Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bugun dok. gitim ..ev dok.sizin orda ayle dok.belim icin oturup konustuk bana fizik tedavisi onerdi ama birde ortopedide gorsun dedi durumum hic iyi deil acil olarak ortopediye gonderdi beni gitim ordaki dok.bakti kirik cikik deil dedi bizim yapicamiz birsey deyil dedi fizik tedavisine gonderdi 15 gun eyer ilesme olmasa hemen amelyata almamiz gerek dedi ...yasim daha gencmis ilesme daha kolay oluyormus bende esimde soktayis ne yapicamizi sasirdik ....:26:

üzüldüm canım ya.çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah fizik tedavin işe yararda ameliyata gerek kalmaz ama ameliyat şart olursada korkma sürekli bu ağrıları çekmektense ameliyat olup iyileşirsin canım.

çok geçmiş olsun cadı cım,rabbim şifa versin bi an önce.
eda cım kırmızı kartına sevindim,inşallah bebişine vesile olur tatlım.
sara cım,ece cim,kızlar selam

bilemiyorum bende canim dok.gosterdi uzun civi civata gibi bir seyler takiyorlar tabi fotorafta gosterdi tam anliyamadim ne oldunu ama metal dedi ........... benim uzuntum bebek tedavisi uzayip kalicak ... biraktim zaten .... bilemiyorum kafam cok karisik .........

kızlar bu arada bende kan pıhtılaşması var dediler yaa bugün hematolojide randevum vardı gittim doktor hem var hem yok dio yarın prof bakacak inşallah ii seyler söyler kardelen seninkini adı ne benimki faktör v laiden mutasyonu homozigot vild tip dio

homozigot hastalık var demekmiş ama vild tip hastalı yok demekmiş valla kafam karıştı iice

önce önemli olan senin sağlığın sen sağlıklı olmalısınki bebek sahibi olabilesin canım dimi. o yüzden şimdi bunları düşünme önce iyileş.

canım,benim test yanımda depğil,dosyamda,hatırladığım kadarıyla faktör v 677 heterozigot mutasyonu.
benim dr um bununla pek ilgilenmedi zaten,ben eski dr umla görüşerek kullanmaya başladım coraspin i,yoksa sacece folbiol verdilerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…