bizde seni seviyoz bebem
yeterim ben genemadurum madurumda madurum çok madurum
tatlım aspirin kullanmayalım mı:26: düşüğü önlemek için de veriyolar ya o açıdan:82:
öyle olmazki bakbiz oluruna bıraktık
kızz aşkk olsunnnben hep adamı yalnız bırakıpp size geliommm.asıl sen adamı görünce bizi unutuosunnnn.
zaten şimdi geri gidecek:2:
neden ki kuzum
tatlım yalnızkende fazla düşünme o zaman sen bebişi hayatının merkezine oturtmuşsun ondan öyle oluyosun canım bir süre bu kadar yoğun düşünceden uzaklaş
biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizde seni seviyoz bebem
yeterim ben genemadurum madurumda madurum çok madurum
buraya gelip öyle yapıyorum inşallah canım diyorum ya bazen oluyo böyle herzaman değil
selincim azcık gamsız olcaz deme yavyum
öyle valla :82::82::82: başım ağrıyordu içtim aspirini ama:26:
canım yaaa bazan banada gelirler ve hemen gitmezlerartık bundan sonraki aylarda oluruna bırakırım tatlımbazı aylarda geliyolar böle
ah yeterim bende bilmiyom bi anlasam niye madur olduğumu
yetey yavyumsen gel bakim benle sana altın dişlerimi göstercem:86::86::86::86:
yetercim artık kaçamıyosun seni takip edebiliyom seni gezenti ne kadar gezdiğini anlamayalım diye öle görünmez olmaya çalışıyon deme
öyle valla :82::82::82: başım ağrıyordu içtim aspirini ama:26:
canım yaaa bazan banada gelirler ve hemen gitmezler
aman allahım o zamanlarda ağlarım zırlarım çök cirkef olurumakavgacı olurum vs ama şu son eşimin olayından sonra şu anladımki en önemlisi sağlık ve eşim hep aklımda şu oldu eşime bir şey olursa ben tek başına bebği ne yapayım ki ereki eşim ve bebiş bir aradaysa hayatın tadı güzeldir onuniçin düşünmüyorumm belki ilereleyen zamanlarda bir kez daha deneyeceğiz tüp bebk ama o kadar allahım h er şeyin en iyisini biliri hakımızda hayırlısı
gel bebişim benseni teselli ederim maduriyetini gidereyim
aman allahım o zamanlarda ağlarım zırlarım çök cirkef olurumakavgacı olurum vs ama şu son eşimin olayından sonra şu anladımki en önemlisi sağlık ve eşim hep aklımda şu oldu eşime bir şey olursa ben tek başına bebği ne yapayım ki ereki eşim ve bebiş bir aradaysa hayatın tadı güzeldir onuniçin düşünmüyorumm belki ilereleyen zamanlarda bir kez daha deneyeceğiz tüp bebk ama o kadar allahım h er şeyin en iyisini biliri hakımızda hayırlısı
geçmiş olsun canımbundan sonra yeterin peşindeyim bi yerlere gidemez :82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?