hoş buldun canım nasılsın?
iyim canim sen nasilsin??
neden canım neden o kadar sevindin
canım ben kürtajdan sonra ilk adetim gördüm bugün olmadım die stres yapıodum cok şükür oldum rahatladım bir sorun yok die...
canım ben kürtajdan sonra ilk adetim gördüm bugün olmadım die stres yapıodum cok şükür oldum rahatladım bir sorun yok die...
daha iyiyim canım sağol.
daha iyiyim sağolasın
hadi hayırlısı inşallah bi dahaki aya hamiş olursun.
bugun dok. gitim ..ev dok.sizin orda ayle dok.belim icin oturup konustuk bana fizik tedavisi onerdi ama birde ortopedide gorsun dedi durumum hic iyi deil acil olarak ortopediye gonderdi beni gitim ordaki dok.bakti kirik cikik deil dedi bizim yapicamiz birsey deyil dedi fizik tedavisine gonderdi 15 gun eyer ilesme olmasa hemen amelyata almamiz gerek dedi ...yasim daha gencmis ilesme daha kolay oluyormus bende esimde soktayis ne yapicamizi sasirdik ....:26:
hayirlisi canim insala bu son kirmizi kart olur
çok geçmiş olsun cadı cım,rabbim şifa versin bi an önce.bugun dok. gitim ..ev dok.sizin orda ayle dok.belim icin oturup konustuk bana fizik tedavisi onerdi ama birde ortopedide gorsun dedi durumum hic iyi deil acil olarak ortopediye gonderdi beni gitim ordaki dok.bakti kirik cikik deil dedi bizim yapicamiz birsey deyil dedi fizik tedavisine gonderdi 15 gun eyer ilesme olmasa hemen amelyata almamiz gerek dedi ...yasim daha gencmis ilesme daha kolay oluyormus bende esimde soktayis ne yapicamizi sasirdik ....:26:
o zaman gözün aydın canımm allah daha fazla bekletmeden muradına ermeyi nasip eder ,nş
üzüldüm canım ya.çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah fizik tedavin işe yararda ameliyata gerek kalmaz ama ameliyat şart olursada korkma sürekli bu ağrıları çekmektense ameliyat olup iyileşirsin canım.
çok geçmiş olsun cadı cım,rabbim şifa versin bi an önce.
eda cım kırmızı kartına sevindim,inşallah bebişine vesile olur tatlım.
sara cım,ece cim,kızlar selam
inşallah tatlım sanada cok geçmiş olsun allah aciş şifa versin fizik tedavin ii gecer inş.
bilemiyorum bende canim dok.gosterdi uzun civi civata gibi bir seyler takiyorlar tabi fotorafta gosterdi tam anliyamadim ne oldunu ama metal dedi ........... benim uzuntum bebek tedavisi uzayip kalicak ... biraktim zaten .... bilemiyorum kafam cok karisik .........
kızlar bu arada bende kan pıhtılaşması var dediler yaa bugün hematolojide randevum vardı gittim doktor hem var hem yok dio yarın prof bakacak inşallah ii seyler söyler kardelen seninkini adı ne benimki faktör v laiden mutasyonu homozigot vild tip dio
homozigot hastalık var demekmiş ama vild tip hastalı yok demekmiş valla kafam karıştı iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?