Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızz aşkk olsunnnben hep adamı yalnız bırakıpp size geliommm.asıl sen adamı görünce bizi unutuosunnnn.

zaten şimdi geri gidecek:2:

heheheh demekki ben iyi yapıyom adamı gördünmü herşeyi unutcan hadi git tatlım adamla iyi ilgilen biz burdayız

tatlım yalnızkende fazla düşünme o zaman sen bebişi hayatının merkezine oturtmuşsun ondan öyle oluyosun canım bir süre bu kadar yoğun düşünceden uzaklaş

buraya gelip öyle yapıyorum inşallah canım diyorum ya bazen oluyo böyle herzaman değil

yetercim artık kaçamıyosun seni takip edebiliyom seni gezenti ne kadar gezdiğini anlamayalım diye öle görünmez olmaya çalışıyon deme

artık bundan sonraki aylarda oluruna bırakırım tatlım bazı aylarda geliyolar böle
canım yaaa bazan banada gelirler ve hemen gitmezler
aman allahım o zamanlarda ağlarım zırlarım çok cirkef olurum kavgacı olurum vs ama şu son eşimin olayından sonra şunu anladımki en önemlisi sağlık ve eşim........ hep aklımda şu oldu eşime bir şey olursa ben tek başına bebeği ne yapayım ki eğrki eşim ve bebiş bir aradaysa hayatın tadı güzeldir onun için artık bebişi düşünmüyorumm belki ilereleyen zamanlarda bir kez daha deneyeceğiz tüp bebek ama o kadar allahım her şeyin en iyisini biliri hakımızda hayırlısı

ah yeterim bende bilmiyom bi anlasam niye madur olduğumu

gel bebişim benseni teselli ederim maduriyetini gidereyim

Son düzenleme:

haklısın canım maşaallah muhakkak öyle Rabbim en iyisi biliyor sonumuz hayır olur inşallah

yetey yavyum benim maduriyetimi sen gideremessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…