Sabırla Bebeğini Bekleyenler

niye ayrım yapıyon ben ben de senin evladın değilmiyim bu zamana kadar hep ben baktım bukadar çocuğa

evladımsın yavrımm.. gel sarilimm sana
canım sen ates tablosu yapmıyomusun?

güzelcim gercekten daha bisey görünmüyor, ama merak etme canım bence normal.. insallah hakkında hayırlısı olur tatlım...

kız bak nuri alço tecavucü coşkun var dizilerde
banane men oynucam :84::84::84::84::84::84:
gel bakim sen şöyle kıvırıp dur:emir_ al bunlar senin
bey bak yapma vurma beni dışarı itiyosun
vvvıyyyy anammmmmm abbbooooowwwwwww... damada bakkkkkk....... kırdı geçirdi ortaalıııııı...... vahhhh yavvrım vahhhhhh.....
ben niye habire evden kaçıyom sanıyosun
niye ayrım yapıyon ben ben de senin evladın değilmiyim bu zamana kadar hep ben baktım bukadar çocuğa

banane el akkılmen oynucam :84::84::84::84::84::84:

bey bak yapma vurma beni dışarı itiyosun

ben niye habire evden kaçıyom sanıyosun

kızım gel akıllı ol bak
ben seni hürem sultanda oynatırım orada haremde hasun bir kzı oynarsın olmamııııııııı

çatlayacağı yok yok yok
bu yomoş nasıl yumoş
anlayan yok yok yok
çatla dedim sana çatla
yoksa kafanı kırarım ha
benim kafamı attırma seni gidi seni
inatçı yumurta

Aşk Elbisesi

Buyukannesi torununu ziyarete gitmis. Kapiyi çaldiginda torunu genç kiz kapiyi çirilçiplak açmis. Büyakanne bunu görünce dehsetle kizim bu ne kilik kapiya böyle çikilirmi deyince genç kiz büyükkanne ben çiplak degilimki üzerimde ask elbisesi var der.
Daha sonra büyükkanne evine gider ve aksam büyükbaba eve gelip kapiyi çalar ne görsün karisi karsisinda çirilçiplak hanim der bu ne kilik böyle, büyükkanne çiplak degilim üzerimde ask elbisesi var der. Buyukbaba iyi ama bundan sonra utulemeyi unutma der

Roger agir sartlar altinda calisan bir iscidir. Bos zamanlarini hep bowling ve voleybol oynayarak gecirmektedir. Karisi bu duruma uzulur ve bir hafta sonu onu striptiz kulubune goturmeye karar verir. O aksam beraberce kulube giderler. Kapidaki bodyguard,
"Hey Roger! Seni gormek ne guzel!" der.
Karisi sasirir,
"Daha once buraya gelmismiydin Roger?"
Roger,
"Hayir hayir o adami bowlingten taniyorum..."
Iceri girerler ve bir masaya otururlar.
Garson gelir,
"Iyi aksamlar Roger! Herzamanki gibi Cin tonik degil mi?"
Karisi,
"Roger bana bak sen buraya daha once geldin degil mi?"
Hafif hafif ofkelenmeye baslayan karisini sakinlestirmek zordur.
Roger,
"Ne alakasi var! Voleyboldan tanirim onu bir iki tek icmisligimiz var ordan yani..."
Karisi pek tatmin olmamistir ama susar. Derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir, stritipzci,
"Selam Roger! Yine ozel masa sovundan mi istersin?"
Roger boka batmistir... Karisi hisimla yerinden kalkar ve kulubu terk eder, Roger pesinden kosar, Kadin bir taksiye biner ve taksi kalkmadan Roger da yetisir, Karisi ofkeden patlayacak gibidir...
O sirada sofor arkaya doner ve soyle der,
"Bu geceki cok suratsizmis Roger!"

Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
"Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin?"
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; "Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim?"
Anne, büyük bir kararlılıkla; "Kızıl saçlı olanla evleneceksin"
Genç çok şaşırmış; "Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet"
"İçlerinden bir tek onu sevmedim"

çatlayacağı yok yok yok
bu yomoş nasıl yumoş
anlayan yok yok yok
çatla dedim sana çatla
yoksa kafanı kırarım ha
benim kafamı attırma seni gidi seni
inatçı yumurta

yetercim hikayelerin süper tatlım, nerelerden buluyosun bööle, dipsiz bir kuyu mu var?:26::26:

geç başlamıştım onun için yazmadım tatlım bidahaki aya düzenli yazarım artık
tamam seker..

tatlım ne olcak bizim bu halimiz oysa biz ateşli hatunlarız neden bu kadar düşük çıkıyo

valla zelalim bilmiyorum tatlım ya.... :26::26::26: benim öyle cok atesim olmuyor genelde... bi gecen ay yımırta ssorası öyle 36.7 ler vardı sasirmistim zatii.. ama yimirta öncesi bööle cok düsük..

gel kuzum ben seni şatma gülde bilem oynatırım

yinede o senin bey'in kızımmm..dısarıda kurtlar kuzular kapar yavrımm... bak baban, abin de yok ortalıklarda... sahipsiz kalma yavrımmm..

ana babamda geldi sor bakim bu saate kadar nerdeymiş oda rogar gibi yapmasın sen beni düşünene kadar git babamı kuzuların elinden al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…