niye ayrım yapıyon ben ben de senin evladın değilmiyim bu zamana kadar hep ben baktım bukadar çocuğa
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 u a
14.gün 36.3
15.gün 36.0 u a
16.gün 36.0 u a
17.gün 35.9 u a
18.gün 36.1 u a
19.gün 36.1
20.gün 36.1 u a
21.gün 36.0
22.gün 36.0
23.gün 36.0 u a
24.gün 36.0
25.gün 36.1 u a
26.gün 36.2
27.gün 36.2 u a kahverengi leke
28.gün 36.2
29.gün 36.2
30.gün 36.2 u a
31.gün 36.1 u a
32.gün 36.1 u a
33.gün 36.0 u a
34.gün 36.0
tatlım tablom bu
banane men oynucam :84::84::84::84::84::84:kız bak nuri alço tecavucü coşkun var dizilerde
bey bak yapma vurma beni dışarı itiyosungel bakim sen şöylekıvırıp dur :emir_ al bunlar senin
ben niye habire evden kaçıyom sanıyosunvvvıyyyy anammmmmm abbbooooowwwwwww...damada bakkkkkk....... kırdı geçirdi ortaalıııııı...... vahhhh yavvrım vahhhhhh.....
niye ayrım yapıyon ben ben de senin evladın değilmiyim bu zamana kadar hep ben baktım bukadar çocuğa
banane el akkılmen oynucam :84::84::84::84::84::84:
bey bak yapma vurma beni dışarı itiyosun
ben niye habire evden kaçıyom sanıyosun
evladımsın yavrımm.. gel sarilimm sana
canım sen ates tablosu yapmıyomusun?
güzelcim gercekten daha bisey görünmüyor, ama merak etme canım bence normal.. insallah hakkında hayırlısı olur tatlım...
Aşk Elbisesi
Buyukannesi torununu ziyarete gitmis. Kapiyi çaldiginda torunu genç kiz kapiyi çirilçiplak açmis. Büyakanne bunu görünce dehsetle kizim bu ne kilik kapiya böyle çikilirmi deyince genç kiz büyükkanne ben çiplak degilimki üzerimde ask elbisesi var der.
Daha sonra büyükkanne evine gider ve aksam büyükbaba eve gelip kapiyi çalar ne görsün karisi karsisinda çirilçiplak hanim der bu ne kilik böyle, büyükkanne çiplak degilim üzerimde ask elbisesi var der. Buyukbaba iyi ama bundan sonra utulemeyi unutma der
kızım gel akıllı ol bak
ben seni hürem sultanda oynatırım orada haremde hasun bir kzı oynarsın olmamııııııııı
çatlayacağı yok yok yok
bu yomoş nasıl yumoş
anlayan yok yok yok
çatla dedim sana çatla
yoksa kafanı kırarım ha
benim kafamı attırma seni gidi seni
inatçı yumurta
evladımsın yavrımm.. gel sarilimm sana
canım sen ates tablosu yapmıyomusun?
olur orda oynatırsan dönerim evime:78::78:
çatlayacağı yok yok yok
bu yomoş nasıl yumoş
anlayan yok yok yok
çatla dedim sana çatla
yoksa kafanı kırarım ha
benim kafamı attırma seni gidi seni
inatçı yumurta
Roger agir sartlar altinda calisan bir iscidir. Bos zamanlarini hep bowling ve voleybol oynayarak gecirmektedir. Karisi bu duruma uzulur ve bir hafta sonu onu striptiz kulubune goturmeye karar verir. O aksam beraberce kulube giderler. Kapidaki bodyguard,
"Hey Roger! Seni gormek ne guzel!" der.
Karisi sasirir,
"Daha once buraya gelmismiydin Roger?"
Roger,
"Hayir hayir o adami bowlingten taniyorum..."
Iceri girerler ve bir masaya otururlar.
Garson gelir,
"Iyi aksamlar Roger! Herzamanki gibi Cin tonik degil mi?"
Karisi,
"Roger bana bak sen buraya daha once geldin degil mi?"
Hafif hafif ofkelenmeye baslayan karisini sakinlestirmek zordur.
Roger,
"Ne alakasi var! Voleyboldan tanirim onu bir iki tek icmisligimiz var ordan yani..."
Karisi pek tatmin olmamistir ama susar. Derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir, stritipzci,
"Selam Roger! Yine ozel masa sovundan mi istersin?"
Roger boka batmistir... Karisi hisimla yerinden kalkar ve kulubu terk eder, Roger pesinden kosar, Kadin bir taksiye biner ve taksi kalkmadan Roger da yetisir, Karisi ofkeden patlayacak gibidir...
O sirada sofor arkaya doner ve soyle der,
"Bu geceki cok suratsizmis Roger!"
banane men oynucam :84::84::84::84::84::84:
bey bak yapma vurma beni dışarı itiyosun
tamam seker..
geç başlamıştım onun için yazmadım tatlım bidahaki aya düzenli yazarım artık
tatlım ne olcak bizim bu halimiz oysa biz ateşli hatunlarız neden bu kadar düşük çıkıyo
gel kuzum ben seni şatma gülde bilem oynatırım
yinede o senin bey'in kızımmm..dısarıda kurtlar kuzular kapar yavrımm... bak baban, abin de yok ortalıklarda... sahipsiz kalma yavrımmm..
yetercim hikayelerin süper tatlım, nerelerden buluyosun bööle, dipsiz bir kuyu mu var?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?