiniz benide araniza kabul edermisiniz
mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum Allah herkese nasip eder inş. o güzel duyguyu.
Tabiki ederiz tatlım hosgeldin aramıza
sende hosgeldin tatlim
kanda bi daha baktir detim belki gec dollenmedir belli mi olur
bende seni özledim yeterim koye gitmissin gule gule git gule gule gel
slm kizlar nasilsiniz benide araniza kabul edermisiniz
mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. Geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. Benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum allah herkese nasip eder inş. O güzel duyguyu.
canım güle güle gidin ne güzel ohhh
Sen oruca başlamışsın ben hala başlayamadım bir kaç günüm daha var, ancak cumartesi günü oruca başlayabilirim. Ama diyette olduğum için benim kahvaltıyı sahur yerine koyuyuorum
çok şükür canım ya 70 in altına düşebileceğime bile inanmıyordum ama azimli ve sabırlı olmak gerekiyormuş bir kez daha anladım
Inşallah pes etmem pes edersem beni uyarın haaaa
Rabbim inşallah seninle beraber hepimize hayırlısıyla nasip eder
aramıza hoş geldin inşş bebişin daha fazla bekletmeden gelir prolaktin gebe kalmaya engeldir ama kolay tedavi edilir
sağol canım köydeyim çok güzel burası serin hiç zorlanmıyorum oruçtaa veririsin canımmm biraz kararlı olursan inanaki olur kardeşmin ev sahibi 4 ayda 20 küsür kilo verdi
teşekkür ederim. Hoş bulduk evet inş. Bu ay beni güldürür. Prolaktin düştü bakalım hayırlısı
canım çıkar keyfinin doğanın doya doya
Yeerim bu sabah 67.9 u gördüm çok şükür , durmak yok yola devam allah' ın izniyle
Fatma ve yağmur adlı arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz canlar, bazen çok sessiz sedasiz olsa da buralar biz genelde burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?